VTS kutak

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Uroš Crni
    CBC Član
    • 15.11.2011
    • 67
    • Novi Beograd
    • Saxo VTS 1.6 16v

Odg: VTS kutak

Proradio forum, a Evo, na nagovor pojedinaca, da stavim i ja poneku sliku.. Nisam stigao da ga brćnem malo, ali to je otprilike to.

Comment

• MILAN VTS
      CBC Veteran
      • 06.10.2010
      • 159
      • Beograd
      • Saxo vts 16v

Prljave felne xaaxax salim se autic je super,skroz fabrika i odrzavan lepo samo da nastavis isto i da se navozas

Comment

• boban1982
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2010
        • 1106
        • Batajnica
        • SAXO VTS-BIC

Lep autic,bez zamerki!!!
        Nestale neke poruke u ovom kutku od pre dva dana,zabagovao forum posteno!

Comment

• VR6
          CBC Senator XXL
          • 31.10.2004
          • 512
          • Sarajevo

Pravo lijep VTS, bas mu dobro stoji kad je ovako serijski visok.

Morat cu i ja svog dici jos jedno cenat, mozda 2 da ima isti takav stav

Comment

• boban1982
            CBC Senator XXL
            • 14.03.2010
            • 1106
            • Batajnica
            • SAXO VTS-BIC

Meni licno najlepse izgleda kada je spusten,tada ima potpun izgled,ali daleko od toga da nije lep kada je odignut!

Comment

• SchoneNK
              CBC Senator XXL
              • 17.04.2006
              • 564
              • Beograd
              • Honda Accord CL7

Originally posted by Uroš Crni View Post
              Proradio forum, a Evo, na nagovor pojedinaca, da stavim i ja poneku sliku.. Nisam stigao da ga brćnem malo, ali to je otprilike to.

Nadam se da si ga sad ubo Deluje mnogo vise serijski, mada iz mog iskustva znam da je fotka jedno a problemi koje nosi svaki auto drugo. Svidja mi se kako mu stoje zatamnjeni farovi.

Napisi koju vise o utiscima, mozes li da ga uporedis sa ovim koji si prodao i tako
              www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• Uroš Crni
                CBC Član
                • 15.11.2011
                • 67
                • Novi Beograd
                • Saxo VTS 1.6 16v

**** i glava. Ovaj auto je toliko kulturan i fin da se najzad vozim ko gospodin. Mekano, ne čuje se ništa, nijedna plastika u kolima se ne čuje kad prelazim preko rupa. Čula se plastika na zadnjim vratima koja se drži na onim torex šrafovima i ona ume da klopara, ali kad sam je dotegao muški, sve je sad kako treba. Naručio sam žabice u Vitru za plastičnu VTS oplatu na vratima, ali, evo, ne javljaju se vec dva meseca, pa mi vrata malo štrče (milimetar, dva). Što se tiče motora, sve je na svom mestu, ništa nije dirano. Vozio sam ga u Vitro da provere trap i očitali 0.0. @ShoneNK uverio sam se u ono što si ti pričao da je nezgodan kada prelaziš preko kolotraga od autobusa na putu, zna da se otima, to mi se nije dešavalo sa drugim automobilima, a imam utisak i ako je neravan asfalt da podrhtava auto.. Ali navikao sam se. Nije udaran nigde, nema rđe čak ni u onim rupama oko koševa gde zna da se skuplja voda. Eto, toliko, prezadovoljan sam.

Ajde neki skup ovih dana, malo da sijamo na nekoj travnatoj površini uz kobaje i pivo.

Comment

• SchoneNK
                  CBC Senator XXL
                  • 17.04.2006
                  • 564
                  • Beograd
                  • Honda Accord CL7

To sa kolotrazima nema toliko veze sa automobilom (citaj oslanjanjem), koliko sa samim gumama, tj dimenzijama. Doduse i upravljacki sistem je mnogo direktniji. Ja se vec par meseci vozim na zimskim 175/60 i dosta je opustenije za normalnu voznju po gradu.

