Policija pendrecila Trance-ere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dfast
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2005
    • 1302
    • Hoofddorp NL /Bgd

Originally posted by Skyline GT-R
    Tvoja iskustva mogu biti losa..mozda si i previse nostalgican, ali..DALEKO je od toga sto ti pricas.Ima Evropa nekih (malih) prednosti, ali US pruza DALEKO vise.A o socijalnom zivotu..ne treba trositi reci.Clea skandinavija i veci deo evrope su "hladne" i suvgde ces biti gradjanin drugog reda...u USA tako nesto ne posoji.
    Ovo je tacno, u USA su svi odnekle dosli i svi su stranci i nema onog odnosa kao prema dosljacima. Tacno je i da se dosta Evropljana seli u Ameriku. Samo prosle godine cini mi se preko 100.000 Holandjana se odselilo uglavnom u Spaniju i Ameriku. Razlozi su ekonomski, holandija ne moze da prezali sto se odrekla guldena, 90-te pa do eura, su ovde bile raj na zemlji.
    Sa Amerima i to onima koji su dolazili do Evrope, imam vrlo lose iskustvo. Vece grebatore u zivotu nisam sreo. Pravio sam se lud do kraja cisto da vidim koliko su ti ljudi sposobni da veruju da je njihov sistem vrednosti pravi. Jednog Nick-a iz Texasa sam vozio do Pariza i nazad da bi podelili troskove puta, a epilog je da taj baja nema sanse da plati nista sto je centa skuplje nego u Americi. Putarina u Francuskoj je bila nekih 12evra na sta je lik skocio kao gromom pogodjen komentarusuci kako je se u Usa vozis ne znam koliko milja za dolar. Za pet dana u Parizu baja nije seo u nijedan kafic, na pumpama na koje sam ja namerno cesce stajao da pijuckam kafu , baja je pio vodu iz cesme sa ledom i profuravao u Wc gledajuci da ne plati 30centi za pisanje. Zamolio me je da putujemo zajedno da ne bi placao javni prevoz i slozio sam se da podelimo gorivo. Mislis da je pitao na kraju koliko je duzan za gorivo, ne nije. Decko je IT inzenjer na specijalizaciji u Holandiji i otisao sam mu na vrata da mu trazim pare, i posle svega mi je rekao kako mu putovanje nije bilo nesto komforno (bmw e30). Ostavio sam mu citavu vilicu samo zato sto je stanovao na istom spratu studenjaka gde i moja tada devojka jer nisam njoj hteo da pravim probleme. Verujem da je ovaj primerak Amera bio naopak, ali sam neletao na vise njih slicnih koji su nagovestavali reprizu a sa kojim nisam imao zelju za udubljivanjem.
    Amerika jeste zemlja koja danas nudi najveci standard za valutu, sve je tamo preko bare najjeftinije, klopa, tehnika, gorivo.. sve. Socijalni zivot je valjda opet nesto cime delimicno mozes da upravljas, biras prijatelje, ljude sa kojima se druzis, vidjas. Ali ako je ono sto vidjas i cujes kada izadjes iz kuce nesto sto se toliko kosi sa tvojim licnim nacelima i mentalitetom onda dzaba sve. Nisam putovao u Usa ali otici cu sigurno cim se pruzi prilika, da napravim licne utiske.
    Verovatno je potrebno vremena da se covek navikne, jednog mog poznanika zamalo nisu isresetali kada je izasao iz auta da pokaze papire a da mu to policija nije rekla. Opet i on je ostao tamo.

Comment

• SAAB PoWeR
      CBC Senator XXL
      • 26.04.2005
      • 1394
      • tu iza coska(Milwaukee USA)

