Pa ni ja tebe ne razumem što odeš u Budvu i daš dobre pare i misliš da si u dobrom letovalištu i da kao nije skupo. Cene su veće i kvalitet niži nego Grčka i Turska. To nema pogovora.
Put za Crnu Goru
Collapse
X
-
Ja nisam rekao da nije skupo ali ako vec idem onda necu da gledam u 40 tak evra. U CG nisam bio dugo pa sam hteo ponovo da probam, drugar je isao autom pa nisam non stop bio u Budvi, 1 dan sam bio u HN. Sta znam meni je bilo ok, nisam imao nikavih problema, odmorio sam se sto je najbitnije.
Ja za letovanje u principu potrosim ~550 evra, +/- 50 evra ne bitno da li je CG ili recimo Grcka u kojoj sam bio pretprosle godine.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Put za CG ili letovanje u CG?
Da li jos uvek ne radi magistrala dva puta dnevno ili su zavrsili?
Da li pretresaju vozila na granici, da ponesem jedan sendvic manje za put?"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment
-
-
Kao shto sam ranije naveo, po mojim (tadashnjim) procenama oni radovi nisu mogli biti zavrsheni tako brzo, a to je bilo tek pre 10-ak dana, tako da ne verujem da je do sad zavrsheno. Za svaki sluchaj savetujem da se drzhite preporuke i "tempirate" vreme tako da na tu deonicu NE naidjete u periodu od 9-11 odnosno 15-17 chasova.
Moguce da greshim, tj. da su radovi zavrsheni, ali bi to onda znachilo da je za kompletiranje posla u medjuvremeno angazhovano neko gradjevinsko preduzece iz Japana...
Vozila na granici NE pretresaju, mislim bar nisu mene tada. Jesu trazhili da se na granichnom prelazu prijavim na shalter i samo su upisali podatke u komp. Niko me nije ni pitao, a kamoli proveravao, imam li u autu sendviche, paradajz, ili mozhda uranijum...
Ekoloshka taksa mi nije naplacena, kako mi je recheno sa tom praksom treba da se pochne tek od 15. juna. Mozhda ce od tad da krenu i sa malo azhurnijom kontrolom shto se unosa hrane tiche, mada ne verujem... Mislim da ce "gledati kroz prste" za neke sitnice, sve dok vam u gepeku ne nadju dzache krompira ili tri gajbice paradajza =]
BTW. Neko je ranije pomenuo nejasnoce oko takse za prolaz tunelom Sozina - onih 2,5 evra se NE placa po osobi, nego po autu.
Comment
-
-
bojim se da nisu ukinuli, a i taksa je 10 eura
to im je nacin da pobosljaju svoju trgovinu a i da zarade oko 20.000.000 eura od takse
nije mi pravo, al ih razumem - pametan potez
aj sad vi crnogorci
kakve su vam cene mesa i ostalih sastojaka za rostilj i kotlic, jel ima cumur da se kupi, da znamo otprilike, da ne bude samaranja sa cenama
Bolje biti sretan nego pametan
Comment
-
-
Ja bih kolima od BG do CG
Za nekih dvadesetak dana palim na more i ocekuje me dug put od Beograda do Crne Gore, pa mi treba ono sto sam izbjegavao do sad kao dosadan text po novinama, znaci patrola do cg, crne tacke, stanje puteva, najoptimalniji pravci, savjeti i slicno. Moze i digitalno, neki link da se baci ako ima na netu, ja nisam nasao. Ako temi nije mjesto ovdje nek moderator premjesti u neku drugu. Hvala unaprijed.
Comment
-
-
-
-
I treba da nas jašu kad ne umemo da i mi recipročno, njima, uvedemo ekološku taksu(njihova vozila su ispod Euro 3) i to u iznosu od 20 evra pošto nam je država neuporedivo veća, pa nam je samim tim i više prljaju.Naravno ovo bi se odnosilo i na "naše" CG automobile.Kad već plaćaju reg. u CG bar da i mi vidimo neke vajde od njih!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment