ma bacajte ta sedista i stavljajte kadice
i to fiksne bez naslona
da vas nemuci vise obaranje
Shonsy kontaktiracu ih danas sutra pa da skoknemo do novog miloseva da se izmerimo
moram i dzeksnu da ti nabavim
elem ja mogu samo subotom pa cu da vidim da li mogu da se uklopim
ako ne onda cete morati bez mene
koliko nas je zainteresovano za merenje da znam sta da pitam?
VTS
Originally posted by QV lale
Jos jedan....
Nekad je ovo bio cannonball .A od sada je Saxonball Community
where real Saxomans live...
Kod mene se naslon bas lako obara.Cime si odvio drzac rezervnog tocka?
Kako cime Pa sa leve strane gepeka ti je kljuc, kome je kontra strana namenjena za odvijanje matice. Maticu odvijes desetak krugova i skines kuku. To je u teoriji tako - lako, ali u praksi je tocak mlogo tezak
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
ma bacajte ta sedista i stavljajte kadice
i to fiksne bez naslona da vas nemuci vise obaranje
Ja ipak nisam za tu varijantu Ja cu se baciti na sredjivanje ovih, makar ih rastavio do poslednjeg srafa. A ostalo drustvo bi moglo da se baci na sredjivanje, jer im je svima enterijer prilicno zapusten. Kad smo seli onako čoporativno kod Gorana sve nesto cijuce i pijuce, a spolja ko bombonica. Ne moze tako polovicno
Originally posted by svarglic
koliko nas je zainteresovano za merenje da znam sta da pitam?
Ja jesam, ali mene interesuje i cena
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Urose strasan si, majke mi, pored tebe, moj saxony ce imati sve neophodne dzeksne! Bilo bi lepo da to nadjem jer bi onda bilo uvek idealno na crti, a ovako mi ode dva mm preko crte pa upali oba ventilatora prvu brzinu, dok mi je temp ulja uvek na sredini. Al dobro, nemoj preterano da se cimas, posto nije nista alarmantno. A sto se tice valjaka idemo skijash, goranbg i ja 100%, a evo vidim da hoce i schone, tako da ce to biti jedan lep izlet i mozes da javis tamo, obradovace se kad cuju da im dolaze tolka kola zajedno. Gretoa bi bila da ne ides sa nama, pa ako bas ne mozes ovog vikenda, mozda da ostavimo za sledeci?!
Vidi i sa burazerom mojim, kad cete da radite kocnice pa da spojimo sve to lepo.
a ovako mi ode dva mm preko crte pa upali oba ventilatora prvu brzinu
tako i treba tako pali na svakom saxu odkad su prvog napravili
veruj mi ja sam ih brdo "izluftirao" posle zamene vodene pumpe i kaisa
i svaki pali na 2mm iznad pola
desavalo se i da ne upali,joj sto mrzim kad se to desi pa onda tako vruc treba davac da menjam
ako i dalje hoces dacu ti ja dzeksnu
Skijash-u sam nasao kocnice i vece nego sto ja imam treba samo da odemo po njih
VTS
Jos jedan....
Tako i jeste svima, sto se tice ventilatora, nego sto je meni ranije bila uvez temp zakucana na pola, pa zato sad razmisljam sta i kako...
A i nervira me sto mi idu zice direktno iz termo davaca bez dzeksne.
Kad ces ti znati da li mozes za vikend ili ne mozes?
Skijash je i sam predlozio da kupi diskove i plocice, pa da dodjemo tu po kljesta, da namontiramo i da posle palimo na valjke i u zezanciju po miseluku!
Meni ventilator pali na dosta preko pola, blizu crvenog, možda bih trebao da promenim davač, sve su me ljudi ubeđivali da je to ok
Ne znam da li da uzimam naslepo diskove i pločice. Možda da sad dođemo na merenje, da vidim na tvom autu kako koči sa većim diskovima i da pogledamo ta klešta što si našao pa onda da smislim šta da radim.
jedan lezaj nije valjao.tj okrenula se kosuljica u kucistu pa se izribao lezaj
zamenio sam ga nije ni skup 1800 din u orginalu
takodje lezaj na polu-osovini crko pa sam i njega zamenio...
oprao sam menjac ocistio sad je kao nov
ofarbao polugice
novi semernizi
Svarglic, pitanjce Meni je jos na pregledu pre kupovine receno da je menjac zamascen, a kasnije na velikom servisu Srdjan rece da je to kod njih uobicajeno i da nije strasno. Jutros gledam mala fleka ma asfaltu ispod spoja menjaca i motora, a fino se vidi i velika kap na ivici spoja. Koliko je komplikovano proveriti nivo ulja u menjacu i videti da li kapa vise nego sto treba? Kako se krece cena promene semeringa? Na cepu poklopca motora mi je malo curilo ulje, skinuo sam gumu ocistio, vratio i sada je ok.
jel si siguran da je to ulje iz menjaca?
semerinzi da se zamene kosta oko dve hiljade dinara
semerinzi kostaju oko 1500 din oba
nije problem to da se zameni
ulje se proveri tako sto ispustis staro i vidis koliko ima
pa ako je masno nije strasno,ako ostavlja fleku svaki put kad se negde parkiras nije dobro
@shonsy
nisam kontaktirao ljude za dyno imam posla preko glave i ne stizem
aj sad lepa vest dzeksna je kod mene
aj proveri jel ima koska u GL za te pare uzecu i ja
VTS
Jos jedan....
Comment