I napokon...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro_Touring_Mopar
    CBC Senator XXL
    • 13.11.2007
    • 684
    • Sabac

Originally posted by 230
    Originally posted by 230
    Od tada je sve po mom.

E, da vam se pohvalim, više ništa nije ni po mom, ni po bilo čemu. Nakon skoro 4 godine veze, više nemam devojku. Sada sam mrtav pijan (iskoristo sam sve prijatelje koji su mi bili večeras pri ruci da mi glume terapeute...), molim Boga da me nekako uspava večeras da više ne mislim o njoj, ali čini mi se da se to neće tako lako desiti.
    najgore od svega je to što su svi moji planovi za budućnost (od glupe alergije na polen u aprilu, preko vožnje jahtom Mediteranom jednog dana, do dece koja traže da im kupim transformerse od po 50KM) uključivali nju, kao nešto što je jednostavno Bogom dato i tu je da bi uvek bilo, jer sam se vazda trudio da tako bude.

Nema više ni lojalnosti, ni iskrenosti, niti ja imam živaca da prolazim kroz periode upoznavanja i prilagođavanja sa nekom drugom. Možda za par godina budem sav svoj, ali do tada sam razočaran, ne u devjke i žene, već u moderna vremena. Verujem da se svi rađaju dobri, sredina je kriva za sve biiiip! koje ljudi prave. Kako ja sad da pkažem njoj šta je časno i pravično za uraditi, kad je ona već dvadeset i kusur godina pod uticajem pogrešnih vrednosti i shvatanja života.

Ne znam više šta da kažem, da joj nije bilo mene, ne bi znala da razlikuje tri osnovne vrste sira, a kamo li šta drugo...

Strašno je u kakvom poganom vremenu živimo...

Izvinite na bajatoj temi, ali vi ste mi neophodni peti ili šesti ventil koji danas koristim da dođem bar malo sebi, u nadi da će mi biti bar malo lakše....
    203, sad je, veruj mi, najbitnije, ma koliko to tesko bilo, da ne upadnes u tesku depresiju. Moj drugar je prosle godine prosao upravo to sto ti sad prolazis, a on je to, primera radi, istrpeo izrazito "hrabro". Redovno se unakazivao od alkohola, da bi posle plakao kao kisa, imao je cak i neke smesne pokusaje samoubistva... hteo covek da se baci pod voz... Hvala Bogu da smo bili uz njega, onako pijan, svasta mu je padalo na pamet. Elem, posle je isfurao da ce se najbolje izleciti ako bude 'vatao kojekakve otpadnice i radodajke, sacuvaj Boze kakve zenske je nalazio... Suvisno je reci da se posle svakog od ovih pokusaja "lecenja" zapravo osecao sve gore i gore...

Njemu sam mogao da kazem isto sto i sad govorim tebi. Mozda zvuci isforsirano, ali veruj mi, sad ce te jedino vera u Boga i bavljenje sportom brzo izvuci iz krize. Kao sto si rekao vreme je gadno i treba se osloniti na sebe i verovati u sebe, cak i kad si najskruseniji i najrazocareniji...
    Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Aki
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2006
      • 1133
      • Beograd
      • Yugo 1603, Yugo 1301

Originally posted by Kanarinac
      Jbt vidim ja svi sad jure klinke,a kad sam ja to prichao svi gledali ko da sam prolupao Eto sad vidite shta ste propustili.Inache ne da znaju nego mogu i nas da nauche par stvari
      Kani pod uticajem okoline.
      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
      - Lousie Smith

Comment

• little
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 912
        • BGD
        • Lancia Ypsilon 1.2 8V

Originally posted by Alfonso
        Iskuliraje, okupite se kod nekoga gledajte Top Gear
        Slazem se da je Top Gear lekovit

Jao bre, u ovom topiku ispade da su sve zene lose
        "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Alekre...a sto ti ne nadjes devojku pa se svi zajedno druzite....odmah ce prihvatiti.

little...nisu lose....mi smo losiji.
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• little
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 912
            • BGD
            • Lancia Ypsilon 1.2 8V

Iskreno, mrtva je trka izmedju "VAS" i "NAS"

Mozda je pravi odgovor: drugaciji - razliciti?
            Oduvek sam bila pobornik teorije da su zene sa Venere, a da su muskarci pali s Marsa
            "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• HotDog
              CBC Senator XXL
              • 06.05.2005
              • 965
              • BSG 75 (011)

i taman kad počnemo da vas kontamo, krepamo

Comment

• Uros Piperski
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2005
                • 2978
                • Beograd

i plus pricamo potpuno razlicitim jezicima

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• srdjan_p
                  CBC Senator XXL
                  • 01.12.2004
                  • 1915
                  • ZR

Ovo si tako u pravu...

