Re: VTS kutak
Kod mene se naslon bas lako obara.Cime si odvio drzac rezervnog tocka?
Kod mene se naslon bas lako obara.Cime si odvio drzac rezervnog tocka?
Pa sa leve strane gepeka ti je kljuc, kome je kontra strana namenjena za odvijanje matice. Maticu odvijes desetak krugova i skines kuku. To je u teoriji tako - lako, ali u praksi je tocak mlogo tezak
da vas nemuci vise obaranje
Ja cu se baciti na sredjivanje ovih, makar ih rastavio do poslednjeg srafa. A ostalo drustvo bi moglo da se baci na sredjivanje, jer im je svima enterijer prilicno zapusten. Kad smo seli onako čoporativno kod Gorana sve nesto cijuce i pijuce, a spolja ko bombonica. Ne moze tako polovicno
Ako se obavezno meri tri puta onda ok
Gretoa bi bila da ne ides sa nama, pa ako bas ne mozes ovog vikenda, mozda da ostavimo za sledeci?!

Meni je jos na pregledu pre kupovine receno da je menjac zamascen, a kasnije na velikom servisu Srdjan rece da je to kod njih uobicajeno i da nije strasno. Jutros gledam mala fleka ma asfaltu ispod spoja menjaca i motora, a fino se vidi i velika kap na ivici spoja. Koliko je komplikovano proveriti nivo ulja u menjacu i videti da li kapa vise nego sto treba? Kako se krece cena promene semeringa? Na cepu poklopca motora mi je malo curilo ulje, skinuo sam gumu ocistio, vratio i sada je ok.
Comment