otvaranje auto perionice,ima li tu para?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

Pa to je isto kao na OMV pumpama,kupis zeton za 75 dinara,imas 4 programa za pranje i pusku i peri...posle sklonis auto sa strane i obrises i u****s ako hoces za 70 dinara.Nista novo kod nas.

Comment

• Bane R
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2006
      • 1769
      • Beograd

S tim što sam ja čitao da u hrvatskoj (ne znam ima li kod nas slično) ima takvih perionica gde sam pereš, ali i da imaju ono mirisi, zaštite za plastiku, kožu, sistem za čišćenje ventilacije, presa za cedjenje krpa i krpica i još jedno 5 stvari koje sam zaboravio ...

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Starac je rekao, a vi ga ne slusate...

Perionica sa konkurencijom u okolini NE moze da zivi cisto od slucajnih prolaznika!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Moze, ali na atraktivnijoj lokaciji nego sto je spomenuta, zato sam i spomenuo alternativu...
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• vasavasa
            CBC Veteran
            • 24.11.2007
            • 185
            • Chicago,USA

jeste ali u krugu dvojke ce gazda lokala da trazi jedno 1000 evra za rentu a ovde imam svoj lokal tako da je to prednost ne mala ja bi rekao...
            budimo realni,zahtevajmo nemoguce!

Comment

• Manfred
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2007
              • 905
              • Beograd

pa nije bas mala prednost u ime kruga dvojke

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

U NS je čovek pre godinu dana otvorio to sam da pereš ima 20-ak boxova i svi su uvek puni, koliko čujem, nisam probao, prve komšije su mi perionica pa mi oni peru...

A sa običnim pranjem su radnici definitivno najveći problem.
                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                11.04. 0:12 #2
                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• deki-ascona
                  Bio nam je drug! RIP
                  • 10.04.2007
                  • 2118
                  • NI , Trosharina

Mislim da je najveci problem sto retko ko ima sat vremena slobodnog vremena da da kola na pranje, i zato je lakse da se ubaci zeton i da se izbifla zacas, kol'ko da zalici malo. Zato ljudi biraju perionicu ili blizu posla ili blizu kuce/stana.
                  Jedno vreme sam tih sat vremena ubijao po kaficima, pa me pranje kostalo od 500-1000 din. Zato je uvek guzva na MOL, OMV, EKO i sl. pumpama koje imaju usisivace i puske, ljudi se istovremeno natankaju i operu auto za 10-15 min. za male pare.
                  Dakle, ako je perionica na periferiji, moje misljenje je da je dobitna kombinacija perionica blizu kafane ili kafica. Tu svi zarade.
                  Originally posted by Valent Vudriga
                  ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                  Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• 206
                    • 09.12.2004
                    • 9548
                    • Beograd
                    • 206

Da li iko moze da mi kaze perionicu gde IZUZETNO dobro i detaljno operu auto? Znam za gomilu OK perionica, jos veci broj osrednjih i losih, ali jedina ZAISTA odlicna je bila u Metropolu, cistili su auto tako da si mogao da jedes sa haube i poda. Takvu vrstu usluge rado bi platio veliki broj ljudi, pogotovo sa malo skupljim autima, ali nema kome...

Comment

• Manfred
                      CBC Senator XXL
                      • 04.08.2007
                      • 905
                      • Beograd

ne znam kako je bilo u metropolu, ali cuo sam samo rechi hvale za njih...

par puta sam prao u (sada zatvorenoj) perionici delfin u zarkovu, prvo beskontaktno, pa rucno pranje sa skidanjem svih insekata sa haube itd, pa u****vanje, pa brisanje svih plastika i svih stakala, pa mazanje svih plasticnih povrshina i na kraju mazanje guma... celo pranje 400 dinara, a uvek sam bio i vishe nego zadovoljan u odnosu na hobotnicu koja za 450 opere osrednje...

perionica je zatvorena radi otvaranja lokala... a ja nigde nisam oprao auto kao tamo vec godinu dana... svi peru prosecno

Comment

• vasavasa
                        CBC Veteran
                        • 24.11.2007
                        • 185
                        • Chicago,USA

u top gear-u su spominjali lika u londonu koji pere samo ultra skupa kola i to naplacuje 5k funti valjda al pere ih nekim specijalnim samponima pa meri dubinu farbe ultrazvukom i sve te finese...
                        budimo realni,zahtevajmo nemoguce!

Comment

• starac vujadin
                          CBC Senator XXL
                          • 27.08.2005
                          • 2617
                          • Stari grad

Prao sam u Metropolu 10-ak godina auto, prakticno do zatvaranja. Oni su bila dobra masinerija, kao i perionica u Hotel YU sa dosta poznatih redovnih musterija. Kvalitet pranja im je bio kako-kad. Nisam bio ekstra zadovoljan, ali mi je bilo najblize i najprakticnije. Nekad su mi prali dobro zato sto su me znali, a nekad su i fusarili zato sto me znaju...

Comment

• 206
                            • 09.12.2004
                            • 9548
                            • Beograd
                            • 206

Ja sam godinama tamo prao auto i apsolutno nikad nisam bio nista drugo osim maksimalno zadovoljan - ali upravo da mi ne bi fuserili auto zato sto me znaju, uvek bili na dobar dan - operi - plati - dovidjenja...

Kada bih takvu perionicu negde nasao, ne bih razmisljao mnogo ge da perem auto.

Comment

• sn00py
                              CBC Senator XXL
                              • 15.08.2005
                              • 851
                              • Belgrado

@206
                              Probaj u dusanovoj kad ides od francuske ka zoloskom sa desne strane posle skolskog dvorista drvne... Uvek je ogromna guzva kada ostavim sluzbeni auto da se pere,a cini mi se da jako dobro rade..

BMS team

Comment

• Horsepower
                                CBC Senator XXL
                                • 29.12.2005
                                • 2000

Originally posted by SAAB PoWeR
                                ovde blizu mene ima jedna , matori cica tu vec radi 8 godina , jedva hoca , sam sve odrzava .
                                Da to nije ona na College i 27th?

Ja sam tu pre dolazio, ali mnogo vise volim praonice gde ti posle pranja odmah osuse kola. Ima jedna u koju cesto svratim, nalazi se na College i Howell, naplate $3.31 i posle pranja osuse kola.

Comment

Working...
                                X