I napokon...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • greywiendog
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2006
    • 421
    • Stara Pazova

Sad videh... pa srecno, verujem da je ona bas ono sto zelis... Ja sam vec mesec dana sa drugom devojkom i mislim da mi je ok, ali imam nekad potrebu da je vidim, a ujedno i osecam grizu savesti, jer ja sam taj koji je prekinuo vezu od 5 god...
    Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• Fiat stilo
      CBC Senator
      • 12.02.2008
      • 205
      • Beograd - Kumodraz

fiat stilo...

ja prodajem felne 17 abartove sa gumama....

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Zasto ?! Treba ti da izvedes zeMsku negde ili da zalecis ljubavne rane ?
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• PINHEAD
          CBC Senator XXL
          • 30.03.2005
          • 373
          • BG, Vidikovac

jel ovaj "ultimatum" dokaz o zrelosti njihove veze i njegove devojke ili nesto sasvim drugo? ovo nije retoricko pitanje, zaista me interesuje sta ko misli o ovome.........ja vecito imam ovaj problem na relaciji mozak - srce.

I sta sad ako on ne diplomira i ne opremi stan, ona ce kao da ga ostavi definitivno? Mislim, zaista je pomalo stupidno.......ko zna sta ce biti sutra a kamoli do oktobra.....ne znam, mozda ja pogresno razmisljam......

Ne volim ultimatume, osim kada ih sam sebi postavim...
          EI9, EJ9, EK9......

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

To je samo dokaz da njih dvoje njihovu vezu vide drugacije... mnooogo drugacije...

Nije problem u planiranju, vec u razlicitosti "zajednickih" planova, tj. slici koju svaka strana ima o zajednickom. A da ne govoriomo uopste o potrebi za planiranjem koju neko ima a neko ne...

Odatle i poticu ultimatumi. Nikad to nije dobar pocetak za nastavak

Problem je u tome sto on nije shvatio sta ona zeli i sta joj smeta (pod pretpostavkom da ona to zna) a ona ne ume da mu te iste prohteve i vizije stavi do znanja pa ne moze doci do uskladjivanja istih.

Sad dolazi do situacije "ko koga vise voli?", a to nikad nije dobro...
            To je trgovina ustupcima u vezi koja se provlaci umesto postizanja minimalnih kompromisa (dogovora).

... mislite o tome ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• 230
              CBC Senator XXL
              • 02.04.2007
              • 775
              • Semberija

Originally posted by PINHEAD
              jel ovaj "ultimatum" dokaz o zrelosti njihove veze i njegove devojke ili nesto sasvim drugo? ovo nije retoricko pitanje, zaista me interesuje sta ko misli o ovome.........ja vecito imam ovaj problem na relaciji mozak - srce.

I sta sad ako on ne diplomira i ne opremi stan, ona ce kao da ga ostavi definitivno? Mislim, zaista je pomalo stupidno.......ko zna sta ce biti sutra a kamoli do oktobra.....ne znam, mozda ja pogresno razmisljam......

Ne volim ultimatume, osim kada ih sam sebi postavim...

Ultimatum je bio više šaljivog karaktera, a za sada oboje želimo isto, tj. zajednički život u neko skorije vreme (koji sam ja neprestano odugovlačio postavljajući sebi uvek nove kratkoročne ciljeve, što je u neku ruku i dovelo do raskida, a ja nisam ni pomišljao da će ona biti toliko osetljiva na to , inače uopšte ne bežim od te ideje, naprotiv). Nakon mesec dana hlađenja glava, sve je nekako došlo na svoje.
              Ako bude kakve svadbe uskoro, bićete obavešteni
              155+75=230
              VIVA LA VITA!!!

Comment

• greywiendog
                CBC Senator XXL
                • 01.12.2006
                • 421
                • Stara Pazova

Cekaj, ti si bezao od obaveza i dugorocnih planova?! Kod mene je obrnuta situacija, ja sam zavrsio fax pre 4 meseca i mogao bih sutra da se ozenim, ali ona nije htela dok ne zavrsi fax (a sad je 3 godina, a ima ih 5 + 1 pada sigurno = jos 3 godine, pa mnogo je)...
                Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• deki-ascona
                  Bio nam je drug! RIP
                  • 10.04.2007
                  • 2118
                  • NI , Trosharina

@greywiendog

Ne bih ja zurio toliko s tim. Ako mi ne verujes priupitaj ove ozenjene sto prate temu. Siguran sam da se slatko smeju...

