Kucni ljubimci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Johnny B lude
    CBC Senator XXL
    • 06.04.2007
    • 463
    • Beograd

Da, nabavi drugog psa sto pre!!!
    Ja sam svog pre par godina morao da uspavam (bio "star" 4 godine), tako da znam kako ti je. Samo drugi pas...

Jes' da moj nije bio rot, ali svejedno, veze se covek u pm...
    ... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...

www.hondaclub.co.rs

Comment

• AlexRS
      CBC Senator
      • 27.10.2007
      • 234
      • Borca

Moje saucesce... Ja ih imam petoro kuci i ne zelim da zamislim kako ti je... jer bi ja flipnuo da sam na tvom mestu a ipak sam svestan da me to ceka jednog dana i to 5 puta.... Vidi u casopisu " Moj pas " na zadnjim stranicama imas oglase proverenih odgajivaca.

Comment

• Bane R
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2006
        • 1769
        • Beograd

Originally posted by Goran
        Znam odgajivaca vrhunskih labradora iz Nisa...
        Soutern Star?

Comment

• gt nebojsa
          CBC Senator XXL
          • 11.05.2007
          • 348
          • Preljina,Cacak

Ma je..m ti zivot...
          Svakog psa do sada sam tesko preboleo...Al' sad mi je najgore...
          Sta cu,trazim stene.Okrenuo sam danas sve oglasa sto sam nasao na internetu,u Zov-u,po oglasima,pitao neke prijatelje da mi potraze stene...
          Oglasi otprilike ovako idu:te prodato,te Zrenjanin(samo primer,nista lose o ZRu,nego bre daleko,mislim ako ima blize),te mi nude odrasle pse a oglasavaju stence...
          Ne znam.Trazim dalje...

@Johnny:
          Nije ni meni ranije bilo bitno da je rott,imao sam nemackog lovnog terijera,uginuo sa 10 god,mesanca(dal' sarplaninca,bio sam klinac kad smo ga uzeli)koji je uginuo sa 12 god,i uvek mi je bilo zao.Da ne pominjem mesanca bretona kog su otrovali,sa nepunu 1god,ili jednog sto je uginuo sa 5-6meseci...
          Sad ipak samo rott.
          Mislim,zivot je takav,ali nisam bezosecajni panj pa da mi ne bude zao.
          Najgore mi je to sto je jedan naizgled zdrav pas tako iznenada uginuo.
          Samo dva puta je ranije imao zdravstvenih problema-jednom se povredio,a jednom bio neki virus,valjda.I sad ovo...
          Trazim dalje...
          Toyota Čačak

Comment

• CLD
            CBC Senator XXL
            • 08.02.2005
            • 1225
            • Belgija - ranije Luna-Chico

stvarno mi je zao sto si izgubio vernog druga, nije to lako preboleti.

Znam da bi ti samo Rota, ali evo ja ti savetujem nemoj se ogranicavati, znam da je Rot neverovatan kao pas, medjutim probaj sa SOP-om, slicne je gradje kao Rot, a vlasnici pricaju da je neverovatan pas.

pogledaj na forumu krstarice, kucni ljubimci ima tema o njima, ima dosta slika i ljudi pisu bas lepe stvari o SOP-u.

Comment

• tamburski
              CBC Senator
              • 27.09.2007
              • 210
              • PANCEVO

Tuga i kod mene danas mi uginuo ljubimac zenka nemackog ovcara 10 godina stara pa ako neko zna neka javlja uzeo bih ponovo istu rasu
              a koji je to auto bolji od moskvica

Comment

• Goran
                Moderator
                • 06.10.2004
                • 535
                • Vrbas

Originally posted by Bane®
                Originally posted by Goran
                Znam odgajivaca vrhunskih labradora iz Nisa...
                Soutern Star?

Ne znam, covek se zove Slobodan i vozi saaba

Imao sam prilike da vidim pse uzivo i odusevio sam se, prelepi su
                Originally posted by Dora
                Banovao me Goran
                Ako ne mozes da im objasnis, zbuni ih!

Comment

• Bane R
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2006
                  • 1769
                  • Beograd

Onda nije... nebitno...

Comment

• marinac
                    CBC Senator
                    • 13.03.2006
                    • 277
                    • Beograd
                    • Alfa 156 JTS

Potpuno razumem sve ljubitelje pasa kada izgube ljubimca. Ja imam vec cetvrtog psa, imao sam dva rota, sar peja i sada imam mesanca. Uzmi psa sto pre, jer jedino drugo stene moze da zameni gubitak ljubimca. Srecno u potrazi.

