VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Odg: VTS kutak

Saxu i ne stoji bas folija na krovu,video sam na slikama kako izgleda,mislim da je problem sto saxo ima razdvojene bocne strane krova tako da se ne moze ceo presvuci,odnosno ostaju dve trake u njegovoj boji sa leve i desne strane,ali naravno da se to mozda nekome i svidja...Inace folija je super stvar za zastitu boje od matiranja i drugih uticaja,kad je skines posle nekog vremena jasno se vidi da je boja svezija nego na delovima gde je nije bilo.Naravno treba samo stavljati skupe i kvalitetne folije.

Comment

• mihilow
      CBC Veteran
      • 05.07.2011
      • 180
      • beograd
      • traktorce saxo

ja ti kazem zamazi ili ofarbaj ceo krov vise se isplati nego da stavljas foliju ja sam hteo da prelepim ceo auto ali kad sam cuo iznos jer je komplikovan za lepljenje sam odustao .nego jel zna neko pitao sam vec al mi niko nije odgovorio ,oni devil eyes farovi jel to dolazi sa socivom ?sijalicama ili kako ?i jel moze na xenon balaste da se stave bixenon sijalice ?il sam sad ispao glup

Comment

• nidzola1
        CBC Senator
        • 26.04.2010
        • 252
        • Srbija

ofarbao sam, ali za foliju mi i dalje stoji otvoreno, imam iskustva sa lepljenjem tako da mi nije problem presvalcio sam sve zivo

stigle su felne u ok su stanju bile, a i ostetile su se malo u transportu tj. ogulile simetricno isto na svakoj, jer ih lik samo stavio jednu na drugu, pa sam se bacio na sredjivanje, evo slika u radu:

ovo je jedna felna sve...
        treba jos jednu ruku da odradim i to je to

Comment

• nidzola1
          CBC Senator
          • 26.04.2010
          • 252
          • Srbija

evo gotovo:

Comment

• boban1982
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2010
            • 1106
            • Batajnica
            • SAXO VTS-BIC

@mihilow
            Devil farovi ti imaju sociva,naravno sijalice ne idu uz njih,osim ako kupis od nekoga u kompletu.I ja sam nesto razmisljao o tim farovima,ali mi cena od 150 evra malo prevelika...Balast za biksenon i obicnu ksenon sijalicu je isti,razlika je u kucistu sijalice.Kod biksenona postoji elektromagnet koji povlaci sijalicu na dole i na taj nacin svetlost sa druge strane sijalice prolazi kroz jedan otvor na oklopnom limu i tako dobijamo dugo svetlo.Postoji u tom kompletu jedna kutijica sa relejima preko koje se okidaju elektromagneti u sijalicnim nosacima.
            @nidzola
            Felne ekstra izgledaju,samo jos da vidimo kako cuce na autu...Jesi li razmisljao da ga spustis malo,posto si rekao da remontujes zadnji trap,pa kad vec rasturas da i to uradis,napred malo krace opruge i sigurno dobijas ekstra izgled sa tim felnama?

Comment

• nidzola1
              CBC Senator
              • 26.04.2010
              • 252
              • Srbija

Hvala Bobane, kad ih zavrsim jos 3 kom. idu na namestanje guma(letnjih) i balansiranje, i cekaju letnji period, mada izdvojicu jedan dan makar da ih probam u dilemi sam da li da ih lakiram ili ne, jer ovaj neki sprej za felne sadrzi i lak i farbu, pa da ne odreaguje lose sa jos lakom preko ako neko zna nek pise sta da radim ili da ostavim ovako.

auto je bas danas stigao od majstora, zamenjen je semering i lager na levoj strani (semering korodirao tj. propao i pustao vodu, pa je lager propao) po recima majstora tulci su super, i na jednoj i na drugoj strani, kao i na desnoj strani semering, lager itd... Balanstangla je jedna bila koliko sam razumeo otkacial se ili imala lufta nisam siguran i to je sredjeno, i auto je drugi po osecaju skroz Sto se tice spustanja razmisljao sam, ali nisam siguran, jer si ti tvog spustio? ako jesi kakv je osecaj? auto koristim svakodnevno i za putovanje po nekad pa ne znam koliko se spustanje uklapa u sve to, jedini auto u porodici.

