Put za Crnu Goru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • brzi_pas
    CBC Senator
    • 25.08.2005
    • 272
    • Podgorica

EKO taksa je obavezna, e sad ne znam jel' po osobi ili sta.. ali mi smo "ekoloshka drzava", mislim, kad vidite ono smece, raskopane ulice i te fore, to vi ustvari (zajedno sa nama) umishljate, to ne postoji.....

Sozina je 2.5e po autu, bila i nadam se i bice (ovo nadam se, jer osjecam da ce 'skocit" kakve su guzice)

eh, da, "eko" taksa, ipak mislim da je po vozilu, jer su i nama uveli da je prilikom registracije placamo...
    http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
    Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

u crnu goru sam iso jednom i ako nije pitanje zivota i smrti radije nebih vise nikad cak i ako mi nude da tamo boravim za DZ kolko god mi je volja. put je smao kap u moru problema koji cine odmor u cg. da ne pisem sada zasto posto svi znamo a razloga je podosta. ne mora se ici u grcku, tursku ili bugarsku. ljudi, idite u ohrid ako nista drugo jefinije je, put je bolji, usluga, klopa smestaj sve je bolje...

@crnagorci: mozda ne jasete konje i koristite kartice ali nemate vode ljudi tako da vas to sa sve besnim vilama, kolima, avionima i kamionima direktno vraca u srednji vek ali ako, srbi su ovce i treba ih drati pa ce opet doci da se brcnu u becicku kanalizaciju i to cak preko BiH.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• zoranbg
        CBC Senator XXL
        • 23.03.2005
        • 4098
        • Rooster's Hill , Beog
        • Grande Punto 1.2

svaka cast @Zverko .. potpisujem sve..sto si napisao.
        jes da tje da me obrisu odma,ali eto

sto se tice puta : Ja Pariz-Dakar volim da gledam ali nebi da uchestvujem

a smucila mi se vishe ona mesta kola liche na "Kaludjericu" na moru,sa sve onim "kontinentalnim" krovovima kao da tje 5 metara snega sutra da padne.nemas osetjaj da si na moru,osim mora
        i to siledzijstvo da bude 90% plaze ZAUZETO .. mislim ko im daje pravo da poseduju more?,kako se nebune ljudi koji su iz Podgorice i dodju da se okupaju ...zasto trpe to siledzijstvo?!?

tako da su za mene ,odlucio sam od ove godine: Over & out

isao sam nekad davno u Hrvatsku non-stop..pa sad neidemo, pa nikom nista.

pazi bogati 10 evra da se udje... .. sto ne uvedu Vize,pa da razumem..ali ovako stvarno su presli sve granice...
        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• brzi_pas
          CBC Senator
          • 25.08.2005
          • 272
          • Podgorica

Zverko, ja vode imam dovoljno Ali mene ne interesuje da izdajem sobe ili apartmane, cak mi vishe odgovara da je turista manje...

Kako neko spomenu, ja iz PG NIKAD u Bd kad je sezona ne idem, i na ostala "izvikana" mjesta...

Treba znat dje da se ode, ima vode, ne kradu (toliko) ima mjesta na super plazu... ali jbg-a kad ocete svi u Bd ili zadnja opcija Sutomore (sliku Sutomora imate na predhodnoj strani)... onda i guzva i lopovluk i nema vode....

Comment

• srdjan_p
            CBC Senator XXL
            • 01.12.2004
            • 1915
            • ZR

Pa daj neki savet kolegi Alfisti nemoj da si stipsa
            Ja dolazim na leto u CG...

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

mozda je mislio na BULJARICE

Comment

• brzi_pas
                CBC Senator
                • 25.08.2005
                • 272
                • Podgorica

na P.M. ako svi procitaju, eto ode sve dodjavola

ne, ozbiljno, ja idem na more da se odmorim, ne interesuju me nocni klubovi dje cu da platim pivo 5e i josh da se guzvam sa znojavim ljudima, uz to jurim konobara po kafani... tako da nisam siguran koliko ti to odgovara... jer opet spucat tolike pute a ne ufatit neshto....

Comment

• brzi_pas
                  CBC Senator
                  • 25.08.2005
                  • 272
                  • Podgorica

JAPANX

Da imaju i Buljarice, manja guzva, onako lokali za preko dana, i moze se pjeshke do Petrovca (oko 500m) a izmedju Buljarica i Petrovca je vrhunska plaza Lucice sisic ... uzivajte

Eh, da, mjeshtani u Buljaricama nisu ni malo ljubazni, ali ako ih ne dirash, nece ni oni...

