Urose, ja bih te savetovao da sacuvas pare za bitnije stvari, a iz mog iskustva trebace ti. Shonsy jeste na kraju uspeo da nadje odredjeni broj konja ali tek kombinacijom u****, izduva i cipa, ali u realnim uslovima (ne potezanje sa semafora) to nije vredno truda. Da ne pominjem koliko je sve kostalo. Kupio si prilicno brz automobil i potrudi se da bude siguran.
Ja sam razmisaljao takodje o 195/50, ali ne bih da grdim auto
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Auto je 100 posto siguran. First things first. Sve je to u redu, i ja sam zagovornik što više serijskog i fabričkog automobila. Vidim, ti si više od mene, ti si ...barjaktar na čelu kolone fanova fabrikana RESPECT!
Ipak, odlučio sam da malo poradim na poboljšanju performansi. Siguran sam da ću ostati na diskretnim promenama ovog tipa (induction kit), koje nisu vidljive spolja. U stvari, ne idem na "poboljšanje perf po svaku cenu", nego mi treba i malo zvuka, ćisto da auto ..daje do znanja. A složićeš se da je naš model 1.6 16.v prilično dosadan i sterilan auto po pitanju zvuka ako je fabrika.
Naravno, nisam u fazonu da napravim "NBGD tebra auto", koji će imati black light na sajtnama, tri vufera u gepeku, distancere od 3 cm, 15 jelkica okačenih na retrovizor i nalepnicu FANATIC na zadnjem staklu.
P.S. Probaću 195/50/15 kad dođe vreme, mislim da će da bude banja za rupe i ivičnjake.
Pazi, vozim i ja zimske veceg obima, kace samo kad sedi troje pozadi.
Ako je neko odredio obucu tamo kad je konstruisao automobil, ti se nalazis u poziciji da zbog novcanika pravis kompromis. To je 1 cm razlike u visini i 1 cm razlike u visini tezista automobila. Kad vozis kao seka nije problem, al kad vozis kako treba znaj negde u pozadini da si napravio prvi kompromis. Pa onda ide sledeci, daj ko klinac da malo se igram i stavim lep usis, pa nalepnice, pa kineske felne, pa ovo, pa ono. Vas automobil, ali meni je to tuzno.
Automobil zvuci i ide bezs drame do 5 hiljada, preko ide i zvuci onako kako treba Ako hocete da pozirate, to je legitimno, samo recite.
www.nacionalnaklasa.com - Vesti iz automoto oblasti, noviteti, aktuelnosti iz domaceg i stranog automoto sporta.
Jesam, priznajem Nesto sam drndav danas. U svakom slucaju, moje misljenje. Rekao sam vec u par nasih razgovora, da imam novca, ne bih drzao u fabrickom stanju ovaj automobil vec bih ga koristio kao track day automobil, a za svaki dan bih imao nesto pitomo. Ovako samo mogu da changrizam ostalima
Shonsy na saxu nema vise izduv, mada taj saxo je i dalje boljka za vecinu,a uskoro ce auto najverovatnije imati oko 150ak ks+ ako da bog para
Airbox znaci dosta na kolima, ali ja bih se bazirao na neke bitnije stvari tipa promene bregastih, chip-a olaksavanja zamajca itd ..
Nije otpao, al je fabrika sad bez katalizatora samo, od 4-2-1 grane i lonca koji je bio kod Shonsy-a nema ni traga ni glasa, navodno ga ukrali cigani ili je pojela maca umesto whiscas-a bem li ga, uglavnom ja cu morati taj posao ponovo da obavim
Ne znam da li je pisao vec moj imenjak ili je to prica bila na skupu kod intera. Izduv je bio previse ostecen. Auto je prenizak i navodno je udarao o asfalt donjim delom grane izduva u toj meri da je deformisana i protok je smanjen. Resenje je bilo da se vrati serijska izduvna grana.
Pa da grana jeste bila izudarana, ali posto je bila skinuta nestala je posle toga, al dobro valjda ce iskociti neka grana uskoro
Skijas ja sam se bas bas zagrejao za tvog bio,a onda videh Nenada u Pancevu i kad me je provozaoooooooo znaci rekao sam da ovo moram da imam Inace ja razmisljam da uzmem Newman PH3 bregastre, samo nzm dal kod nas ima negde da se kupe ?
Comment