pomoc u odabiru mobilnog telefona....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • starac vujadin
    CBC Senator XXL
    • 27.08.2005
    • 2617
    • Stari grad

Re: pomoc u odabiru mobilnog telefona....

Ja cekam da se kod nas pojavi Samsung B7722, pa cu to da uzmem. Alternativa mi je General Mobile DSTL1.

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Cena izmedju 340-380€ za B7722. Dual SIM je verujem prioritet u ovom slucaju.

Sa druge strane ja za mog starca planiram Doro Easy

Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

ja sam na pocetku imao X1,i bio prezadovoljan sa njim...na zalost posle leta sa oko 35 m na trotoar ,nije vise bio isti
        onda nekako poveden pomodarstvom uzeh i ja taj iphone 3gs...i mogu vam reci,pametna stvarcica.jailbreak,i pici sve.sad se prelamam oko ovog novog
        update gde ce moci multitasking da se radi(mada moze i sada al ne sve),da izbrisem taj stari software.jedini problem koji sam do sada primetio je da hoce ponekad da me izbaci sa wifi mreze,e sad da li je do telefona ili do moje wifi mreze nisam se bakcao.medjutim mislim da ovaj novi iphone 4 ce biti ok gadzet...
        jedino su bezobrazno skupi,al im zato podrska kod ostalih proizvodjaca ne manjka.skoro pored ostalog za kucni bioskop kupio i AV Receiver od Pioneer-a i kako je lepo kada je sve hardverski i softverski pripremljeno za Iphone ili ipod.
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• starac vujadin
          CBC Senator XXL
          • 27.08.2005
          • 2617
          • Stari grad

@boost

Da dual sim je prioritet, ali i + wifi + prostojna kamera, a to sve upareno do sada nije bilo, sem kod DSTL1 (koji je i Android), ali njega nema na srpskom trzistu, niti ce ga izgleda biti. Samsung kod nas ima dobru podrsku, pa verujem da ce ga biti, ako ne nabavicmeo iz inostranstva. Inace, B7722 ima i 3G sto je do sada bio problem na dual sim telefonima. Ima i ostale funkcije koje su meni bitne. Jedino sto je touch screen sto ne volim, ali dobro...Doslo vreme da se rastanem od Ericsson-ovih telefona posle dugo godina upotrebe.

Comment

• uglavnom.bezopasni
            - 42 -
            • 03.02.2005
            • 2235
            • Novi Sad

Šta kažete za 4G i problem gubitka signala, prekida veze, ako ga držite u levoj ruci, odnosno rukom dodirnete/pespojite antenu koja je spolja.
            Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
            11.04. 0:12 #2
            Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Chubbs
              Everybody lies
              • 29.01.2006
              • 5807
              • Novi Sad
              • Audi A6 1.8T

kazemo da je softverski problem i da je isti resen updejtom

You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
              Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Originally posted by BRABUS
                Juce sam uzeo BlackBerry Bold 9700, i odusevio se. Napravili su ga dosta kompaktnije nego Curve ili posebno prethodni Bold, drasticno povecali kapacitet baterije (na Curve mi je trajala 24h sa dosta mailova i poziva, za ovih 24h na Bold ima jos 60%). Aplikacije rade mnogo brze i ima dosta veliki izbor i sto je najbolje, trackpad koji je zamenio trackball jako dobro lezi pod rukom i prosto se cudim zasto su uopste koristili lopticu ranije

Jos jedno veliko ZA za Blackberry
                Koji je to iskorak covece kada sam probao trackpad... E sada je BB savrsen u svakom pogledu...
                https://t.me/pump_upp

Comment

• uglavnom.bezopasni
                  - 42 -
                  • 03.02.2005
                  • 2235
                  • Novi Sad

Originally posted by Chubbs
                  kazemo da je softverski problem i da je isti resen updejtom
                  Ja bi rekao da pre pomaže selotejp, ali ako imaš neku drugu informaciju prosvetli me.
                  Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."

Comment

• Chubbs
                    Everybody lies
                    • 29.01.2006
                    • 5807
                    • Novi Sad
                    • Audi A6 1.8T

ma sve su to pederi. apple nece da prizna da je greska u dizajnu antena vec tvrde da je problem u formuli kojom se preracunava signal, bla truc. zbrzali su ga, kakav je, takav je, kupe pare na staroj slavi. kao, izbacice apdejt ili su ga vec izbacili kojim se to resava. verovatno png fajl uvek punog signala
                    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• wuchkica
                      CBC Senator XXL
                      • 18.04.2008
                      • 709
                      • Bgd-Cerak
                      • Metla :)

mhm ja imam predlog i HTC Tattoo..za devojčice a može i za dečake
                      Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

a evo kako se pravilno drzi novi ajfon 4

Comment

• BRABUS
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2004
                          • 2399
                          • London

Originally posted by djukic
                          Originally posted by BRABUS
                          Juce sam uzeo BlackBerry Bold 9700, i odusevio se. Napravili su ga dosta kompaktnije nego Curve ili posebno prethodni Bold, drasticno povecali kapacitet baterije (na Curve mi je trajala 24h sa dosta mailova i poziva, za ovih 24h na Bold ima jos 60%). Aplikacije rade mnogo brze i ima dosta veliki izbor i sto je najbolje, trackpad koji je zamenio trackball jako dobro lezi pod rukom i prosto se cudim zasto su uopste koristili lopticu ranije

Jos jedno veliko ZA za Blackberry
                          Koji je to iskorak covece kada sam probao trackpad... E sada je BB savrsen u svakom pogledu...
                          Sad cekam da se pojavi Blackberry Pearl 3G 9105 da ga uzmem za privatni telefon...juce sam imao u rukama maketu, bas super lezi u ruci, tako da sam resio da zamenim Nokia za njega

http://uk.blackberry.com/devices/blackb ... ations.jsp

Comment

• maliomladinac
                            CBC Senator XXL
                            • 21.11.2008
                            • 995
                            • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Mobilashi, ajde mala pomoc kolegi forumashu. Kako da preko universal boxa flashujem N70? Pokusao sam da promenim product code i skinuo Euro1 firmware ali sad samo dodje do Nokia na ekranu i tu ostane. Neki tutorial for dummies hitno ako nije problem?

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
                            061/665-94-23

Comment

• stalker92
                              CBC Senator
                              • 05.09.2008
                              • 243
                              • Novi Sad, Srbija
                              • 1981 Ford Taunus Tc3

E kad smo vec kod N70, jel' ima neka fora da bez odlaska u servis promenim zaboravljen unlock code? Dao sam kevi telefon jedno vreme na koriscenje posto sam uzeo novi, a kad sam dosao glave novom fonu, reko da uzmem stari nazad da koristim dok ne sredim ovaj, ugasio ga, ubacio svoju karticu, upalio, cvrcccc, trazi unlock code koji je keva promenila i zaboravila koji je (probao sam onaj default 12345, nije...). Any ideas?

Comment

• uglavnom.bezopasni
                                - 42 -
                                • 03.02.2005
                                • 2235
                                • Novi Sad

Za obojicu http://forum.dailymobile.se/ pa se pronađite, nema šta nema... Flashing with JAF for Newbie ili to isto za Phoenix, a ima tema i za reset koda iz istih programa.

Comment

Working...
                                X