Sto bi reko @prolupator - odredi prioritete !! E, sad ako je brak prioritet...

Sad ne mogu da se setim suprotne reci od "prioritet" , jbg...
                  Originally posted by Valent Vudriga
                  ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                  Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• mishkom
                    CBC Senator XXL
                    • 07.08.2007
                    • 591
                    • N/A
                    • N/A

Originally posted by 230
                    (koji sam ja neprestano odugovlačio postavljajući sebi uvek nove kratkoročne ciljeve, što je u neku ruku i dovelo do raskida, a ja nisam ni pomišljao da će ona biti toliko osetljiva na to
                    Jel Alfa?

Znam, ja sam zbog toga bio milion puta iznapusavan samo tako. . . Najgore je sto je mnogo pameta, pa se jos i bavi proucavanjem psihologije+starija od mene=zna da me unistava. . .

A ja tako kad pocnem sve sto iole ima veze sa automobilima da povezujem objasnjavam. . . Ona kad pukne naljuti si, pa onda nametno nece da mi se javi, ne pise. . . A to je upravo ono sto najvise mrzim

Kad kad pomogne kad izadjem sa drustvom, ali to me drzi samo 2-3sata posle se vratim na isto raslozenje. .. Jbg VOLIM JE! ! !

Comment

• dikan-2
                      CBC Početnik
                      • 29.01.2008
                      • 3
                      • Bgd

Iz iskustva vam svima tvrdim....:

NIKADA NE PRISTAJTE NA ULTIMATUME!

Jednom kad kleknesh zavrshio si karijeru kao "onaj koji nosi pantalone u kuci".
                      A onda sledi KA..NJE u zdrav mozak...
                      Jer sto bi rekao Umberto Eko...Da li ce se dve duzi sastati negde u vasioni, i isprepletati svoje putanje? To niko nikada nece moci da dokaze,jer je osnov vreme,a mi kao ovakvi se u stvari u vremenu trosimo,propadamo i nestajemo...VREME JE NEPROMENLJIVA KONSTANTA!!!
                      E,pa isto tako i zenska svest, mozak i nacin zivljenja na zemlji.
                      Mali uvod da bi shvatili poentu zena na planeti...
                      Da li se u krdu lavova ikad lavica pita za nesto?
                      Da li se ergeli konja kobila za nesto uvazava?
                      Kod zivotinja je to po prirodnom zakonu dovedeno u red..A kod nas?
                      Zenka sluzi za bitnu reprodukciju vrste i kao takva moze biti uvazavana,ali SAMO kao takva.
                      Brojna izivljavanja sa emancipacijama, su cisto komuno-fasisticki principi dodvoravanja lepsem polu,iz poltronsko-podanickih principa,kojima smo mi Srbi mnogo obdareni,sto se dokazalo kroz vekove.
                      Iz uglavnom sitno sopstvenickih interesa, pristajemo na njihova zaludjivanja, smeshne pretnje i ucene, ne bi li GA samo malo zavukli...SKROZ POGRESNO!!!

S jedne strane hoce da im se prizna ravnopravnost sa muskarcima, ali kada dodje 8.mart, rodjendan, od skoro uveden sv.Trifun, po katolicki st.Valentin...pa probaj da ne dodjes sa poklonom...Naravno, ako ne kupis,uvek ce reci da nema veze i da nije bitno, ali kada joj prijateljica sutra kaze kako je nju njen muzjak em vodio na veceru,pa je pala ogrlica i cvece,kada su dosli kuci parfem,kafa i KA..NJE...Tvoja ce da poludi i da ti iznadje milion mana, ne bi li te na bilo koji nacin skinula sa pijedestala vodje...i NARAVNO, preuzela kormilo!itd,itd...
                      Jedino sto ih oduvek zanima je kako poniziti i potciniti muskarca i natuknuti mu svoje ideale, ne bi li imale poslusnika pored sebe..

