Put u Crnu Goru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ToNcA
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2006
    • 868
    • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
    • Mazda 6 2.0d

Put u Crnu Goru

Posto sam izduvao za Maltu zahvaljujuci "sposobnom" osoblju agencije Jolly (prodali mi aranzman za hotel u kome su shvatili jue da nema mesta) idem 28. u Crnu Goru.

Najludje je - nisam nasao smestaj (ako ima nekoga iz CG ko izdaje smestaj u Budvi, Becicima ili Rafailovicima neka me kontaktira slobodno ).

Ali to na stranu - jel zna neko sta mi od papira treba za put tamo?

Koliko znam granica se prelazi sa licnom kartom. Da li mi treba zelena karta, ovlascenje za upravljanje tudjim vozilom u inostranstvu, medjunarodna vozacka?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
  • pbogdanovic
    CBC Član
    • 15.09.2006
    • 22

Ne treba ti nista - u principu nista osim onoga sto ti treba u Srbiji, znaci obicna vozacka, obicna saobracajna i obicno ovlascenje (ako je tudje vozilo).

Nista od medjunarodnih papira ti ne treba, osim sto moras da vozis sa upaljenim svetlima u CG i ne smes da pricas mobilnim u ruci.
    KULTURAN?

Comment

• ToNcA
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2006
      • 868
      • Mazda 6 2.0d

Ovlascenje u principu nemam (auto je uzet na leasing) ali mi u Srbiji niko nikad nije to ni trazio tako da se nadam da ni tamo nece.

A sto se tice telefona - to radim ponekad ali u roamingu nikad a svetla - po defaultu su mi upaljena .

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• miura
        CBC Senator
        • 18.10.2006
        • 227
        • Lazarevac

Mudrijaš Alvirovi? re?e da je poželjan zeleni karton?i?.
        Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005

na forumu

Comment

• greywiendog
          CBC Senator XXL
          • 01.12.2006
          • 421
          • Stara Pazova

Idem takodje u Crnu Goru, ali 21. jula, pa i mene interesuje ako neko od forumasha izdaje sobe! Neka mi slobodno javi!
          Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Mazda 6 2.0d

Originally posted by miura
            Mudrijaš Alvirovi? re?e da je poželjan zeleni karton?i?.
            Pozeljan ili obavezan?

Comment

• alexk
              CBC Veteran
              • 15.09.2006
              • 116
              • BGD

PAZNJA vratio sam se iz CG pre par dana od papira su vam potrebni; licna,vozacka,saobracajna,obavezno pazite na brzinu ,punu liniju ,upaljena svetla-kratka,i nepricajte telefonom u toku voznje, za ove stvari sto sam nabrojao bukvalno KOLJU sa kaznama

Comment

• Alfonso
                CBC Član
                • 08.06.2007
                • 60
                • Pogorica081

Bolje ga uzmi zbog osigranja u sluchaju nezgode osiguranje ti nece isplatiti shtetu, medjunarodna vozacka nije potrebna, zakon je mnogo stroziji nego ranije, stoga gledajte da prodjete sa shto manje odstupanja! Ako imate zatamnjena stakla, ne znam shta da vam kazem, imace te velihih problema! E sad kako cete se snaci za smjeshtaj stvarno pojma nemam jer je ovdje sezona uveliko pochela, ja ovo brojeva shto imam sve je izdato do kraja sezone, sijene vam se krecu od 10e po krevetu, pa do 50-60e za apartmane, naravno sve u privatnom smjestaju, mislim da je najbolje da konsultujete oglase, ovo vazi za BD, mislim da su u ostalim gradovim cijene nesto nize

Comment

• Alfonso
                  CBC Član
                  • 08.06.2007
                  • 60
                  • Pogorica081

Originally posted by alexk
                  PAZNJA vratio sam se iz CG pre par dana od papira su vam potrebni; licna,vozacka,saobracajna,obavezno pazite na brzinu ,punu liniju ,upaljena svetla-kratka,i nepricajte telefonom u toku voznje, za ove stvari sto sam nabrojao bukvalno KOLJU sa kaznama
                  Evo u isto vrijeme smo pisali, da to vam je sve tachno, plus policija raspolaze svim i svachim, "civilnim" autima za presretanje VW Pasat-i, standardnim policiskim autima VW 4-5ce, motorima, skuterima... i mnoooogo vole da smaraju! Chuvajte se

Comment

• Bane R
                    CBC Senator XXL
                    • 27.03.2006
                    • 1769
                    • Beograd

Pa koja su ograničenja uglavnom? Koliko se tolerišu?

Comment

• Alfonso
                      CBC Član
                      • 08.06.2007
                      • 60
                      • Pogorica081

na putu kroz naseljeno mjesto sa 60 smanjeno na 50, ostale vrjednosti su ostale iste, ali poshto mi nemamo auto put, iako nam u zakonu stoji da je na auto putu dozvoljena brzina 130 kmh, na putu rezervisanom za saobracaj mot, vozila max brzina je 80kmh! E sad imate znakove sa strane o preporuchenoj brzini pa gledajte da ne odskachete vshe od 20 kmh! Ili se oslonite na ljude koji idu u susret obichno blicaju!

Comment

• Bane R
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2006
                        • 1769
                        • Beograd

Ograničenja brzine su najveća glupost u istoriji čovečanstva.

Comment

• low rider
                          CBC Senator XXL
                          • 03.04.2006
                          • 613
                          • Beograd

Kako da ne. Potuno bi se slozio kada bi covecanstvo bilo sastavljeno od odgovornih vozaca koji stvarno umeju da voze ...

Nego ako imas maloletnu decu, mislim da moras da poneses pasos, i da ti deca budu upisana u taj pasos.

Comment

• Alfonso
                            CBC Član
                            • 08.06.2007
                            • 60
                            • Pogorica081

ne treba ti to!

Comment

• Marko001
                              CBC Senator XXL
                              • 09.09.2006
                              • 1070
                              • Belgrade

mene jako nervira to smanjenje sa 60 na 50 u naseljenom mestu...

nekako 60 mi je pristojna brzina, a 50 je vec kilavljenje...

Comment

Working...
                              X