Nadam se da ce i ovi od novembra bar malo da povecaju.... Nije da mi je neophodno, al kad vec mogu svi, mogu i oni....
Dupliranje brzine interneta
Collapse
X
-
To je kablovski provajder, ako se ne varam, ADSL kreće od sutra, i ako neki već javljaju da im se digao..., ja još nisam proveravao.
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
meni je sada 1.5mbit, i bedan upload koji je ostao isti. Ali nije to cela zalost, zalosno je to sto na speedtestu mi izbaci jedva 1340kbit, dok kod drugara sbb sa 1mbit, izbaci 1020kbit.. adsl je kod nas postao teska, cim steknem uslove da neku instalaciju u kuci promenim palim na sbb 3mbit ..
Comment
-
-
i meni 1.5 mbit sa bednim uploadom, ali postoji neka nezvanicna prica da ce u decembru ili pocetkom sledece godine biti znacajnije dizanje paketa uz ponudu triple play usluge i brzina do 8mbit-a... videcemo, mada ja po pitanju telekoma nikad nisam bio optimista, tako da ne verujem dok se ne desi....
@mishio
jbg, to je standardni overhead koji se javlja kod adsl-a i zavisi najvise od fizicke udaljenosti od razdelnika, a takodje i taj speedtest ne daje bas referentne rezultate jer favorizuje svoje korisnike a ostale provajdere malo zakida, u principu odes na apple, adobe, microsoft ili tako neki sajt sa ozbiljnijim resursima, pustis neki download i vidis koliko realno vuce dok skida...The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.
Comment
-
-
A na kom sajtu si radio speedtest?
Ako je neki strani ne verujem da ima veze sa SBB-om.
Slažem se da ti je najbolji test da pustiš download pa vidiš koliko skida.
Ja sam upoređivao brzinu mog adsl sa kablovskim i još dok su bili
paketi 256 postojala je razlika od 2-3 kilobajta.
Sigurno je kod paketa 1024 ta razlika mnogo veća.
Jbg treba biti debil kao ja pa pored uslova za kablovski koristiti adsl.
Comment
-
-
eto taman 30kb/s u sekundi nemamtuzno, meni su iz sezama rekli da je i ovo sto imam prilicno dobro, desava se da bude jos losije. A kod njih sam preko 2 god
a nadati se telekomu, deluje previse optimisticki. A ni sbb nista nije bolji kada vidis koliko ih bole brige za musterije i privlacenje klijenata. Ali opet jeftiniji su, ako nista koliko platis toliko dobijas a ne ovo ..
Comment
-
Comment