Brick:
ako vec ima firmu, zasto Neckerman nije napravio magacin ovde u Srbiij i odatle slao robu po Srbiji i Crnoj gori (dok smo bili 1 zemlja). Sigurno bi mu bilo jeftiinje i brze. Posiljke bi putovale 2 dana umesto mesec kada putuju iz Hrvatske pa prolaze carinsku proceduru ovde...
Nemoj samo da kazes kako imaju logisticki centar vec formiran u Hrvatskoj i kako im je ovo i ono lakse... Razlog je jednostavan
ako vec ima firmu, zasto Neckerman nije napravio magacin ovde u Srbiij i odatle slao robu po Srbiji i Crnoj gori (dok smo bili 1 zemlja). Sigurno bi mu bilo jeftiinje i brze. Posiljke bi putovale 2 dana umesto mesec kada putuju iz Hrvatske pa prolaze carinsku proceduru ovde...
Nemoj samo da kazes kako imaju logisticki centar vec formiran u Hrvatskoj i kako im je ovo i ono lakse... Razlog je jednostavan
znam da sam bio zamoljen da pripremim analizu tehnickog resenja za komunikacione potrebe/ informacioni sistem pre nekoliko godina, i znam da su bili veoma ozbiljni razgovori u ime Nekermana o preseljenju svega iz Varazdina ovde i pretvaranju Zemuna (Dobanovaca) u balkanski centar koji bi pokrivao ex YU osim Slovenije, Albaniju, Rumuniju i Bugarsku.
tada se pricalo da je u najavi jedna od najvecih tada stranih investicija u zemlji, isto kao i otvaranje Metroa, Lafarge-a i jos nekih lanaca koje je trebalo da se dogodi u 2003/2004 takodje u Zemunu.
znam i da je Baumax bio vrlo spreman da investira ovde ali da je na kraju odustao jer nije bilo moguce pravno resiti pitanje vlasnistva zemlje.
znam da je bilo price o izgradnji /investiciji nemackih firmi na oko 20.000 hektara prostora i nekoliko miliona kv metara poslovno/magacinskog prostora, o izgradnji industrijskog zeleznickog koloseka od aerodroma Beograd do robnog terminala u Dobanovcima, kao i izgradnji luke za Ro-Ro i druge vrste pretovara/ skaldistenja/ tranzita.
kao i postavljanju mreze optickih TK kablova na celom tom podrucju.
ne znam i ne kazem sta im je lakse, znam da je ono sto ih pokrece (kao i sve ostale investitore uostalom) mogucnost ostvarivanja profita da bi se odlucili da investiraju bas ovde ili bas onde.
zasto je sve to maltene propalo nisam istrazivao, pretpostavljam da nasi nereseni pravni odnosi, nereseno pitanje privatne svojine (strancima je jos uvek zabranjeno podosta toga da poseduju ovde), tvrda pozicija Vlasti koja ne vidi u buducnost dalje od 24 sata i sebicnih (pojedinacnih) interesa, bolja ponuda u susednim zemljama, i gomila drugih faktora opredelila Nekerman da organizuje poslovanje na nacin kako jeste.
uostalom, zasto Madjarska, Slovacka na svojoj teritoriji imaju toliko fabrika/ pogona auto industrije a nikada se nisu nesto bavili time a kod nas je stanje kakvo jeste i nema stranih investicija (tog obima i vrste).
imam razloga da verujem da Nekerman ne spada u slucajne prolaznike, nije firma od juce, nije ime koje je jeftino (citati simbol nekog prljavog kapitala) a ozbiljno se bavi namestajem (kod nas je zabranjen uvoz namestaja koliko znam) i turizmom (jedan od vecih evropskih tur operatora).
na nama svima kao zemlji je da naucimo lekciju, siguran sam da Nekerman kao lanac nece bitno osetiti sadasnju zabranu, ako opstanu zabrane povuci ce se tamo gde zabrana nema a mi cemo sve skuplje kupovati sve losiju robu sve losijeg izbora (mi kao gradjani) a drzava dobiti nezaposlene, manji prihod i ogavan imidz kod stranih investitora..
a taj imidz i poslovna rec je nesto sto vredi i jako se ceni u svetu, mnogo vise odzvanja nadaleko od bilo kakvih reklama, sajmova i obecanja politicara.
Nekerman, Kvele, Metro, nedavno sa bankama restrikcije slucajnost u tako kratkom roku ?
mozda, ja mislim da je drzavni aparat izgubio sluh za mesto i vreme gde se nalazi i da razmislja na starim osnovama pre nekoliko decenija a ovo je tek kolateralna steta.
Comment