@kanarinac vjeruj mi da nemam vikendicu dolje, tj da moram da placam smjestaj, da ni mene ne bi gledalo "moje" more, jer mi se ne isplati na dan silaziti dolje iz podgorice i vuci se kroz sezonske guzve da bih se malo spalio i osolio guz i tako fin vracao kuci opet kroz saobracajni haos. Nego uzmes fino dvije nedelje u grckoj, bugarskoj, turskoj... em te kosta manje em se osjecas kao u inostranstvu. To jedino Rusima prija izgleda , inace narodu iz okruzenja se slabo isplati.
Put za Crnu Goru
Collapse
X
-
Originally posted by Laki GSiCuvajte se presretaca,Metalik sivi passat (najnoviji model) PG-108-617
U pincipu ima ih tako da skinite nogu s'gasa i ako vas gnoj natera da ga odvalite
Laki, druže, šta si hteo da kažeš sa bilo kojom od ove dve rečenice?Živi i pusti druge da žive!
---------------------------------
Suza 1.3 MMK - moj mili krš!
Comment
-
-
Vec vidim rupu u propisima. Ja cu bre da ponesem ovih 100 grama semena (paradajz i paprika). Pa cu to seme da posejem. Iduce godine imam besplatan paradajz i papriku....
Kormpir cu da prosvercujem kao lukovicu (tri kilograma)...
Nego jel se ovo odnosi na kolicinu po automobilu ili po glavi u autu?
Jos jedno prakticno pitanje da li je MUP cRNE gORE opremljen kantarima na ulasku u CG?
Comment
-
-
najnovije elektronske vage sa mogucnoscu greske +- 5grama, sa ogromnim iventarnim brojem i oznakom [mup cg] , za slucaj da zaposleni ne odole iskusenju i odnesu neki primjerak svojim domacicama. Ovo sa sadjenjem sjemena je genijalna ideja, samo da jos rusi daju u najam neko manje parce zemlje, pa malo svi ka feudalizmu. Retro je inace IN.
Comment
-
-
Originally posted by Laki GSiCuvajte se presretaca,Metalik sivi passat (najnoviji model) PG-108-617
:http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
-
moj auto je retro, znaci - ja sam in
a ovo za hranu, svugde sam trazio podatak da li je po glavi ili po automobilu
i nigde nista ne pise, ali pretpostavljam da je po automobilu iako bi bilo logicnije da je po osobi
Bolje biti sretan nego pametan
Comment
-
-
Jel ovo za cvijece i ove biljke sprdnja ili je stvarno tako?
Comment
-
-
Kad razmislim sigurno vazi po glavi. jer stacemo sa autobusima. ipak je malo 2l kokakole na 50 ljudi.
Tetak, nikad nisam nosio hranu na more, ali Znas kako kaze Srbin necu... ocu, boli me k...
Sve bre mogu da shvatim ali da ekoloska drzava neda da se unosi cvece???
Ja sam bas teo da zasadim da mi cRNA gORA bude jos zelenija.
Comment
-
-
[quote=brzi_pas]Originally posted by "Laki GSi":2iyonbssCuvajte se presretaca,Metalik sivi passat (najnoviji model) PG-108-617
:
Ljudi! Hoće li mi neko objasniti o čemu se ovde radi? Kakvi presretači? Šta rade?
Hvala!Živi i pusti druge da žive!
---------------------------------
Suza 1.3 MMK - moj mili krš!
Comment
-
Comment