Pa to je isto kao na OMV pumpama,kupis zeton za 75 dinara,imas 4 programa za pranje i pusku i peri...posle sklonis auto sa strane i obrises i u****s ako hoces za 70 dinara.Nista novo kod nas.
otvaranje auto perionice,ima li tu para?
Collapse
X
-
S tim što sam ja čitao da u hrvatskoj (ne znam ima li kod nas slično) ima takvih perionica gde sam pereš, ali i da imaju ono mirisi, zaštite za plastiku, kožu, sistem za čišćenje ventilacije, presa za cedjenje krpa i krpica i još jedno 5 stvari koje sam zaboravio...
Comment
-
-
U NS je čovek pre godinu dana otvorio to sam da pereš ima 20-ak boxova i svi su uvek puni, koliko čujem, nisam probao, prve komšije su mi perionica pa mi oni peru...
A sa običnim pranjem su radnici definitivno najveći problem.Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
-
Mislim da je najveci problem sto retko ko ima sat vremena slobodnog vremena da da kola na pranje, i zato je lakse da se ubaci zeton i da se izbifla zacas, kol'ko da zalici malo. Zato ljudi biraju perionicu ili blizu posla ili blizu kuce/stana.
Jedno vreme sam tih sat vremena ubijao po kaficima, pa me pranje kostalo od 500-1000 din. Zato je uvek guzva na MOL, OMV, EKO i sl. pumpama koje imaju usisivace i puske, ljudi se istovremeno natankaju i operu auto za 10-15 min. za male pare.
Dakle, ako je perionica na periferiji, moje misljenje je da je dobitna kombinacija perionica blizu kafane ili kafica. Tu svi zarade.Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Da li iko moze da mi kaze perionicu gde IZUZETNO dobro i detaljno operu auto? Znam za gomilu OK perionica, jos veci broj osrednjih i losih, ali jedina ZAISTA odlicna je bila u Metropolu, cistili su auto tako da si mogao da jedes sa haube i poda. Takvu vrstu usluge rado bi platio veliki broj ljudi, pogotovo sa malo skupljim autima, ali nema kome...
Comment
-
-
ne znam kako je bilo u metropolu, ali cuo sam samo rechi hvale za njih...
par puta sam prao u (sada zatvorenoj) perionici delfin u zarkovu, prvo beskontaktno, pa rucno pranje sa skidanjem svih insekata sa haube itd, pa u****vanje, pa brisanje svih plastika i svih stakala, pa mazanje svih plasticnih povrshina i na kraju mazanje guma... celo pranje 400 dinara, a uvek sam bio i vishe nego zadovoljan u odnosu na hobotnicu koja za 450 opere osrednje...
perionica je zatvorena radi otvaranja lokala... a ja nigde nisam oprao auto kao tamo vec godinu dana... svi peru prosecno
Comment
-
-
u top gear-u su spominjali lika u londonu koji pere samo ultra skupa kola i to naplacuje 5k funti valjda al pere ih nekim specijalnim samponima pa meri dubinu farbe ultrazvukom i sve te finese...budimo realni,zahtevajmo nemoguce!
Comment
-
-
Prao sam u Metropolu 10-ak godina auto, prakticno do zatvaranja. Oni su bila dobra masinerija, kao i perionica u Hotel YU sa dosta poznatih redovnih musterija. Kvalitet pranja im je bio kako-kad. Nisam bio ekstra zadovoljan, ali mi je bilo najblize i najprakticnije. Nekad su mi prali dobro zato sto su me znali, a nekad su i fusarili zato sto me znaju...
Comment
-
-
Ja sam godinama tamo prao auto i apsolutno nikad nisam bio nista drugo osim maksimalno zadovoljan - ali upravo da mi ne bi fuserili auto zato sto me znaju, uvek bili na dobar dan - operi - plati - dovidjenja...
Kada bih takvu perionicu negde nasao, ne bih razmisljao mnogo ge da perem auto.
Comment
-
-
Originally posted by SAAB PoWeRovde blizu mene ima jedna , matori cica tu vec radi 8 godina , jedva hoca , sam sve odrzava .
Ja sam tu pre dolazio, ali mnogo vise volim praonice gde ti posle pranja odmah osuse kola. Ima jedna u koju cesto svratim, nalazi se na College i Howell, naplate $3.31 i posle pranja osuse kola.
Comment
-
Comment