Comment

• Dragon
                      CBC Senator XXL
                      • 15.11.2006
                      • 963
                      • Beograd

Polako, ne zaleci se da na brzinu kupis stene. Rotovi se dosta nude jer su popularna rasa, ali moras dosta da gledas i da se raspitujes. Jbg, nisam vec 4-5 godina aktivan, ali mogu da se raspitam malo sta ko trenutno ima.

Sto se tice gubitka, potpuno te razumem. Ja sam imao zenku, vrhunsku, takmicio se, uzeo par titulica...al se zivot okrenuo, bacio me na sedmi sprat u mali stan.
                      Tako da je jedno vreme bila od ortaka u blizini koji je takodje bio lud za rotovima. Posle je njega poteralo, razveo se, odselio, pa je bila greota da takva zenka propadne.

Prodao sam je na kraju jednom odgajivacu...Jbg, njena slika mi dan danas na regalu...
                      Tako da kad ponovo budem imao uslova..bice to samo rot. Posle njih svaki drugi pas mi dodje ko avlijaner.

Ovo je njen otac, cuveni Morro von House Marker. Nikad u zivotu nisam video takvu glavu. Nazalost, i on je uginuo.

Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Bane_Saabijach
                        CBC Veteran
                        • 08.08.2007
                        • 108
                        • Veliki Popovich

Pitacu brata od tetke za preporuku, u medjuvremenu www.lardowik.com/rottweilers (ja pravio sajt).

Comment

• gt nebojsa
                          CBC Senator XXL
                          • 11.05.2007
                          • 348
                          • Preljina,Cacak

Originally posted by Dragon
                          Tako da kad ponovo budem imao uslova..bice to samo rot. Posle njih svaki drugi pas mi dodje ko avlijaner.
                          Upravo to...
                          Ili na engleskom: "If it's not a rottweiler,than it's just a dog...",sto sam procitao negde.
                          Evo,mogao sam pre neki dan da uzmem napuljskog mastifa,i to prakticno besplatno,ali to mi nije isto.Mislim,svi psi,ili bar vecina rasa,su OK,ali...
                          Ne zalecem se.Nije mi bas posto poto da uzmem stene,dosta je PROIZVODJACA po oglasima.Trazim kvalitetnog psa,tipicnog rota,pravog u svakom smislu.Nemam takmicarskih ambicija,ali videcemo,mada obaveze ne dozvoljavaju.
                          Inace moj pokojni pas se nije takmicio,nisam dok je bio mlad mogao bas da putujem po izlozbama,a i nije pripreman za to,mada je imao par sampiona YU,nemackih i madjarskih kerova u pedigreu...Imao par mana,ali u sustini bio OK pas.Bio je prvenstveno ljubimac porodice,voleo macke,decu,dobre ljude,mrzeo jezeve(i tamanio),zivinu,uljeze,i kosilicu za travu...
                          Ne ocekujem da ga bilo koji drugi pas zameni,to je nemoguce,ali mi rott kao rasa bas odgovara.
                          Trazim dalje,i prihvatam savete i preporuke...
                          @tamburski:
                          Ja znam kako ti je...Ali sta da se radi.
                          Toyota Čačak

Comment

• AlexRS
                            CBC Senator
                            • 27.10.2007
                            • 234
                            • Borca

A dali si razmisljao o Pitbull - u ili Staford - u ? Dosta je slican Rotvajleru u nekim stvarima.... I u pravim rukama odgovornog vlasnika je cudo od psa. Sa porodicom je kao macak ali kad dodje neko sa strane zivot ce dati da je zastiti.

Comment

• Car
                              CBC Senator XXL
                              • 07.07.2005
                              • 900
                              • Beograd

Ne zivimo u dzungli, nema potrebe drzati krvolocnu zver da bi zastitio porodicu. Ima pametnijih nacina.

I jedan komentar na racun zamenjivanja uginulog ljubimca drugim...
                              Tu onda nikad nije bilo prave ljubavi, ako je neko tako lako zamenljiv. To bi znacilo da je nakon necije smrti samo potrebno naci drugog coveka koji ima istu boju kose, i lici pomalo, i resio si stvar.
                              Ta zivotinja je onda bila objekt.

Comment

• Dragon
                                CBC Senator XXL
                                • 15.11.2006
                                • 963
                                • Beograd

Koliko gluposti u jednom postu...
                                Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

Working...
                                X