Put za Crnu Goru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

ja isao nesto pre vrbasa...put do valjeva po mom misljenju katastrofa ,ostatak ok...prelazak bio veoma brz,kod nas,kod crnogoraca jos brzi,chim su videli strane table ...u crnoj gori put nije los,samo malo valovit..dva tri puta su se policajci zaletali da me zaustave i zbog zvuka i zbog prebrze voznje medjutim svaki put su po vidjenju tablica se povlacili nazad do auta.benzin im je izgleda chak losiji od onog u srbiji,ili sam ja naleteo na losu pumpu.put kroz srbiju posle valjeva onako,tek od prolaska divcibara moze se reci da je dobar za nase uslove...vozio sam nocu ,sto smatram da ako idete sa malom decom je i najbolje resenje jer doslovno prespavaju ceo put...u crnoj gori svake godine sve bolje i bolje,skidam im kapu...polako ali sigurno se popravljaju po pitanju usluge ,i da dodam Splendid je vrhunski, svetski hotel!!!!!!veoma modernog dizajna i spolja i unutra,tehnicki veoma napredan...sve pohvale za crnogorce
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• AreOut
      CBC Senator XXL
      • 22.07.2006
      • 590
      • Zabjelo

Da Baki ali koliko si ga platio
      http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

nista vise nego sto treba chak i manje

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• sw.brick
          CBC Senator XXL
          • 09.10.2004
          • 8141
          • Beograd, barajevo-zemun
          • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Splendid je vrhunski, svetski hotel!!!!!!veoma modernog dizajna i spolja i unutra,tehnicki veoma napredan...sve pohvale za crnogorce
          koliko sam ja obavesten Splendid nema dodirnih tacaka sa Crnogorcima, osim kao lokalnom osoblju.

primer, kako stranci mogu da naprave hotel cak i u CG da funckionise.

kao novi hotel i za ocekivati je da je doteran na odgovarajuci nivo
          volvo
          945 SE turbo lpg
          344 GL lpg

Comment

• X9
            CBC Senator XXL
            • 28.06.2005
            • 3179
            • Wien-Sabac
            • RX-8 i X-9

jaoj brick...jel u crnoj gori?jeste...znachi morao je dobiti neku dozvolu da se gradi u crnoj gori,i nisu sve parice za gradnju isparile kao sto bi da se tako nesto kod nas radilo..i ne samo da je vrhunski zato sto je nov....ali to nije tema tako da batalim...

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Wooodoo
              CBC Senator
              • 01.10.2005
              • 214
              • Beograd

Izgradnja Splendida ni lizu nije idilicna kao sto se cini:

Inace spustanje na heliodrom hotela se naplacuje 500 evra.
              http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• -Vedran-
                CBC Senator XXL
                • 03.10.2004
                • 3255
                • Beograd

Originally posted by JAPANX
                koliko se ja secam, prosle godine se naplacivao put kroz bosnu preko visegrada kao nacionalni park ili tako nesto... cifra je bila tipa 250 dinara ili tako nesto
                50 din.
                Power of dreams !!!

Comment

• zoranbg
                  CBC Senator XXL
                  • 23.03.2005
                  • 4098
                  • Rooster's Hill , Beog
                  • Grande Punto 1.2

rece mi jedna doktorka sad , da ima zarazni meningitis i jos neka boles' u CG ...cuvajte se vode.. i slatke i SLANE..
                  Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                    - 42 -
                    • 03.02.2005
                    • 2235
                    • Novi Sad

Znam neke koji su otkazali letovanje u CG zbog takvih vesti, ali prvo vakcinisani smo, bar mi je ćerka vakcinisana, drugo nije se pojavio neizlečivi oblik, treće pojavi se svake godine, četvrto jedemo slanine , peto...

http://www.bebinsvet.net/tekstovi/zdrav ... gitis.html

edit: šesto koliko sad čitam u CG je virusni, najbezazleniji...
                    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                    11.04. 0:12 #2
                    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• zoranbg
                      CBC Senator XXL
                      • 23.03.2005
                      • 4098
                      • Rooster's Hill , Beog
                      • Grande Punto 1.2

Originally posted by uglavnom_bezopasni

edit: šesto koliko sad čitam u CG je virusni, najbezazleniji...
                      e recemi doktorka,narocito zaebano za decu mladju od 10 god ...
                      da virusni ..najbezazleniji ali najzarazniji ...