Ono sto je najvaznije:
                      U Srbiji na jednog muskarca dolazi 4-5 zena...Njima je jedini ideal da se sto pre uvale nekom u stan,pa jos ako ima i auto i dobar posao....izlezavanje i nerad je tradicionalna zenska deviza.
                      Svaka koja ce vam tvrditi suprotno znajte da LLAAZZEE!!!
                      Nihov mozak je drugaciji od muskog...reznjevi nisu isti na levoj i desnoj strani...
                      Nije dzabe Eva izvarala onog glupog Adama, koji joj je usput bio i rodjeni brat, te eto nama kroz bibliju i incesta i jos mnogo grozomornih dela koje crkva krije...To cemo nekom drugom zgodom...

Jel treba komentara? da te dalje molim da debelo porazmislis pre nego se predas i postanes njena krpa za prasinu...Porazmislite dobro o svemu pre nego im date preveliku slobodu...
                      Moj rodjeni brat je imao za malo situaciju... njegova devojka,buduca zena(na svu srecu sam je stavio na mesto gde treba-kod nogu) je pre nego se i udala, pokusala da ga natera da izbaci majku iz kuce...Komentar dalje..KRAJ!!!

VERUJTE U RECI ISKUSNOG....

Zene ne misle na "onu stvar" SAMO u dva slucaja:
                      1. Kada ih juri copor pasa;
                      2. Kada prelaze reku preko debla,(treba im velika koncentracija)..

Moras da ostanes jak, i ne dozvolis da te pretura ko tetreba...
                      Neka ti srce puca,dusa udje u nos..TRPI!!! Zato si musko.
                      Kada je iznuris sa tvojim stavom,ne brini nista,evo nje za 7-10 dana, ali tada je situacija u tvojim rukama, ti oblikujes stvarnost posle toga.
                      Zna ona da joj nece biti lako da nadje novu stabilnu osobu,s kojom bi eventualno skucila dom...zato i hoce da te pobedi,da preuzme sve u svoje ruke, mislivsi da te slomila na prvom testu..
                      NE DOZVOLI JOJ DA MISLI DA JE BOLJA OD TEBE NIKADA!!!

Comment

• 230
                        CBC Senator XXL
                        • 02.04.2007
                        • 775
                        • Semberija

Nisu (uvek) Alfe

Ovde je bila malo drugačija situacija, ja sam bio taj koji je bio psiholog (i u medicinskoj školi i na faxu sam je učio), i bezbroj puta se desilo da nesvesno počnem da primenjujem kojekakve metode, i tek sada sam shvatio da sam se u stvari bavio dresurom, izvinite na izrazu.
                        Žao mi je što se koješta moralo izdešavati da bih ja to shvatio, a drago mi je da ipak nije bilo prekasno.
                        155+75=230
                        VIVA LA VITA!!!

Comment

• prolupator
                          CBC Senator XXL
                          • 02.09.2005
                          • 3968
                          • Zemun

@dikan-2: Da li si svestan svoje nesvesnosti ?!

prolupator.mojblog.rs

Comment

• M-power
                            Moderator
                            • 10.01.2005
                            • 10060
                            • Bg; Banovo Brdo
                            • CorsaC, astra H,

@230

Citat sa 5-te strane

Originally posted by M-power
                            230.....pomiricete se vec
                            Nema sta iskusnjakovic a toliko ti je misli proslo kroz glavu
                            To date there has never been a faster car built for the public road and,
                            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Auuuuu Dikan je pukao skroz
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• zec
                                CBC Senator XXL
                                • 05.01.2005
                                • 450
                                • bgd

Originally posted by killaz
                                @230: Svako od nas ko ume pokloniti emocije je proshao slichnu prichu. Nemoj da ochekujesh nishta vishe od veze sa tom osobom. Verovao ili ne, ali posle ovakve priche obavezno dolazi istinska veza gde cesh videti u stvari, koliko si vremena troshio uzaludno.

Da sam na tvom mestu, zapocheo bih neki turbo projekat
                                Koliko sam se smejao. Svi su me gledali cudno.
                                Pa tek ono sa prodavanjem felni sa gumama...

M je nesto kao baba Vanga (prorocica)

Srecno!
                                "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

Working...
                                X