otvaranje auto perionice,ima li tu para?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

Ljudi moji, pa u Srbiji je i pranje kola skuplje nego u USA !!!

Na kraju cu da se izljubim sa zenom i detetom i da trazim da me neka debela crnkinja usvoji i da se nika ne vratim !!!
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Pa naravno da je skuplje kad gde/god da pitaš kažu ti za 2-3 sata dolaziš na red, ovi moji su nedavno i digli cene. (380 na 490)
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Odlično pranje je kod mene u perionici, valjda se zove blok, ali je problem red. Paralelno se pere, u****va i briše 5 ili 6 automobila, ali je uvek gužva. Jer ujedno je to i garaža za čuvanje automobila.
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Gruja
          CBC Senator XXL
          • 09.02.2006
          • 614
          • Bgd
          • Alfa 75 TS

Aj malo detalja, sta si se stis'o

Kako doci do nje, koja je cifra za pranje, voskiranje...
          Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Ovi koji su u okolini rakovice, imaju perionicu ispod kafica slon Znachi kad se ide od opshtine rakovica i dolazi do semafora gde je slon, skrene se levo i posle 20 m ima mala garazhica i tu perionica.Par puta sam tu oprao auto i skroz sam zadovoljan.350 komplet pranje.Sve operu,obrishu i u****ju...

I love my

Comment

• Marcus
              CBC Senator XXL
              • 19.10.2007
              • 631
              • Novi Beograd - B62

Originally posted by Eon
              Odlično pranje je kod mene u perionici, valjda se zove blok, ali je problem red. Paralelno se pere, u****va i briše 5 ili 6 automobila, ali je uvek gužva. Jer ujedno je to i garaža za čuvanje automobila.
              U 44om bloku? Ako je to, radi mi tamo par drugara i mogu samo da pohvalim njihov rad....

Comment

• Manfred
                CBC Senator XXL
                • 04.08.2007
                • 905
                • Beograd

Originally posted by Kanarinac
                Ovi koji su u okolini rakovice, imaju perionicu ispod kafica slon Znachi kad se ide od opshtine rakovica i dolazi do semafora gde je slon, skrene se levo i posle 20 m ima mala garazhica i tu perionica.Par puta sam tu oprao auto i skroz sam zadovoljan.350 komplet pranje.Sve operu,obrishu i u****ju...
                ...

oni su u pocetku naplacivali 150 dindzi... pre samo 6 meseci pritom svi koji su tamo prali nisu bili zadovoljni...

Comment

• Kanarinac
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2004
                  • 2870
                  • BG,Weedikovac

Pa i sad uzimaju 180 za spolja,ali 350 komplet.Ja prao i skroz je ok.Lepo operu,ne preskachu.A za 150 dindzi i ne treba ochekivati vrhunski kvalitet.

I love my

Comment

• Dragon
                    CBC Senator XXL
                    • 15.11.2006
                    • 963
                    • Beograd

Ima perionica u Trgovackoj u Zarkovu u onoj novoj zgradi preko puta TC Mondo. Prilicno profi deluje, dolazi probrana klijentela....

Prao sam par puta, medjutim, mislim da je 100 dinara skuplje nego na drugim mestima, a i guzva je poprilicna. Sve Audiji, Mecke, BMW.....Peru OK, ali nista spektakularno.
                    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

ja perem uglavnom na vidikovcu kod krleta. prva velika perionica do trznog centra. uvek bez greske i bilo kakve zamerke. 550din. a sinoc sam se prilicno lepo iznenadio. neugledna perionica na banjici preko puta TCa. na sammom semaforu , radi NONSTOP 24h. 530din. u principu meni je bitno da lepo obrisu stakla i kad opere felnu da ne ostane ni tackica. to sto mackaju i lickaju to moze svako, ja tablu mazem sam jednom u mesec dana tako da mi ta usluga nije potrebna kao i gume ali u obe je mazanje guma ukljuceno u ceun pranja. kad obrisu stakla a da ne ostanu musava e to je prava stvar. upravo sinoc sam se odusevio kako mi je momak oprao auto a prvi put sam doso posto obicno imaju one fore ako nisi stalna musterija boli ga cose pa ce da otalja. ja sam jedan od onih sto posle pranja zavlaci prste pod blatobran. ne pitam sta kosta ali ocu da ga opere ko sto bi ga ja oprao. znaci pored ove na vidikovcu, zadovoljan sam i sa ovom na banjici. @206: probaj kad se vrces iz garaze. preko puta trznjaka sa desne strane kad krenes ka kanarevom. felna sija kao nova. u****no, osuseno, bez i jedne tackice. momak kaze da radi tu vec 5 godina i da mu je u interesu da se potrudi i lepo odradi posao jer kaze, kume, baksis je prava stvar...

e da i jos nesto, dobra je fora sa perionicama koje rade nocu. eto ja za ovu na banjici nisam imo pojma da radi nonstop. jedina za koju sam znao da radi nocu je bila centar boban i petosevic ali sa njima nisam uopste zadovoljan sta vise da sam znao kako ce kod petosevica da isfusere ne bi ni slao burazera da tamo pere auto. a on, smota, mogli su i da mu ne operu auto a da naplate on bi cutao i ne bi se bunio.
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• low rider
                        CBC Senator XXL
                        • 03.04.2006
                        • 613
                        • Beograd

Kad sam letos bio u "albanskim" krajevima Crne Gore, nije mi bilo jasno u cemu je fora, jer svaka treca kuca pored puta imala je improvizovanu perionicu u dvoristu. Rade sundjeri, hobi kompresori za ispiranje, zabava za celu porodicu.
                        Sta je biznis .
                        I sve pune najnovijih gastarbajterskih bmw-ova i mercedesa [interesantno albanci se ne loze toliko na audi].

Nego u vezi ove perionice koju je zverko preporucio, da se pridruzim. Par drugara iz starog kraja su prodavci polovnjaka i uglavnom samo tamo peru pred udaju. Ja nisam odavno, ali verujem da su jos uvek ok.

Comment

• Vukasin
                          CBC Senator XXL
                          • 19.10.2006
                          • 528
                          • BGD, Padina

Zveri je l' mislis na perionicu "Sundjer Bob" ona, prva do Krleta?

Comment

• starac vujadin
                            CBC Senator XXL
                            • 27.08.2005
                            • 2617
                            • Stari grad

Ta perionica na Banjici odlicno radi i dosta dobro peru. Meni kada treba pranje kasno uvece tamo odem. Ponekad sam kao zao duh dolazio i u 2-3 ujutru...samo tada ne dajem "ostav" na pranje

Video sam i da kod Starog sajmista ima perionica 0-24, ali ne znam kako rade.

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

Originally posted by Vukasin
                              Zveri je l' mislis na perionicu "Sundjer Bob" ona, prva do Krleta?
                              ma koji bre sundjer bob, oni su gore pre pumpe u onim lokalima pored puta. krletova perionica je odma pre trznjaka kad se ide od pumpe, tehnicki pregled i perionica u jednom objektu

evo i starac kaze za ovu na banjici da je ok. ja sam stvarno zadovoljan i kapiram da cu ici svaki put kad me put nanese ili kad je nocno pranje u pitanju...
                              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Manfred
                                CBC Senator XXL
                                • 04.08.2007
                                • 905
                                • Beograd

ja sam isto tu u blizini, pa mi jednom palo na pamet tamo da operem.

bio sam zadovoljan pranjem, samo jedno sam im zamerio: na shoferci je bila neka flekica, a oni su necim ostrim pokusali (i uspeli) da je skinu, ali su ogrebali shoferku...

Comment

Working...
                                X