pomoc u odabiru mobilnog telefona....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Gile_GTI
    CBC Veteran
    • 15.02.2009
    • 107
    • Beograd-Karaburma

Re: pomoc u odabiru mobilnog telefona....

po meni je sony ericsson najbolji.... sta je moj jadan telefon preziveo..... al drugarica oce "fensi" telefon..... svaki dan me pita koji da kupi..... izgleda da ce biti 5530....

Comment

• legenda
      CBC Senator XXL
      • 28.03.2009
      • 1345
      • Beograd

Slazem se da je Sony-ericson odlican telefon i pruza dosta za ulozeni novac,ali mi se ne svidja sto ima spor softver...a nenadmasan je sto se padova tice...secam se drugar je imao a2628s koji mu je ispadao onako glomazan sto puta...jednom se iznervirao i sutne ga nogom da se ovaj raspadne o zid zgrade...tada sam pokupio delove i sastavio ga(maska smrskana)a telefon radi

Comment

• Gile_GTI
        CBC Veteran
        • 15.02.2009
        • 107
        • Beograd-Karaburma

meni moj sony ericsson pada svakg dana... i tako vec 2 godine ja mislim da "normalnom" coveku ne treba telefon od 300-400-500 evra... telefon sluzi da se javis, da posaljes poruku.... ajde ako bas mora i da se nesto slika .... naravno vazno je da je pouzdan i da baterija dugo traje.... a ne ti silni megapikseli i gigabajti

Comment

• legenda
          CBC Senator XXL
          • 28.03.2009
          • 1345
          • Beograd

E moj Gti nisi ti u toku...pa neces valjda u kaficu da vadis ciglu(za koju nemas oruzani list) slazem se ja sa tobom,ali moras da budes in(da ne kazem fenserica)...na zalost mob.tel.je postao statusni simbol...prema njemu te ribe procenjuju koliko si tezak...uzeo ja od sefa blackbery da ga odnesem u servis...cackao malo u nekom drustvu i kao riba bi volela malo bolje da me upozna...hteo sam da je odvezem kuci i kad je videla suzu,izjavila je brate ti mene ladno zahebavas...sta da ti kazem

Comment

• Gile_GTI
            CBC Veteran
            • 15.02.2009
            • 107
            • Beograd-Karaburma

xaxaxaxaxa.....ljubav za sve pare..... ne kazem da treba nositi nokiu 3210 ali dati 500e za mobilni telefon.....

Comment

• wuchkica
              CBC Senator XXL
              • 18.04.2008
              • 709
              • Bgd-Cerak
              • Metla :)

moj ledeo sa 3 sprata u podrum, raspala se maska, ali radio..pa je upao u kadu, ostavila ga 2 dana rasklopljenog, sastavila i opet radi..neuništiv je.

4legenda - pazi, koji god telefon da imaš, ali samo da u kafiću vadiš jedan na sto i da ključ od kola ostane u torbici. baš mi jadno da vidim kad se neko "raspištolji".
              a te devojke koje ti spominješ ja ih ne bi nazvala tako

4gti - od mene ima preporuku za ovaj http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1841 ... -Supernova Ja ga imam u beloj boji sa ljubičasto maskom i paš je lep, lagan i fensi. dobijaju se dve maske u kompletu-ljubicasta i crna i crvena i crna. jedino što me nervira kod njega je što mu je dugme za player sa strane pa ga upalim slučajno dok kucam poruku.
              Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• legenda
                CBC Senator XXL
                • 28.03.2009
                • 1345
                • Beograd

Wule ja ne vadim niti kljuceve niti ijedan telefon osim ako ne zazvoni...blackbery me interesovao zato sam ga i cackao...a nisu niti ribe niti devojke,samo mirisu na kilometar,pa mi zagolicaju mastu

Comment

• Gile_GTI
                  CBC Veteran
                  • 15.02.2009
                  • 107
                  • Beograd-Karaburma

ovaj mob je bas lep, ali je drugarica tvrdoglava i oce neki "specijalan", fensi, al da bude i obican.... mrsi kablove.... mada boli je uvo kad ne placa ona

e sad to sa vadjenjem skupog mobilnog je dobro za eliminaciju sponzorusa

Comment

• iggyboy
                    CBC Veteran
                    • 18.03.2008
                    • 148
                    • pozarevac
                    • stilo 16v

