@ PINHEAD
Ti si prvi koji je rekao da ona ne izgleda nista posebno i sa te strane mi je bas drago (teze bi bilo da mi kazes da extra izgleda)!
A sto se tice ovoga
Originally posted by PINHEAD
Ne bih te nazvao nezrelim u globalu, ali na osnovu nekoliko stvari koje si napisao ovde i u drugim temama...
Pa ti mene pratis, jbt?!
Inace, opusteno, nemam zasto da se ljutim (sto ce reci da ima istine u tome sto pricas)!
Hah, ne pratim te matori, samo sam te zapazio
Sto je super za tebe, jer ocigledno volis paznju
A da si nesto tezak za analizu i nisi, obzirom da sam misljenja da ne taktiziras u iznosenju stavova i cinjenica o samom sebi Sto bi rekli, "transparentan"
Al ajde da i ja ne smrdim mnogo i izigravam ludilo......
Moj stav je da tebe ne bi trebalo da je briga sta ce ti neko drugi reci kako mu izgleda tvoja devojka, zena stagod. Bitno je da si ti zadovoljan na osnovu sebe a ne na osnovu javnog mnjenja, kapiras?
Dakle bitno je sta ti mislis i osecas pre svega, a onda sta drugi misle. A za neke stvari nije ni bitno uopste sta drugi misle, kao sto vecina ljudi i nauci eventualno...
hehehe, nisam ni znao da postoji "ovakva" tema na"ovakvom" forumu ...
@Alex RS....citam i ne verujem....-drzi se u svakom slucaju, sta god da se kaze , suvisno je.
Inace, mislim da generalno kada dojde neki period tuge(raskid, prevara itd..pa cak i smrt ili nesreca), ne treba leciti to u kafani vec samo radom!....bilo kakav rad, dali je to posao, novi hobi, stari hobi, samo RAD moze da izvuc coveka...
potreban je jedan zdrav i racionalan odnos prema zivotu i okolini.
Prethodni post je usmeren ka tome da nadjete umerenost u zivotu. Ne mora trenutno i ne mora u svakom ternutku, ali umerenost je preduslov za postizanje "optimalne srece."
Kada je budes video da nekim drugim onda cu da te pitam da li i dalje imas isti osecaj?!
Kada ti napustas nisi ni svestan kolike su ti emocije jer ti ego to ne dozvoljava, cekaj samo kada je vidis sa drugim
Comment