Originally posted by Skyline GT-R
Sa Amerima i to onima koji su dolazili do Evrope, imam vrlo lose iskustvo. Vece grebatore u zivotu nisam sreo. Pravio sam se lud do kraja cisto da vidim koliko su ti ljudi sposobni da veruju da je njihov sistem vrednosti pravi. Jednog Nick-a iz Texasa sam vozio do Pariza i nazad da bi podelili troskove puta, a epilog je da taj baja nema sanse da plati nista sto je centa skuplje nego u Americi. Putarina u Francuskoj je bila nekih 12evra na sta je lik skocio kao gromom pogodjen komentarusuci kako je se u Usa vozis ne znam koliko milja za dolar. Za pet dana u Parizu baja nije seo u nijedan kafic, na pumpama na koje sam ja namerno cesce stajao da pijuckam kafu

Amerika jeste zemlja koja danas nudi najveci standard za valutu, sve je tamo preko bare najjeftinije, klopa, tehnika, gorivo.. sve. Socijalni zivot je valjda opet nesto cime delimicno mozes da upravljas, biras prijatelje, ljude sa kojima se druzis, vidjas. Ali ako je ono sto vidjas i cujes kada izadjes iz kuce nesto sto se toliko kosi sa tvojim licnim nacelima i mentalitetom onda dzaba sve. Nisam putovao u Usa ali otici cu sigurno cim se pruzi prilika, da napravim licne utiske.
Verovatno je potrebno vremena da se covek navikne, jednog mog poznanika zamalo nisu isresetali kada je izasao iz auta da pokaze papire a da mu to policija nije rekla. Opet i on je ostao tamo.
Comment