eee bre komso, pa ti pridji sa strane, sad moras malo da budes balansero i da se namestas kad vec ona ne moze. Nemo da zabusavas , nemas opravdanje. sad je naj lepse, veruj mi...
Malo da izofujem temu,jedan drugar mi drzi detektivsku agenciju.Dolazi zena u agenciju i hoce uslugu vernosti partnera. Zena je udata,ima dece i nije to sto mislite,nece ona muza da proverava vec svalera
E to je crnjak!
Inace sto se teme tice mislim da je vrlo poucna,shvatio sam da se nikad necu ozeniti
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Evo ja moju zenu ne hebem vec duze vreme da vidim sta ce se desiti...pa cu vam javiti
Kada sam bio na elektrijadi prošle godine, druga zove riba, i on joj govori evo me sa nekim klinkicama, i još, pa dušo ti znaš da ja biiiip! retko, i to kada radim radim loše
možda vam je ta taktika odli?na
Da ti to nisi bio sasvim sluchajno na Ohridskom jezeru proshle godine ( BTW jesi li bio ove godine u Chanju? ) VTS rules
Evo ja moju zenu ne hebem vec duze vreme da vidim sta ce se desiti...pa cu vam javiti
Kada sam bio na elektrijadi prošle godine, druga zove riba, i on joj govori evo me sa nekim klinkicama, i još, pa dušo ti znaš da ja biiiip! retko, i to kada radim radim loše
možda vam je ta taktika odli?na
Da sam zensko, ja se uopste nebih plasio kad mi decko ode na Elektrijadu
Eeeeeee, BRABUS , kada se odrzava elektrijada, nisu samo elektro faksovi i vise elektro skole u tom mestu ( u prevodu znachi "nisu 90 posto mushlarci" )..... bude u tom mestu i neka domijada, ekonomijada itd + ilegalci,ups htedoh reci ilegalke pa meshtanke .... tako da ima devojaka na pretek + alkohol i eto ti zla da te devojka vishe nikad ne pusti na elektrijadu
Jest meni to poznato...
Ja sam neke nimalo prijatne cinjenice saznao poslije cetiri godine zajednickog zivota ali i to je zivotno iskustvo. Veoma ebeno ali promijeni ti nacin gledanja na svijet
Vidi ne mislim da isto vazi za zene...ja svog decka (muza) mogu da potpishem da necu prevariti...ali isto mogu da potpishem da cu mu svaku "prevaru" oprostiti...jbg muskarci su to a ima toliko lepih zena a i kakav to muskarac a ima samo jednu zenu...gde je tu logika...
Ne znam ja sam vec napisala da na to ne gledam kao na prevaru...meni je prevara pre da ima vezu-brak samnom a uporedo sa josh nekom tad bih ga sahranila...a to za noc, dve s vremena na vreme neka se igra covek...Ja nisam ljubomorna ako mi se posveti dovoljno paznje a umem i drug da budem kad sam u vezi...To moze neko i da potvrdi
Evo ja se prijavljujem kao dobrovoljac za testiranje, zrtvovacu se zarad ostalih
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment