VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skijash
    CBC Senator XXL
    • 07.09.2007
    • 1354
    • Beograd
    • wrx

Odg: VTS kutak

Šonsi je prodao saksa prošle godine.
    Što se tiče mog, sve nude neke gluposti u zamenu, niko da se pojavi sa kešom. Mislim da nije previše 2400 evra s obzirom šta sve ima u autu a nije mi hitno da ga prodam pa ga ne bih davao za dž.

Comment

• mihilow
      CBC Veteran
      • 05.07.2011
      • 180
      • beograd
      • traktorce saxo

ako ti nije frka za kes samo polako ,****s ti zamene nikad nisam bio za to ,samo nemoj da ga prodas nekom liku sa 17-18 god sa tek polozenom voznjom ,previse je bre lep da ga klinac zakuca u drvo ili negde pokusavajuci da smuva neku devojku a crni saxo se cuje nenormalno ,devojka sedi pored mene i gledamo i ne verujemo usima

Comment

• VR6
        CBC Senator XXL
        • 31.10.2004
        • 512
        • Sarajevo

Lezajevi vecinom odu zbog hrdje ili ulaska vode u osovinu, koja opet zahrdja i lezaj se raspadne. To je uzrok u vise od 50% slucajeva, zato ulje pomaze i te mazalice. To sam cuo od ovih starijih Peugeot fanova, koji vozaju jos i 205-ice godinama sa ispravnim straznjim osovinama. Al kazu samo mazalice i vozis Kod mene su piksne nazad, jest malo bucniji preko rupa, al evo vozim vec 5 godina bez problema tako, uz silna okretanja na rucnu i svasta nesta. Ovdje evo lagano pocelo stizati toplije vrijeme, kad se jos malo proljepsa ima da rastavljam Saxa, da vidim kakvo je stanje sa hrdjom i da se to uradi.

Sto se tice zamjena to je u zadnje vrijeme jako popularno na balkanu, al rijeko ko i ponudi sta posteno. Gledam druge oglase VTS-ova i sta nude raji, sve neki krsevi, niko da ponudi Clio Sporta ili neku postenu jurilicu.

Comment

• boban1982
          CBC Senator XXL
          • 14.03.2010
          • 1106
          • Batajnica
          • SAXO VTS-BIC

@schonenk
          Vidim pominjes koroziju,pogledaj slike na sax-p,svaki saxo je korodirao odozdo,rupe u prednjim i zadnjim kosevima,strasno!Jeste da je tamo nezgodna klima,ali to nije razlog da tako brzo trule,jednostavno losa je zastita i kraj.Pogledajte bilo kog punta pa cete videti,nema ni tacku rdje!
          Videcemo kad kolega VR6 rasklopi svog saxa kakvo ce stanje biti oko koseva.

Comment

• SchoneNK
            CBC Senator XXL
            • 17.04.2006
            • 564
            • Beograd
            • Honda Accord CL7

Originally posted by skijash View Post
            Šonsi je prodao saksa prošle godine.
            Što se tiče mog, sve nude neke gluposti u zamenu, niko da se pojavi sa kešom. Mislim da nije previše 2400 evra s obzirom šta sve ima u autu a nije mi hitno da ga prodam pa ga ne bih davao za dž.
            Bas strasno da ne mozes da ga prodas ni za taj novac. Ta jeftina ulaznica znaci da sledeci vlasnik nece imati novac da ga odrzava.

Inace, taj lik koji prodaje nekadasnji Shonsyjev automobil navodi snagu od 120 ks. Kako je isao, taj automobil je imao najmanje 130, ako mu nije u medjuvremenu poskidan izduv i chip.
            www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• VR6
              CBC Senator XXL
              • 31.10.2004
              • 512
              • Sarajevo

bobane na sta mislis kad pises "kosevi"? Imas li sliku

Comment

• skijash
                CBC Senator XXL
                • 07.09.2007
                • 1354
                • Beograd
                • wrx

Nije mu poskidano ništa, a navedena je fabrička snaga jer je trenutna samo procena, a mi smo cenili da je i preko 130

Comment

• boban1982
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2010
                  • 1106
                  • Batajnica
                  • SAXO VTS-BIC

@vr6
                  Pronaci cu slike,inace korozija se javlja ispod ECU-a,ispod kutije osiguraca na desnoj strani,i na zadnjim kosevima,strasno,da ne poverujes!
                  @skijash
                  Tvoj saxo ekstra izgleda,vredi ga uzeti,ali je godiste to koje obara cenu nazalost.Imas 2001 godiste za 2000 evra,naravno ne izgleda kao tvoj,ali ljudi to najvise gledaju...Nekako beze od sportskih auta...Ja ga na tvom mestu ne bih ni prodavao,jer stvarno vredi,pa makar i da stoji u garazi!

Comment

• SchoneNK
                    CBC Senator XXL
                    • 17.04.2006
                    • 564
                    • Beograd
                    • Honda Accord CL7

Taj koji ne gleda "tako" i treba da nauci lekciju. Nazalost, ali tako je. Kad steknes iskustvo kao vlasnik VTR ili VTS masine par meseci znas da cenis stanje automobila. Taj koji nema para za automobil i ne treba da dodje do njega, jer ce ga upropastiti u kratkom roku.

Ko god je uzeo automobil od Shonsy-ja ocigledno nije spreman i da ulozi u njega i siguran sam da je taj automobil sada u mnogo losijem stanju nego po kupovini.
                    www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• skijash
                      CBC Senator XXL
                      • 07.09.2007
                      • 1354
                      • Beograd
                      • wrx

Žao mi je da stoji, a ne vozim ga pored mazde i motora. Hteo sam da ga spremim za stazu ali mi se ne isplati da zbog maksimum jedne vožnje mesečno uložim hiljade evra...
                      Ma Šonsijev je u istom stanju, znamo dečka dobro Uradio je veliki servis i valjda zamenio gume ali treba da pali iz zemlje pa zato prodaje.

Comment

• SchoneNK
                        CBC Senator XXL
                        • 17.04.2006
                        • 564
                        • Beograd
                        • Honda Accord CL7

Ok, moja greska. Drago mi je da je tako i u tom slucaju auto je odlicna prilika Medjutim, kad saberem sta sam dao za gume, felne, diskove, izduv, hladnjak, sad za torziju i amortizere, te "sitne kvarove" ne mogu se pokriti sa prodajnom cenom automobila. Obicno onaj ko prodaje ostavlja to narednom vlasniku. Dakle, ono sto je 2 hiljade, moze lako i u kratkom roku da izadje na 3 ili 4 hiljade.

Comment

• GoranBG
                          CBC Senator
                          • 29.04.2007
                          • 282
                          • Beograd
                          • TU5J4

Sonsijev auto je i dalje isti i dalje ide dobro bas smo se pre neki dan nasli

nego sta su te mazalice

Comment

• SchoneNK
                            CBC Senator XXL
                            • 17.04.2006
                            • 564
                            • Beograd
                            • Honda Accord CL7

Mogao bi nekada i pozvat', ali ne par minuta pre okupljanja

Comment

• boban1982
                              CBC Senator XXL
                              • 14.03.2010
                              • 1106
                              • Batajnica
                              • SAXO VTS-BIC

U nedelju najavljuju 20 stepeni,mogli bi se parkirati kod Intera ili negde u okolini,pa da malo divanimo...

Comment

• Uroš Crni
                                CBC Član
                                • 15.11.2011
                                • 67
                                • Novi Beograd
                                • Saxo VTS 1.6 16v

Ja se slažem.

Comment

Working...
                                X