foto aparat do 200e

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Dora....poklanjam ti moj NIKON COOLPIX 2100....dobar aparatis...potpuno ispravan placen 300eu pre 3,4 god sad vredi mozda jedno 50,60
    Jedino sto je prsao osigurac za zatvaranje vratanca gde se stavljaju baterije pa mi tu stoji selotejp...ali vrsi posao.

Ako si za javni da ti posaljem cityjem
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• zec
      CBC Senator XXL
      • 05.01.2005
      • 450
      • bgd

Idem ja za NS pa mogu da ponesem. Samo obrisi sve slike onih morskih lepotica... Ipak mu treba za servis, da radi, a ne da prikazuje tamo po radionici. Mozda eventualno gremlinima...
      "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• JAPANX
        CBC Senator XXL
        • 10.08.2006
        • 2159
        • Beograd

Originally posted by Vladan
        Canon definitivno. Najbolja optika = najbolje slike
        Nije za dzabe najprodavaniji u 2006. godini.
        SONY ima najbolju optiku a Cannon CCD senzor(oni ga i prave)

po meni je Sony pa Cannon...

Comment

• TAZZ
          Banovan
          • 30.05.2005
          • 1409
          • NBGD,SERBIA

@JAPANX...

Nemoj da te lazu ljudi...

SONY NEMA, ali NEMA najbolju OPTIKU!!!!

I to je

Ako se pozivash na Drugara KARLA...

pa samo mi objasni ako nije problem...

Moji cvikeri imaju Karlova stakla... i samo su stakla koshtala 180 evra...

SONY ima samo jedno sochivo u objektivu KARLOVO, a Objektiv se sastoji od jedno 8-15 elemenata...

Think About IT...

Comment

• TAZZ
            Banovan
            • 30.05.2005
            • 1409
            • NBGD,SERBIA

Originally posted by nismo
            TAZZ, onda se verovatno znamo , ja sam radio kod Bate u Svetogorskoj
            MOGUCE!!!

Radio i ja kod Bate, ali Kad je otvorena KONDINA... i posle kod CVETKA...

I tako...

Verovatno se znamo...
            A Danijel 9k treba da znash! To mi dodje Brat... A on je dugooooo radio kod Bate u Svetogorskoj

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Originally posted by M-power
              Dora....poklanjam ti moj NIKON COOLPIX 2100....dobar aparatis...potpuno ispravan placen 300eu pre 3,4 god sad vredi mozda jedno 50,60
              Jedino sto je prsao osigurac za zatvaranje vratanca gde se stavljaju baterije pa mi tu stoji selotejp...ali vrsi posao.

Ako si za javni da ti posaljem cityjem
              Dogovorito, i ne briši slike teta, mogu ja to da izbrišem
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• TAZZ
                Banovan
                • 30.05.2005
                • 1409
                • NBGD,SERBIA

E da....

Moja mishljenja o aparatima su zanemarljiva...

Imam samo 31 Godinu, a fotografijom se bavim samo od `92 godine...
                i Proveo 4 Godine u Foto Radnjama... Ochi ostavio na FOTO PRINTERIMA!

Comment

• dranix
                  CBC Senator XXL
                  • 04.10.2004
                  • 3079
                  • Antwerpen/Belgium
                  • Saab 9-3

Pa mlad si jos.
                  Nema smisla uopste pisati o CZ danas jer tu nema vise ni Q od onog ranije osim ako se veoma ekstra ne plati. Da ne bude zabune sto Sony radi u saradnji sa CZ. To samo po sebi ne znaci nista posebno.
                  Problem je sasvim druge prirode sto se danas optika pravi od plastike a ne od stakla sto zbog cene sto zbog tezine.
                  I jos nesto u vezi tehnologije stakla. Staklo je ako neko nije znao u tecnom agregatnom stanju uslovno receno. To znaci da blokovi izlivenog stakla moraju da se stabilizuju godinama (prirodno ostare) pre nego sto pocnu da se koriste (seku, bruse). Naravno da se radi i vestacko starenje ali to je vec niza klasa materijala.
                  To sve kosta.
                  Danasnji objektivi u vecini digitalnih kamera su veoma komplikovane opticke konstrukcije vec sami po sebi i ne treba se nadati da mogu bog zna sta. I ovo je mnogo dobro sto daju s obzirom na cenu. Ako bi samo poceli da gledamo na cisto opticke mane oni bi bili sastavljeni od njih. Sva sreca da vecinu ljudi to ne zanima zato svasta i prolazi a i rezolucija maskira mnogo toga. Zasto NIGDE ne postoje testovi objektiva malih digitalnih kamera? Slucajno, jel da?

Comment

• Bane R
                    CBC Senator XXL
                    • 27.03.2006
                    • 1769
                    • Beograd

Nema testa jer ljude to ne interesuje... Ljudi samo žele da slikaju svoje ludarije negde na odmoru ili ako su malo skloni voajerisanju, onda kupe UZ i slikaju ženske grudi i pozadine po plaži... Jednostavno ih ne interesuje je l to kvazi Cajs ili kvazi Lajka.

Pre 5 godina sam imao HP318 (najgori digitalac koji sam ikada držao u rukama) i sad ne treba da gledam uspomene snimljene njime, samo zato što je kvalitet fotografija krš? Naravno da me ne interesuje kakva je slika, već ono što je na njoj.

Comment

• dranix
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 3079
                      • Antwerpen/Belgium
                      • Saab 9-3

Tacno je to da je ono sta slika predstavlja glavno.
                      Ali kad jednom snimis nesto sto se ne ponavlja a tehnicki je lose uvek se kajes. Ja srecom nemam bas neka losa iskustva po tom pitanju jer sam slucajno imao mogucnosti da kupim kvalitetnu opremu jos kad sam bio jako mlad.
                      Po meni slika (fotka) treba da predstavja "ulepsanu stvarnost" a da bi ispunila te estetske uslove mora da "otkida" kvalitetom.
                      Nikad nije bilo jevtinije da se vezba nego danas. Sto vise slikanja to bolje. Samo napred, a iz mase se odabere sta valja a ostalo na delete.
                      Sto se voajerisanja tice kazem ja da ima kandidata za James Bonda ali mi niko ne veruje.
                      Mislim da nema nista lepse u izrazu lica nego kad se model oseca malo neugodno. Znaci, mora da bude svesna da je slikana. Probajte. Meso je inace cista mrtva priroda.

Comment

• nismo
                        CBC Član
                        • 29.10.2006
                        • 84
                        • BG-Konjarnik

CZ optika je bila vrhunska dok nisu poceli da prave zoom objektive. A Leica nikad nije ni pravila objektive, nego samo tela aparata, a optiku je radio CZ i to iskljucivo fiksne objektive. To sto se danas valja je cist marketing.

Comment

Working...
                        X