VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nidzola1
    CBC Senator
    • 26.04.2010
    • 252
    • Srbija

Odg: VTS kutak

Originally posted by Uroš Crni View Post
    E, super što se interesujete...aj da napišem onda i neke konkretne probleme koji me muče i neke detalje oko auta, iako sam prešao sa njim nešto manje od 500 km od kupovine.

Auto je manje više u fabričkoj opremi, osim sledećeg, što je meni bilo odmah uočljivo:

1. Remus, ceo zadnji lonac, ima super dubok zvuk u leru, kad se vozi normalno ne čuje se previše, tek kad se patosira ima opet dubok zvuk.

2. KN filter (koji izgleda kao da ga je Dunav izbacio...crn, smežuran..)

3.Alu felne sa malim logom citroen, ne mogu da utvrdim sa kog auta su, inače 195/45/15 sa alu distancerima od 2 cm (malo kače potkrila kad se smota pun, ali odlično izgledaju)

4.Bi-xenon

Problemi su sledeći: Oseća se gorivo u autu kad se stiska, ručica menjača je razglavljena, ali ulazi u brzine dobro, zadnji desni točak je "jedva na oko primetno u konusu", mislim da je jedna spona kriva napred i krcka svašta po kolima (pretpostavljam zadnja daska) i auto je tvrd ko daska, samo skakuće.

To je to za sada, ići ću kod masjtora da pogleda detaljno, pa ću se javiti sa informacijama i okačiću još slika.

Inače, prešao je 148.000 i 2000.god.
    druze te felne sam ja prodao liku jos odavno iz cacka tako neko mesto. bile su na mom saxu(malo su tresle preko 100km/h) jedna je valjda malo kriva bila, i meni je kacio kad namotam puni, napred nisam imao distancere, nazad jesam. uglavnom znam sta je bilo i sta se radilo sa autom.
    inace auto je bio lupan, nebih da ti ubijam volju ako treba pusticu ti na pp. ili pisati ti ovde kako hoces.

Comment

• GoranBG
      CBC Senator
      • 29.04.2007
      • 282
      • Beograd
      • TU5J4

Bas sam hteo da napisem da ti imas iste felne tj imao si pa koje sad imas?

Comment

• mihilow
        CBC Veteran
        • 05.07.2011
        • 180
        • beograd
        • traktorce saxo

a lep autic lep ,poznat mi je kao da sam ga pre neki dan video na nbg negde mastor za Vts ZIle ko ima broj nek ti da ako ne lokacija lekino brdo iza 8me gimnazije ,ako ne uspes da nadjes kontakt vozi ga kod zecevica ok su momci pogledace ti ga lepo i to ,ne zezaj se da ides u vitro prze cene sto se tice tocka moze biti sve zivo i ne zivo ,ja sam imao problem sa prednjim levim tockom ,toliko je udarao u rupe jadnik da je tocak otiso u mali + ,tako da mora majstor da ti kaze mozemo ovde da nagadjamo do prekosutra svi a da ga przis przi przi al prvo ga odvezi kod majstora na pregled pa da znas lepo sta przis jos je to nov autic za tebe
        i update za moj saho , uradjen je veliki servis izbijena kompresija iz motora koja je bila extremna ,izabrana boja metalik perla bmw crna ,tockovi su jos pitanje pa se samo vozi na slep kamionu uradjen je prajmer 3/4 auta i sprema se za izvlacenje krila i rubova ,sad razmisljam imam jednog tapetara koj mnogo dobro radi ,poslao sam mu zadnje sediste da se presvuce i promeni sundjer ,crna koza je u pitanju sa crvenim shtepom ,pa razmisljam dal da uzmem polukadice isto koza crna napred ili da uzmem swift gti sedista da mu odnesem da presvuce ,pokusao sam da nadjem kao milanov enterijer nema sanse .planovi su kad se zavrse rubovi i farbanje da se auto posalje u ns da dobije plasma cajgere i sve lampice unutra ,xenoni prelaze u maglenke ,idu devil eyes farovi sa bixenonom i crveno beli 50/50 stopovi ,nalazim tockove i gume i tamnim stakla i dosta cjuninga dalje ostaje samo da se auto otkotrlja u smederevo kod bobo-a na spustanje ,verovatno ce biti gewinde tvrdje punjene u pitanju -50-60 ,cold air kit i ostaje grana koju imam raceland da ugradim i da polozim sve ispite, ako uspem menjam ime u zilijen {ko je gledo nacionalnu klasu shvatice } pozdrav

Comment

• boban1982
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2010
          • 1106
          • Batajnica
          • SAXO VTS-BIC

@Uros crni
          Dobrodosao kolega,dobro je da nam neko malo ozivi temu,kolega MIHILOW se trudi da je ozivi,ali nikako slike da postavi...
          Lep autic,srecno da ga vozis i nemoj da se brines mnogo,sredice se jedno po jedno.Ja sam isto tako uzeo vts-a,pa polako jedno po jedno,najpre sam radio servis,pa prednji trap,pa cuveni zadnji trap koji je za nase puteve previse osetljiv,pa sam menjao gumice ventila,pa malo sminkanja i tako uvek po malo.
          Najveca boljka im je taj zadnji trap i ta sto im je slaba zastita odozdo,pogledaj malo forum saxperience,pa ces videti ima jako puno slika.
          Vidim gore si pomenuo da ti krcka plastika,to ti je kod svih,ja to resim tako sto pustim muziku i svo krckanje prestaje...
          I nemoj da ocekujes da ti bude udoban,jer sa tim gumama to je nemoguce,navici ces se vremenom.