Comment

• zverko
                    CBC Senator XXL
                    • 19.08.2005
                    • 7085
                    • BGD
                    • Audi A4

brzi, ti si jedan od retkih koji tako razmisljaju uostalom, sta to cg ima osim te budve. pricas ko da ima ne znam koliku obalu. za mene je "more" pescana plaza. to u cg ima samo u ulcinju. one kombinacije uzbrdo nizbrdo po kozijim stazama me apsolutno ne zanimaju posto sam dosao na odmor a ne na maltretman. ok, ja to gledam malo drugacije posto svakodnevno treba da odem na plazu i vratim se sa iste sa masom kojekakvih rekvizita tipa duseci, kantice, lopatice i ostalo tako da divlje plaze i stene ne dolaze u obzir...

kazes ti imas vodu, ok, znam masu njoh koji su to resili na naci sto su ukopali citernu pa dovoze vodu ali druze moj dobri 2008 a vodovod su izmislili rimljani. napravise hebene sozine a nisu se setili da gurnu cev u skadar i da poje celo primorje odatle... nemas ni jedan argument koji drzi vodu i naravno nisi ti kao jedinka kriv zbog toga ali si deo tog mentaliteta tamo koji je za to kriv. cg bi mozda mogla da bude montecarlo ali sa takvim pristupom, teska epizoda...
                    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• brzi_pas
                      CBC Senator
                      • 25.08.2005
                      • 272
                      • Podgorica

Ma pazi, mene stvarno ne interesuje koliko ce turista biti, nit' zivim od toga, nit' imam ikakve koristi, naprotiv...

Vodu imam, ne iz bunara ili ne znam ni ja cega nego "normalnu"...

BD je katastrofa od grada, toliko ljudi na tako malom mjestu koje nishta ne pruza... a priznacesh pola je iz BG-a... i normalno da nema vode, i da su svi stoka...

Shvatam da neko od 20godina ode u BD da ljetuje, ali neko sa porodicom... to ne
                      Ima i u okolini Budve lijepih plaza, ali u samoj Budvi osim Mogrena (koji je prenatrpan) nema nishta... pa ljudi, slovenska plaza je kanalizacija, Ricardova glava je do skoro bila smetlishte... al jbg, ljudi vole...
                      Podjite na Jaz i malo dalje od Jaza, vidjecete super plaze... ali opet.. parking se placa ljudima za koje sam siguran da samo stoje tamo i naplacuju cisto reda radi, i opet vide nema

Comment

• AreOut
                        CBC Senator XXL
                        • 22.07.2006
                        • 590
                        • Zabjelo

Originally posted by Kanarinac
                        Da vidish potpuno sam zaboravio da u Podgorici ne mozhe da se izbaci auto, tek uj Baru.
                        Moze! Postoji rampa. I to nije losa stvar jer stizes prije 6 u PG kad i nema toliko guzve i onda si u BD za maksimalno sat vremena a u HN za 2 sata znaci oko 8 ujutru i pravo na plazu Ja da sam turista iz Srbije isao bih autovoz do Bara i odatle do Ulcinja je extra put i nema prevelike guzve a tamo se jos osjecate kao u inostranstvu jer i domace stanovnistvo uglavnom koristi strani jezik (citaj albanski ) A plaze su extra i sve. Kao sto ste i sami pomenuli nasi konobari i ugostitelji nisu vise toliko ljubazni a albanci jesu itekako jer je njima u interesu da im sto vise ljudi dodje tu. Na zalost ali je tako..
                        http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• JAPANX
                          CBC Senator XXL
                          • 10.08.2006
                          • 2159
                          • Beograd

pa onda idemo u albaniju, jeftinije je i put je bolji...

Comment

• brzi_pas
                            CBC Senator
                            • 25.08.2005
                            • 272
                            • Podgorica

Bio jednom... i nikad vishe!

Stvarno, niko, ama bash NIKO me nije ni cudno pogledao, ali sam se neshto "neprijatno" osjecao...
                            Plaze su VRH sto jes jes, i UL je lijep grad (moga' bit')

Comment

• Kanarinac
                              CBC Senator XXL
                              • 08.10.2004
                              • 2870
                              • BG,Weedikovac

Mozhe u podgorici da se skine auto,a?
                              Hmm to onda nije loshe uopshte.Mnogo manje maltretiranja.
                              Meni je HN extra mozhe fino da se odmori tamo.A shto se Ulcinja tiche neshtobash ne smrdim shipose tako da je bolje preskochiti.Mada verujem da je usluga i sve bolje nego bilo gde u crnoj gori.

I love my

Comment

• zoranbg
                                CBC Senator XXL
                                • 23.03.2005
                                • 4098
                                • Rooster's Hill , Beog
                                • Grande Punto 1.2

mozes u PG @kanarinac 100% ,isao ja tako...

moras da uzmes rezervaciju 1 mesec unapred i to ako nadjes
                                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
                                X