Comment

• nidzola1
                CBC Senator
                • 26.04.2010
                • 252
                • Srbija

e da ako nekom trebaju imam na prodaju:
                - 4 celicne felne original za citroen(sve su made in france, michelin, skidane sa rezervnih tockova na otpadu odlicne su)
                - dva uljana zadnja amortizera (mislio sam da su oni problem skirpe medjutim ispravni su)
                za sada to

Comment

• mihilow
                  CBC Veteran
                  • 05.07.2011
                  • 180
                  • beograd
                  • traktorce saxo

de si naso devil za 150 ?ja sam video za 250 a angel eyes za 150 ?pa u elektroniku se i ne razumem nesto ali bi voleo da ubacim bixenon na saha ,prosto sramota ,ja kad sam ubacio xenon dugo svetlo je ko 1/5 xenona i to zuto @nidzola felnice su extra i lepo si ih odradio temeljno bas ,a sto se tice folije pa srecno sta god odlucio ,ja sam sam lepio na stakla ,jugova doduse jer su ravna pa mi je i to bila pustolovina a spustanje ti je do 3cm ok skroz ,preko toga bilo koj auto da radis je zeznuto sa putevima kod nas

Comment

• nidzola1
                    CBC Senator
                    • 26.04.2010
                    • 252
                    • Srbija

hvala mihilow za spustanje cu bas videti sta i kako, mozda samo zadnji deo spustim ne menjaju mi se bas opruge napred itd... nemam pojma videcu

Comment

• boban1982
                      CBC Senator XXL
                      • 14.03.2010
                      • 1106
                      • Batajnica
                      • SAXO VTS-BIC

@nidzola
                      Ja sam uzeo vec spustenog,mislim da je to 35mm napred a 40mm nazad,to je visina sa kojom normalno vozis bez tvrdih sportskih amortizera,znaci postoji neka udobnost,koju jedino narusavaju gume 195/50r15.A ako ga samo nazad spustis izgledace kao gliser,znaci mora i napred.Sakso ekstra izgleda kad se spusti,ali zbog nasih lepih puteva mnogi to sa pravom izbegavaju.
                      @mihilow
                      Imam neki broj za te farove pa pozovi i pitaj,vidi na pp,ja sam gledao za mk1 saxa,ne znam za dvojku...

Comment

• mihilow
                        CBC Veteran
                        • 05.07.2011
                        • 180
                        • beograd
                        • traktorce saxo

@nidzola ako dolazis do bg-a momci u smederevu rade spustanje i amorte napisao sam negde cenu 160 e za full spustanje sa punjenjem amorta i tvrdocom kojom hoces ,a mogu i da prave gewinde ne znam kolko to izadje ali ne verujem da je mnogo skuplje da rade rade super ,radili su i mnogo trkackih automobila ,necu da reklamiram al imas i njihov sajt i forum BoboSD ja mislim ili bobo smederevo ,ukucaj videces pozz
                        @boban ,video sam hvala, kad budu dosli na red zvacu ,i za stopove ili cu 50/50 crveno bele ili one sto je milanche imao na sivom saxu crne ili smoke kako ih vec zovu

Comment

• nidzola1
                          CBC Senator
                          • 26.04.2010
                          • 252
                          • Srbija

Drugari kako vam se cini tj. sta je lepse:

Ili standard:

naravno da zanemarimo fabricki izgled, felne itd... Interesuje me ovo sto je kod standardnog crno, kod ovog prvog je sve u plavo(plastike)?

Comment

• GoranBG
                            CBC Senator
                            • 29.04.2007
                            • 282
                            • Beograd
                            • TU5J4

po meni standard,tj crne plastike

Comment

• mihilow
                              CBC Veteran
                              • 05.07.2011
                              • 180
                              • beograd
                              • traktorce saxo

crne definitivno

Comment

• boban1982
                                CBC Senator XXL
                                • 14.03.2010
                                • 1106
                                • Batajnica
                                • SAXO VTS-BIC

Crne lajsne i crni gornji delovi branika mu najlepse stoje,sto bi rekli fabricki dizajn.Razbijaju monotoni izgled.I naravno spusten auto,opasan izgled!!!

Comment

Working...
                                X