Kad hoces da poteras ovaj automobil do granica, e onda shvatis koliko znace te 15-ice. Kocenje je drasticno bolje, a o stabilnosti kod brzih promena smera da ne govorim.

Drago mi je sto si bio uporan da kupis bas vts Siguran sam da ce ti priustiti mnogo vise zadovoljstva, nego muke. Sto se tice nekog mini okupljanja sto da ne, nadam se da su i ostali za. Meni jedino krivo sto sam na ovim balonjarama, pa nisam bas reprezentativan.
                  www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.

Comment

• BOOST
                    Founder - Admin od Začetka
                    • 29.09.2004
                    • 8726
                    • Gislaved//Sweden
                    • SAAB 9000 AERO R; SA

Proveri da neko nije ulio zvakacu gumu u silen blokove made in Serbia na prednjem trapu. Gume ne menjaju geometriju prednjeg trapa da bi stim auto postigao bolji kursni stabilitet, trap je mekan, razlog, trazi.
                    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                    move your mind

Comment

• boban1982
                      CBC Senator XXL
                      • 14.03.2010
                      • 1106
                      • Batajnica
                      • SAXO VTS-BIC

@Uros Crni
                      Lepo je cuti da je auto utegnut i da nigde nista ne lupa,kod spustenih vts-ova to je tesko...
                      @schonenk
                      Mozes vec da vratis alu felne,ne trebaju ti vise zimske gume,osim ako neces da postujes zakon do aprila...
                      Jesi li sredio osvetljenje kabine?

Moze neki skup,krecu lepi dani,ne mora to biti nesto specijalno,kod intera ili slicno...

Comment

• Uroš Crni
                        CBC Član
                        • 15.11.2011
                        • 67
                        • Novi Beograd
                        • Saxo VTS 1.6 16v

@ShoneNK to je legitimno da imaš balonjare za ovo doba, ukazuje na ozbiljnog vlasnika
                        @Boost sve je u redu sa trapom (provereno)

Mogli bismo da se nađeno u subotu ili nedelju, bilo gde. Ja sam ipak nov u VTS-u, pa me interesuju malo iskustva veterana iz prve ruke, nešto što nije za forum, mada sam viđao ovde da se pojedinci žale da im pepeljara škripi pri otvaranju, odnosno zatvaranju itd. Mislim da su Goran i Milan isto za..

Comment

• BOOST
                          • 29.09.2004
                          • 8726
                          • Gislaved//Sweden
                          • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by Uroš Crni View Post
                          @Boost sve je u redu sa trapom (provereno)
                          Uf.. po opisu ne zvuci bas tako.

Ne smes uzimati za reper levu vs desnu stranu, negde su neki gumeni segmenti izmoreni i gume omeksale. Znas onu, 3 put meri jedom seci
                          move your mind

Comment

• Uroš Crni
                            CBC Član
                            • 15.11.2011
                            • 67
                            • Novi Beograd
                            • Saxo VTS 1.6 16v

Pa bio sam na proveri u servisu. I rekli da je sve u redu. A ono o čemu može da se polemiše do sutra je pitanje da li postoji realan problem sa trapom, ili je karakteristika auta takva, uključujući masu od 950 kg i 195/45/15 točkove pa ga lakše baca kada ima kolotraga itd...

Ipak je sve u redu

Comment

• BOOST
                              • 29.09.2004
                              • 8726
                              • Gislaved//Sweden
                              • SAAB 9000 AERO R; SA

Ti verujes servisima?

OK, no, 950Kg nije masa, bas iz tog razloga ne sme da se desava sta ti se desava.

I ne zaboravi onu: I'm right even when I turn to left
                              move your mind

Comment

• Uroš Crni
                                CBC Član
                                • 15.11.2011
                                • 67
                                • Novi Beograd
                                • Saxo VTS 1.6 16v

OK. Dođi na okupljanje

Comment

Working...