@ Bane
      gde si ti u usa video da policija nekoga maltretira ,
      ovde je zakon napravljen u neku ruku gradjanima u koris i u neku ruku drzavi u korist
      da ce te policajac ovde maltretirati , to nije tacno
      nece te ama bas nikada bez razloga zaustaviti , nije ovde kao u srbiji radi sta hoce zaustavi koga hoce i davi ga dok nedobije 1000 dinara za pice i burek , ovde ponudi pare panduru strpace te u zatvor , opsuj ga pljuni ga gurni ga strpace te u zatvor dobijes glupu kaznu da ti papiric koi moras da potpises , nepotpises li strpace te u zatvor , sve to izgleda komplikovano i strogo ali nije
      odes u zatvor drugi dan ti se sudi , presudi se kaucija na par hiljada neko je plati i pici kuci , ubi coveka plati kauciju pici kuci , sto znaci sve je osmisljeno da ti se na najmanji moguci nacin uzme novac iz dzepa a da to bude sto legalnije i cisce , ako ces ti opet nekoga ubiti , nema problema dobices kauciju plati je i napolje ...
      a da ce oni tebe maltretirati to nece ako nemaju koristi od tebe nece te ni dirati
      a to ako si presao punu liniju , to nije maltretiranje nego prekrsaj , radi takvih ljudi stradaju , sto je uredu i kazniti takve
      znaci i najmanja greska se placa
      nema onoga ajd pazi drugi put
      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Bane
        CBC Senator XXL
        • 30.05.2006
        • 344
        • Konjarnik Bg

nije mi jasno sta je pisac hteo da kaze
        Skyline GT-R
        Ziveti u zemlji totalno izolovsnoj od civilizacije, i onda na osnovu pricica "ti" ZNAS da je tako i tako.
        koga je to policija ovde zaustavila bez razloga?
        ako ti ne vidis razlog ne mora da znaci da ga nema postoje rutinske kontrole placamo mi njih pa neka rade nesto.
        uopste ne branim policiju u svakom zitu ima kukolja ali uvek dolazi do ovakvih sranja kada neko misli da je uvatio boga za ***** pa zbog pojedinaca ispastaju i drugi.
        to sto nase policajce(neke) mozes da podmitis to je nasa osnovna kultura koju su mnogi zaboravili.
        kako dolazi do te situacije jednostavno opet pojedinac pravim se pametan i vozim zutom trakom jer su svi glupi sto ne voze a ja najpametniji i kad me zaustavi ja kukam brate ovo brate ono.
        (naveo sam sebe da ne vredjam nikog a svi to radimo)
        i sta sad treba njega da krivim sto mi je uzeo 1000 din a nije mi napisao prijavu kod sudije????
        od nase policije sam dobio batina ni sam neznam koliko ali uvek je tu bio pojedinac koji je nesto zasrao bilo da sam to ja ili neko ko je bio u drustvu.
        pre par godina na marakani(derbi) ko je bio setice se dobili smo batina ko u prici nosio sam modricu preko ledja od pendreka mesec dana, tu je bilo i male dece starijih ljudi sta sa tim??????

sto se cele ove price tice zao mi je svih koji su dobili batine ali dok se ne vrati osnovna kultura ovde kod nas ovakvih ce prica biti dosta.
        policajac je lice koje placamo svi i tu je da nama sluzi ali pored toga treba i postovati to lice a danas svako moze da ga psuje,pljuje ili sere po njemu, svi svaki dan srecemo nekog politicara kog smo opet mi birali(isto placamo mi) pa ih ne pljujemo bar ne javno.
        zalosno je to sto se desava ali sami smo krivi za to i dokle god budemo nipodastavali sve oko sebe tako ce nam biti.

Comment

• SAAB PoWeR
          CBC Senator XXL
          • 26.04.2005
          • 1394

@alfa146ts
          • sto se cele ove price tice zao mi je svih koji su dobili batine ali dok se ne vrati osnovna kultura ovde kod nas ovakvih ce prica biti dosta.
            policajac je lice koje placamo svi i tu je da nama sluzi ali pored toga treba i postovati to lice a danas svako moze da ga psuje,pljuje ili biiiip! po njemu, svi svaki dan srecemo nekog politicara kog smo opet mi birali(isto placamo mi) pa ih ne pljujemo bar ne javno.
            zalosno je to sto se desava ali sami smo krivi za to i dokle god budemo nipodastavali sve oko sebe tako ce nam biti.

sta dalje reci potpuno se slazem
          a i sa pendrecenjem tih koi su dobili batine
          divljanje uz muziku i drogu sto da ne , jos pogotova toga tipa muzike , citao sam istrazivanja kazu muzika toga tipa utice na psihu omladine nesto u smislu droge i tako da postaju nekontrolisani ...razlog za batine , mislili mogu raditi sta hoce ...

