VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nidzola1
    CBC Senator
    • 26.04.2010
    • 252
    • Srbija

Odg: VTS kutak

imas pp

Comment

• boban1982
      CBC Senator XXL
      • 14.03.2010
      • 1106
      • Batajnica
      • SAXO VTS-BIC

Meni za mk1.

Comment

• mihilow
        CBC Veteran
        • 05.07.2011
        • 180
        • beograd
        • traktorce saxo

vidi zatisje ovde sta se radi ljudi ? moj sahoni se vratio u novu belu ,sve vraceno na mesto ,uradjen veliki i mali servis ,i dobio je nove gume i tu staje jer keva preuzima opet auto jer joj treba uglavnom zatisje pred buru ,kakvo je vase misljenje o novom hundai genesisu 3.8 v6 ?kolko je pouzdan koreanac za zadnju vucu i cirka 305 ks

Comment

• MILAN VTS
          CBC Veteran
          • 06.10.2010
          • 159
          • Beograd
          • Saxo vts 16v

Kupuj taj ima da se zanosi ko pijani svat xaaxxxaxa

Comment

• boban1982
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2010
            • 1106
            • Batajnica
            • SAXO VTS-BIC

Ljudi se umorili od praznika i svega ostalog!
            @mihilow
            Sredio si saxa,ali kako mi da verujemo kad to niko jos nije video???

Comment

• mihilow
              CBC Veteran
              • 05.07.2011
              • 180
              • beograd
              • traktorce saxo

ma saxo je ostao fabrika samo prefarabna u novu belu sa malo boljim lakom,crnu boju sam sacuvao treba da ofarbam jedno skuterce aprilia al za to mi treba oko 300gr samo a ostalo cu da iskoristim vec nekako ,slikacu ovih dana ista je nijansa boje {jbg morao sam da razmisljam racionalno tek sto je uzeta nova saobracajna ko ce opet da se jeb* da vadi novu zbog jedne nijanse } ,oudstao sam jer ja uvek vozim sa otvorenim prozorom jer imam problema sa suzinm kanalima i treba mi konstantno vazduh pogotovo sto se pusi u kolima a saxu kad se ukljuci grejanje sa mizernih 57ks padne na jos mizernijih xx ks pa u 2. brzini mu treba mnogo jaci gas da bi nastavio ubrzanje isto tako i u 3. i 4. (bas ono sto goran rece pre mesec dana ,da taj menjac moze da izvuce bese 150mph ili tako nesto ali je apsolutno debilno uradjeno da ima exxxxxxxtremno dugacke 2.-3.-4.tu a prva i peta su krace podosta ) a kad se stisne pun gas on vrti u prazno nabije 2.5-3k obrtaja i spusta polako a ubrzava jos sporije ,potrosnja skace bas dosta ,tako je trosio kao kad je riknuo filter za gorivo pa je piskio na zaptivku kako se da gas, tako da sam tu odustao od sredjivanja, sem novih guma i balansa kojim se izgubilo to da vuce u desno i podesavanje desog fara skinut je xenon ,decko koj ga je stavljao je bio malo traljav nije zatego lepo sijalicu tako da je stajala nakrivo na dole i pravila idiotsku zvezdic kad se spuste farovi ,u medjuvremenu keva prihvatila poso u fabrici lekova u galenici i treba joj auto tako da je bilo pozdravi je pozdravi ,razmisljam o tom genesisu od kad sam ga video u delta cityju prelep je auto ali ne znam bas ne znam koliko je pouzdan ,hocu u sto kracem roku da rezervisem neku test voznju da probam to cudo

Comment

• boban1982
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2010
                • 1106
                • Batajnica
                • SAXO VTS-BIC

Znaci vise neces biti clan vts kutka,prelazis na ozbiljnu masinu!

Comment

• mihilow
                  CBC Veteran
                  • 05.07.2011
                  • 180
                  • beograd
                  • traktorce saxo

pa to se ne zna jos ubija me u pojam taj kvalitet ,lepo je on uradjen pogotovo unutra ali drugar ima 2008mo santa fe i nekako mi je ocajan unutra i nakon god dana je poceo da skripka ko saxo iznutra i malo mi je sumnjiv menjac neki potpuno novi koncept su ubacili u genesis tako da je to malo sumnjivo jer je tiptronic u normalnom autu je to ok ali 3.8 hmm

Comment

• VR6
                    CBC Senator XXL
                    • 31.10.2004
                    • 512
                    • Sarajevo

To je skroz povoljan autic za toliko KS i RWD coupe. Sto se tice mehanike koliko znam Hyundai je tu dosta kvalitetan zadnjih godina, a imas i garanciju pa te to ne bi trebalo previse brinuti. Al sto se tice zvukova plastikica u autu, raspitaj se ima li toga na forumima gdje se skupljaju vlasnici tog auta. Mada te vazda moze zapasti los primjerak, kojeg god auta da kupis, ako si posebno sretan. Kod nas u BIH i nema tog Gene**** uopste u ponudi, na slicicama mi je skroz fin, od kad sam ga vidio prvi put...

Comment

• mihilow
                      CBC Veteran
                      • 05.07.2011
                      • 180
                      • beograd
                      • traktorce saxo

performanse su nenormalne ,jos je rwd = zezanje ali malo sam skeptican ipak da je to bmw uzeo bi ga juce jos ali hundai,mada u americi je senzacija i reys miller il kako se vec zove ga vozi na trkama a sto se tice garancije mislim da je 7 godina cak ili 5 ,ali ima jos jedan problem registracija ,kako kalkulator kaze 214017.45 dinara = 2140 evrica

Comment

• boban1982
                        CBC Senator XXL
                        • 14.03.2010
                        • 1106
                        • Batajnica
                        • SAXO VTS-BIC

Ima ekstra auta i do 2000 kubika,sve preko je bacanje para!

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

Re: VTS kutak

slazem se. nista bolje od imprece ne treba.
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• mihilow
                            CBC Veteran
                            • 05.07.2011
                            • 180
                            • beograd
                            • traktorce saxo

ne volim imprezu ,evo bi bio moj izbor ali mi treba nesto elegantnije ,tako da je pao izbor na genesis koj je nov 3,8 ili bmw 335 polovni ali videcemo jos ,novo je novo

Comment

• nidzola1
                              CBC Senator
                              • 26.04.2010
                              • 252
                              • Srbija

Drustvo Srecna Nova nasa godina
                              Imam mali problem sa saksom, npr u drugoj idem na 2000 obrtaja poklopim gas kao da zabode obrtaji se penju do 3000 i vise, a ona jako slabo ubrzava, nekad se desi i u trecoj itd... Mada ne uvek, u nekoj voznji sve ok, u drugoj zeza i tako u krug. Sumnjam na lamelu sta mislite?

Comment

• boban1982
                                CBC Senator XXL
                                • 14.03.2010
                                • 1106
                                • Batajnica
                                • SAXO VTS-BIC

Hvala takodje!
                                Ako proklizava lamela trebao bi da se oseti miris i trebalo bi se stalno desavati kada stisnes gas...

Comment

Working...
                                X