Comment

• ĆOMI
                    CBC Senator XXL
                    • 31.08.2006
                    • 1705
                    • Braće Jerković,Vozd
                    • Stilo JTD 16V

Originally posted by greywiendog
                    Originally posted by ĆOMI
                    Jako skakljiva tema....
                    Ja za svojih 5 godina koliko sam sa devojkom ni u jednom trenutku nisam pomislio da je prevarim.
                    Joj rodjace, i ja sam u vezi 5 godina, ali je kod mene malo drugacije... Ne pomisljam da je prevarim, ja je prevarim bez razmisljanja...
                    Moja devojka izgleda fantasticno, gde god se pojavimo, svi je gledaju, i musko i zensko, mozda sam i zbog toga sa njom, ne dam je drugome, biiiip! li ga... Problem je sto se covek svega zasiti...
                    U nekom trenutku pozelim nesto novo... lepo mi je sa mojom devojkom, ali ako se ponudi neka, ja je ne odbijam! Mozda zvuci kao da se hvalim, ali ja samo pricam ono sto jeste tako!
                    Istina je takodje, da uvek trazimo nesto vise, da zbog toga varamo, medjutim, postoji nesto jos gore... Ja ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, ali covek mora da ima neki porok... a ja imam 2! Kockam se i jurim zene!!! Dakle, jos gore je kad ti udje u krv, bez toga ne mozes... Sa 22 sam mislio o braku po zavrsetku studija, a sada samo mislim kako da ga izbegnem!
                    Necu nikad da se zenim, pa makar crk'o sam k'o pacov...
                    Ja zato pusim i pijem pa nemam taj porok da jurcam za devojkama

Svi smo mi prica za sebe
                    OPEL CLUB SERBIA

Comment

• 230
                      CBC Senator XXL
                      • 02.04.2007
                      • 775
                      • Semberija

Hvala na podršci, tako me nešto krenulo da sam se u međuvremenu i razboleo, i da mi se alnaser pokvario...

Večeras mi je kao malo bolje, pa odoh u birtiju ...
                      Ima ovo i pozitivnih strana, baterija koja mi je na telefonu inače trajala po 30-ak sati, sada traje po 70-ak sati...

Na moju veliku žalost jesenja sezona Top Gear-a je završena pre mesec dana, a na prolećnu moram čekati još par meseci...
                      155+75=230
                      VIVA LA VITA!!!

Comment

• Dzoni_mkv
                        CBC Senator XXL
                        • 29.04.2007
                        • 875
                        • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

230 citam tvoj post i ne znam sta da ti kazem. Stvarno je nezgodna situacija i ne bih voleo nikom da se desi. Sta da ti kazem takav ti je zivot. Takve situacije nikada nisu prijatne i uvek se desi kao grom iz vedra neba. Doceka nas nespremne i posle se uvek pitamo zasto. Mislim zaista je gadno kada ti crkne alnaser Jos na alfi kuku majko

PS. drzi se
                        You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• AlexRS
                          CBC Senator
                          • 27.10.2007
                          • 234
                          • Borca

@230, ako ce ti biti lakse tvoja situacija i nije toliko strasna...
                          Ja sam sa devojkom ziveo dve godine, presao sam preko svega i svacega i svasta joj oprostio... Moji digli petocifreni kredit u banci da nam srede sprat.Krajem avgusta ona zatrudni ja sav happy ovo ono, zakazali vencanje za 29 septembar restoran, muziku, maticara ma sve kako treba.... i devojka mi izjavi za deset dana do svadbe da ona nije spremna na ovo sve i da ona jos nije za udaju... Spakuje stvari i ode kuci i posle jedno 3 - 4 dana abortira..... E sad mozes da zamislis kako sam se ja osecao, mislio sam prvih mesec dana da cu da puknem s mozgom. Medjutim kako vreme prolazi meni je sve bolje i bolje, tako da ono nemoj da se bedacis nije prva a ni poslednja!!!

Comment

• 230
                            CBC Senator XXL
                            • 02.04.2007
                            • 775
                            • Semberija

Respect!
                            155+75=230
                            VIVA LA VITA!!!

Comment

• kilson
                              Moderator
                              • 09.10.2004
                              • 3216
                              • NoviBGD
                              • AR 75 GT

@230: Svako od nas ko ume pokloniti emocije je proshao slichnu prichu. Nemoj da ochekujesh nishta vishe od veze sa tom osobom. Verovao ili ne, ali posle ovakve priche obavezno dolazi istinska veza gde cesh videti u stvari, koliko si vremena troshio uzaludno.

Da sam na tvom mestu, zapocheo bih neki turbo projekat
                              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• NemaN
                                CBC Senator XXL
                                • 29.11.2004
                                • 1560
                                • munze

Originally posted by Alekre
                                Nisam, nego smo se bas druzili dok nije stupio u vezu. Bezveze mi je da sada sve to padne u vodu, nismo se malo vremena druzili.
                                ja sam prosao isto ali ostao sam sa drustvom umesto sa najboljim drugarom...
                                I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

Working...
                                X