Comment

• JAPANX
                        CBC Senator XXL
                        • 10.08.2006
                        • 2159
                        • Beograd

najlepse je pod staklenim zvonom

Comment

• zoranbg
                          CBC Senator XXL
                          • 23.03.2005
                          • 4098
                          • Rooster's Hill , Beog
                          • Grande Punto 1.2

nije dobro ..ostanes bez vazduha..

Grcka je bolja .. pa i Ohrid ...

Comment

• Moonart
                            CBC Član
                            • 21.01.2006
                            • 36
                            • Bar

Makedonci kazu da nije bolja, a Ohrid nema more

Comment

• srdjan_p
                              CBC Senator XXL
                              • 01.12.2004
                              • 1915
                              • ZR

Ajd da napisem i ja koju...Stigao juce rano ujutru...
                              Put je prosao bez problema, navozao sam se sit, bilo je i lagane i brze voznje i peglanja krivina do mile volje...VW pajsera ima na kile i uzivao sam da ih derem dok oni maltretiraju svoje masine u pokusaju da me stignu i prestignu...
                              Alfa je sluzila odlicno i nije stucnula nijednom a nije joj bilo bas lako
                              Pandura ima ali ako se malo obrati paznja nema frke...Za 1700km po Srbiji i Crnoj Gori me nijednom nisu zaustavili.

Sto se tice samog letovanja moj zakljucak je da definitivno nikad vise mene Crna Gora videti nece a mislim da nisam jedini jer je vec ove godine sve poluprazno i ne rade nista da bi sprecili dalji odlazak turista...

Comment

• nidza
                                CBC Senator XXL
                                • 16.04.2008
                                • 496
                                • nbgd

Prazna CG! Vratio sam se sinoć, bio dve nedelje. Put preko Bosne i ono novo parčence ka Boki je odlična ideja. Izuzetno su veliku gužvu pravili sami Crnogorci na moru, uz stvarno neverovatno lošu vožnju. Broj vozila se stravično povećao u odnosu na prošlu godinu, a vozači blage veze nemaju. Uz sve to se trude da budu bezobrazni, što uz očigledno nikakvu moć anticipacije pravi totalni haos i gomilu sudara koje sam video tamo (srećom, uglavnom između sebe, jer je 5 od 6 vozila na primorju zapravo njihovo).

Parče kroz Bosnu je odlično, oduševio sam se, prvi put sam tuda prošao kao vozač - svaka preporuka.

Što se tiče same Crne Gore, prepuna je Hamiltona i Raikonena, posebno posle 12 uveče, tako da obratite pažnju. Ko ostane budan i malo duže, uz obalu mora, na potezu između Tivta i Kotora će sigurno čuti na svakih 5 škripa guma i turiranja mašina neki "poljubac" u parapet ili drugo vozilo. Zapravo ne preporučujem nikom da tim potezom vozi ili šeta kasno uveče, nije što nisu normalni, nego što stvarno nemaju pojma, povrediće nekog, ne mogu doveka samo sami sebe da povređuju.

I dalje nema struje i vode, i dalje zaborave da odnesu smeće po 2 dana, i dalje iz neobjašnjivih razloga nekad ne rade busevi po par sati, pa moram da razvozim ljude koji mi dođu u goste. Ja kampujem pa me te gluposti ne dotiču, uspeo sam iz CG da izvučem ono što mi se dopada, a njihov stav ka turistima me ne zanima. Tuš i WC su totalno sranje, hladna voda i slično, zato nosim sve to svoje, a umesto struje imam plin.

Nisu normalni što reklamiraju visoki turizam, uz ove uslove bi prava reklama bila Wild Montenegro.

Fenomenalna priroda i ove godine vrlo dobra voda u zalivu - na to skidam kapu. Takođe fenomenalno društvo u kampu, tj. da nema toga, i da mi krevet nije na 2 metra od mora, sigurno tamo nikad ne bih išao.
                                Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

Working...
                                X