Comment

• Bane
            CBC Senator XXL
            • 30.05.2006
            • 344
            • Konjarnik Bg

a i sa pendrecenjem tih koi su dobili batine
            divljanje uz muziku i drogu sto da ne , jos pogotova toga tipa muzike , citao sam istrazivanja kazu muzika toga tipa utice na psihu omladine nesto u smislu droge i tako da postaju nekontrolisani ...razlog za batine , mislili mogu raditi sta hoce ...
            ovo sto si napisao je malo geacki
            poenta nije u tome da ko se drogira,slusa muziku,pisa uz vetar ne radi ono sto i ti moze da dobije batine.
            znam da je ovo forum gde se razmenjuju misljenja ali ima ljudi koji vise kazu kad ne govore nista.

nisi mi objasnio sta si mislio sa onim sto sam citirao iz predhodnog posta

Comment

• Skyline GT-R
              CBC Senator XXL
              • 13.02.2005
              • 806
              • Chicago - My Kind Of Town

ovo si verovatno na mene mislio?

Neznam sta ima nejasno u tome?Muka mi je vise od ljudi iz Srbije koji nigde (u civilizaciju) nisu izasli i sve price im se zasnivaju sa TV-a, nekih patriotskih knjiga\novina ili prica njihovih drugoava\komsija\drugarovog druga..itd itd.Na to sam mislio.

Ostali deo tvog posta, ni rec jednu nisam razumeo.Totalno mi je nejasno sta si ispricao.
              Uopstelom, zasto sada raspravljamo o US-u?

@Saab Power

Molim te da ne komentarises nista o ljudima koji slusaju trance jer ne poznajes uopste tu "kulturu".Trance kao muzika je - kao i grupu fanova koje okuplja - jako specificna.
              A sto se tice konumiranja droge...zar su se na woodstock-u manje dorgirali...zar se na metal, hip hop-u...manje drogiraju...?

A i sta znaci taj komentar - "slusaju takvu muziku, drogiraju se...ajde da ih mlatimo".O boze....

Comment

• Bane R
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2006
                • 1769
                • Beograd

Originally posted by SAAB PoWeR
                muzika toga tipa utice na psihu omladine nesto u smislu droge i tako da postaju nekontrolisani ...razlog za batine , mislili mogu raditi sta hoce ...
                Nemam ništa protiv tebe, ali ovakve predrasude mogu da stvaraju probleme.

Comment

• zoranbg
                  CBC Senator XXL
                  • 23.03.2005
                  • 4098
                  • Rooster's Hill , Beog
                  • Grande Punto 1.2

da nije bio tamo i Ceda Jovanovic..vidim da ima podocnjake...mozda murja dobila dojavu da je na zurci..pa peglala sve zivo ...
                  BTW: a sto ste se primili toliko na taj dogadjaj??..istina je da nisu "toliko biveni kao sto pricaju" a i istina je da nisu preterali trazeci policajce koji su prekoracili ovlascenja ....

Desava se svasta svuda po svetu...zadnjih nekoliko godina kod nas i nema nekih "desavanja" tog tipa....
                  a sta je ono bilo u Texasu kad je policija zapalila ljude u onoj "sekta" crkvi..nikom nista a?
                  a sto su pre neki dan izresetali sa 50 metaka tri crnca koji su bili u kolima...ovaj jedan trebao da se ozeni sutradan ...opet nista???
                  bice istraga bla bla...pa bice i u Srbiji istraga bla bla...
                  Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Bane
                    CBC Senator XXL
                    • 30.05.2006
                    • 344
                    • Konjarnik Bg

"slusaju takvu muziku, drogiraju se...ajde da ih mlatimo".O boze....
                    ovo si napisao ti
                    poenta nije u tome da ko se drogira,slusa muziku,pisa uz vetar ne radi ono sto i ti
                    a ovo ja pa uporedi dali je isto!
                    ko god sta slusa to je njegov izbor i meni ako smeta ja ne moram da budem tu to bi onda bio moj izbor.

Comment

• Skyline GT-R
                      CBC Senator XXL
                      • 13.02.2005
                      • 806
                      • Chicago - My Kind Of Town

Da li si mozda video iznad mog komentara da pise - @SAAB POWER?

