PAZNJA vratio sam se iz CG pre par dana od papira su vam potrebni; licna,vozacka,saobracajna,obavezno pazite na brzinu ,punu liniju ,upaljena svetla-kratka,i nepricajte telefonom u toku voznje, za ove stvari sto sam nabrojao bukvalno KOLJU sa kaznama
Bukvalno, kad vide stranu tablicu okrenu glavu El im to neko naredio?
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Idem u Herceg Novi (sto zapadnije - manje siptara; mada ih svuda ima)...
Ali ja idem vozom... nadam se da ne treba da brinem o tamnim staklima i radaru
Ljudi..Koliko god se oni trudili da "bidnu" u Evropu nece da moze..Ovo je ovde Balkan...Jedva cekam da me neko dole zaustavi...Sve lepo kulturno sa njima i ima da te puste za "crvenu" i coeka da si ubio
ja idem sad u subotu , zeleni karton netreba 100 % pitao sam ove u AMSS,ovlascenje treba ako auto nije ta tvoje ime,meni je na caleta pa sam vadio ali to je 380 din , folije imam i napred i nazad ali mi nepada napamet da ih skidam , kad me ovi nasi nisu drkali vala nece ni crnogorci!Vracam se 15,16 pa cu napisati utiske sa puta , mozda ce nekome koristiti !
pozdrav
Sa srecom ... trebace vam....
I ja sam isao u CG dok nisam otkrio da malo planiranja otvara ceo svet Samo se malo ranije osmislite gde i kako i to je sve
Tunis, Tenerife, Malezija, Juznoafricka Republika, Italija, Spanija (opet), Meksiko..
Bolje i CRO nego CG. Jednako je skupo (preskupo), ali su plaze bolje i ne treba viza. Odes autobusom (avionom, po zelji) i boli te doope, mozes da se zezas, pijes, glupiras... i jednako te ne vole kao u CG
Moj izbor bi bio Turska.
Comment