Ja sam uzeo za sebe samsung s5230 crne boje a za suprugu pink varijantu i prezadovoljni smo oboje.Po meni best buy touchscreen phon

Samsung S5230 Star,Samsung,S5230 Star,GSM,mobile,phone,cellphone,information,info,specs,specification,opinion,review

Comment

• Gile_GTI
                      CBC Veteran
                      • 15.02.2009
                      • 107
                      • Beograd-Karaburma

e ovaj joj se mozda i svidi... videcemo

Comment

• wuchkica
                        CBC Senator XXL
                        • 18.04.2008
                        • 709
                        • Bgd-Cerak
                        • Metla :)

Originally posted by legenda
                        Wule ja ne vadim niti kljuceve niti ijedan telefon osim ako ne zazvoni...blackbery me interesovao zato sam ga i cackao...a nisu niti ribe niti devojke,samo mirisu na kilometar,pa mi zagolicaju mastu
                        4legenda - hehehe ma nisam mislila na tebe neko ovako generalno pričam

4gti - brate pa ako je baš oliko boli uvo za cenu ovaj ima drugarica http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2215 ... N97%20mini kaže da je super
                        Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• Gile_GTI
                          CBC Veteran
                          • 15.02.2009
                          • 107
                          • Beograd-Karaburma

pa dobro nije je bas toliko briga ahhh ove moderne devojke..... "znas ja bi da bude lep, ali dobar, ali da bude i tac skrin, mada i ne mora ali opet mozda sutra pozelim da bude tac pa moram da ga menjam, mozda je i mnogo skup ali je sigurno dobar.... " onda ja nadjem telefon koji je slican a manje kosta.... "znas lep je ovaj ali nema ovo, a i vidi kako mu je slaba kamera, mada sta ce meni kamera, ali ako vec moze bolje........ bla bla bla bla..... zene zene kao olovo teske

Comment

• legenda
                            CBC Senator XXL
                            • 28.03.2009
                            • 1345
                            • Beograd

Gile ti ces biti kriv u svakom slucaju...ako hoce pradu lg neka kupi,jer nisacim drugim nece biti zadovoljna,pa makar joj nasao telefon 7 puta bolji...problem je sto ona ne zna sta hoce...uzmes ti nju za rucicu,pa odete u pin plus,da ona pogleda par modela pa neka izabere...posle mozete i na picance,a ako ti se svidja znas sta ti je ciniti

Comment

• mistermobil
                              CBC Senator XXL
                              • 09.11.2008
                              • 469
                              • pecinci

Svi proizvodjaci mobilnih telefona imaju modele koji su promasaj i koji su pun pogodak.Nijedan proizvodjac se ne moze deklarisati kao mercedes medju telefonima.razni modeli svih proizvodjaca su se kvarili i prosli kroz moje ruke na popravak.svakako da su Nokia,Sonyericsson i Samsung ipak ispred ostalih,sto se tice kvaliteta i prodaje,a da Motorola,LG,Vodafone(Sagem) i ostali su niza klasa u tom smislu,mada i oni nekad izrode poneki hit model,npr LG KG800 ili motorola v3.Licno najvise preferiram modele monoblok tipa,sa lakodostupnom tastaturom za kucanje poruka i dr.Moja preporuka za lep a solidan telefon po karakteristikama su:Nokia 6700 silver varijanta,Sonyericsson c901 white i Samsung D980.Naravno ta tri telefona ne spadaju u najskuplje ali ni u jeftiije modele,nego kao neka visa srednja klasa
                              Ko leti,vrijedi
                              Ko vrijedi,leti
                              Ko ne leti,ne vrijedi..
                              (Grunf,TNT..)

Comment

• legenda
                                CBC Senator XXL
                                • 28.03.2009
                                • 1345
                                • Beograd

Kuco za mene licno je mercedes...pa i mercedes se kvari pa niko ne moze da kaze da nije najbolji...cenim tvoje iskustvo i znanje i ovo je samo moje licno misljenje...nokia najjaca

Comment

Working...
                                X