Comment

• Bane
                        CBC Senator XXL
                        • 30.05.2006
                        • 344
                        • Konjarnik Bg

odvojeno je pa sam mislio da je upuceno meni. izvini

Comment

• dranix
                          CBC Senator XXL
                          • 04.10.2004
                          • 3079
                          • Antwerpen/Belgium
                          • Saab 9-3

Kriv je vlasnik kluba.
                          To su bili njegovi gosti za koje je on licno odgovoran da ih brani. On je zbog JEDNOG coveka koji nije ni usao u diskoteku pozvao prvu patrolu policije. Sta je mislio da ce se desiti? Sigurno mu je prvi put na nije znao. Dajte bre. Tu buvaru treba upaliti da ne postoji vise. Nije takav posao za svakoga definitivno. Ako vec uzima kintu za pice onda...... Zna se sta rade pijani ljudi.
                          Sto kaze 206. Ne biti na takvim mestu.
                          To se desilo suvise rano ili kasno kako ko vise voli od (4-6 sati ujutru). Tad normalni ljudi uveliko spavaju ili su na mestima zatvorenog tipa gde su zasticeni i od sebe i od drugih. Nije tacno da policija bije TEK TAKO bilo kada i bilo koga posebno ne tako masovno. Za tako nesto treba posebna dozvola sa jako visokog polozaja bar ovde u civilizaciji. Za takve slucajeve niko normalan na ovoj planeti ne zove interventne jedinice niti se one uopste dizu za takve stvari i tako brzo i odmah i u tolikom broju. Ko placa te tolike kerove? Cijim parama i ko ima koristi od toga? Ovde ih ima daleko vise ali nisu u interventnim jedinicama vec u civilu na svakom koraku.
                          Potpuno se slazem da su neki zasluzili da dobiju i vise batina ali se to NE RADI tako posebno ne iz "verbalnih razloga" sto je 80% razlog tj. povod za sve. Policajac ne sme da ima usi. Kraj price. Ako neko fizicki napadne flasom treba ga izolovati i uhapsiti pa onda sudije neka deru visokim novcanim i drugim kaznama. Jedna flasa je za opremljenog policajca kao na mechku list. U ovom slucaju nekome na visem polozaju treba da leti perje. U policiji ima uvek nekog ko komanduje a zna se ko je to. Nema izgovora tipa napad flasom. Nismo deca da progutamo takve gluposti. Nema nikakve veze sa kog je brda ko jer su to uvek zrtveni jarci koji vade vruce kestenje iz vatre za onoga ko komanduje njima. Njima ne treba sposobnost razmisljanja a nisu ni programirani vec cekaju NAREDJENJE za konkretnu akciju. Druga je stvar da se pojedine stvari dogovaraju unapred bez sagledavanja konkretne situacije sto je u ovom slucaju ocigledno. Znali su oni tacno zasto idu i sta ce raditi UNAPRED zato su se usrali pa ih je doslo stotinu za svaki slucaj. Dobro se to jos i zavrsilo kako je moglo biti.
                          Poenta svega je da ce kerovi postati jos daleko vise omrzenih kod obicnih ljudi jer NEKO to tako zeli.

Comment

• SAAB PoWeR
                            CBC Senator XXL
                            • 26.04.2005
                            • 1394

@Skyline GT-R

Trance kao muzika je - kao i grupu fanova koje okuplja - jako specificna.

naravno da se sv oni drogiraju , ali istrazivaci su potvrdili da trance ipak utice na coveka , obicno slusaoci te muzike su jako agresivni ...

ne samo muzika da utice na coveka
                            nego ti kao licnos sam biras muziku koju ces slusati , nemoze tebi neko reci e moras da slusa tu vrstu muzike jer ti neodgovara
                            za primer OPERA ljudi idu da je slusaju da bi se opustili i obicno su to mirni ljudi kulturni uvek nasmejani
                            a dok oni koji slusaju tranece , slusaju ga da bi se zadovoljili i smirili , zaboravili na agresivnost ...

Comment

• alt+64
                              CBC Senator XXL
                              • 27.02.2006
                              • 571
                              • bgd

za primer OPERA ljudi idu da je slusaju da bi se opustili...
                              oni koji slusaju tranece , slusaju ga da bi se zadovoljili i smirili
                              Znaci ako ovo cita neki pandur, za ocekivati je da sutra upadnu u kolarac?

Comment

• Aki
                                CBC Senator XXL
                                • 04.08.2006
                                • 1133
                                • Beograd
                                • Yugo 1603, Yugo 1301

Ma daaaj,nema to veze,ja celog zivota slusam electro(svaku vrstu...) i nemam dosije u policiji,nikada nisam napravio sranje,u stvari,bas imam ponasanje i disciplinu za primer,ne kontam sto sve globalizovati...
                                "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                                - Lousie Smith

Comment

Working...
                                X