Comment

• nidzola1
            CBC Senator
            • 26.04.2010
            • 252
            • Srbija

Originally posted by GoranBG View Post
            Bas sam hteo da napisem da ti imas iste felne tj imao si pa koje sad imas?
            sada trenutno sam na celicnim (komplet zimski 165/65, i komplet letnji 185/60) jurim za vts-a originialne, one sto si mi posalo kontaktirao sam lika, samo ne znam kakve su ovako na slepo da ih uznem ne znam da li su krive, varene itd.. ali najverovatnije cu tako uraditi jer nemam drugi izbor.

@Uros crni
            Lik kome sam prodavao felne je imao udes, puknuo ga je sa zadnje leve cini mi se strane, o banderu polomio i flnu itd.. posto mu se nije bilo isplatilo da ga radi(po njegovoj prici) na otpadu je komplet zadnji deo od stranca skinuo- isekao, i sastavio od 2 saxa jedan, i njegov je prvobitno bio siv. Pitao sam ga kako da sece i spaja 2 auta, on mi je rekao kao pousteno na foru taj lik kod koga radi nije mu prvi auto.

Comment

• mihilow
              CBC Veteran
              • 05.07.2011
              • 180
              • beograd
              • traktorce saxo

@boban nesto sam sad u fazonu ono coming soon teaser i to salim se bice slika samo nema sta jos da se postavlja sad je samo skoljka sa dizlo traktorcetom unutra al postavicu sve detaljno uskoro
              @nidzola idi na polovne automobile idi delovi ,i ukucaj felne 4x108 trebalo bi da budu jedan ili 2 seta vts felnica za oko 170-180 evra
              jel zna neko ista o onim devil eyes farovima ?kakvo je socivo valjaju li itd ?

Comment

• mihilow
                CBC Veteran
                • 05.07.2011
                • 180
                • beograd
                • traktorce saxo

evo kandidata za saha http://www.polovniautomobili.com/ogl...ama_1955015/#3 da cujem misljenje

Comment

• boban1982
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2010
                  • 1106
                  • Batajnica
                  • SAXO VTS-BIC

Ja sam vise za neke petokrake...

Comment

• MILAN VTS
                    CBC Veteran
                    • 06.10.2010
                    • 159
                    • Beograd
                    • Saxo vts 16v

ove ove

Comment

• nidzola1
                      CBC Senator
                      • 26.04.2010
                      • 252
                      • Srbija

bez razmisljanja ove:

Comment

• MILAN VTS
                        CBC Veteran
                        • 06.10.2010
                        • 159
                        • Beograd
                        • Saxo vts 16v

te fox racing su prodane sto posto do sad,ali treba proveriti

Comment

• VR6
                          CBC Senator XXL
                          • 31.10.2004
                          • 512
                          • Sarajevo

Urose dobrodosao u klub. Po svemu sudeci nisi bas "ubo" dobar primjerak, al eto valjda ces ga srediti pristojno. Kontrolisi razinu ulja u motoru redovno, ako nije otvaran gumice ventila odu sa godinama, pa ga trosi. Bar dok skuzis jel kod tebe trosi il ne.

mihilow ove Fox ako nisu prodane, posebno sto ce ti auto biti crn, obojis ih mozda u bijelo i stajat ce mu drama

Nedavno jedan poznanik uzeo VTS-a, isto 1,6 16V, vozi ga bez filtera zraka (sto po meni bas i nije najbolje, al eto), no produkt toga je da auto stvarno ide ludo dobro, otkida. Mjerili smo mu performanse, pa evo rezultata ako koga interesuje...

0 - 10 km/h = 0,6 s
                          0 - 20 km/h = 1,2 s
                          0 - 30 km/h = 1,5 s
                          0 - 40 km/h = 2,2 s
                          0 - 50 km/h = 2,8 s
                          0 - 60 km/h = 3,4 s
                          0 - 70 km/h = 4,6 s
                          0 - 80 km/h = 5,2 s
                          0 - 90 km/h = 6,1 s
                          0 - 100 km/h = 7,6 s
                          0 - 110 km/h = 9,2 s
                          0 - 120 km/h = 10,8 s

0 - 18,2 metra = 2,8 s (50 km/h)
                          0 - 100 metara = 6,4 s (93 km/h)
                          0 - 201 metar = 10,4 s (115 km/h)

Comment

• boban1982
                            CBC Senator XXL
                            • 14.03.2010
                            • 1106
                            • Batajnica
                            • SAXO VTS-BIC

@milan vts
                            Odlicne felne,tako nesto bi mu cucalo!

Comment

• SchoneNK
                              CBC Senator XXL
                              • 17.04.2006
                              • 564
                              • Beograd
                              • Honda Accord CL7

Kad smo vec kod felni, presao na zimske gume. Okidac opet kao i prosle godine rupa. Doduse, prosle me naterala u septambru, a sad kad i treba krajem novembra.

Losa je fotka, ali mislim da se jasno vidi kako izgleda vts felna nakon okrsaja sa rupom. Nazalost, druga koja ide na ispravljanje.

www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• nidzola1
                                CBC Senator
                                • 26.04.2010
                                • 252
                                • Srbija

au nije rupa nego krater
                                nego resice se to...

Comment

Working...
                                X