Replike renomiranih satova, gde u BG?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • HEMI 426
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2005
    • 1833
    • Novi Sad -United States of Liman

Originally posted by Austin
    Hemi, nije to guma nego Dunlop racing tyre

Izvinjavam se!!!

termin "guma" je uvreda za tako uzvisen pneumatik!

Comment

• luci
      CBC Senator XXL
      • 13.03.2006
      • 1103
      • odzaci

dizajn je kao sto rece covek dunlop racing tire iz 60ih godina.... e sad meni nije jasno daj je ona i napravljena od gume ili je pravljena od presocane krokodilske koze ... u specifikaciji pise da je ovo drugo

Comment

• Austin
        CBC Senator XXL
        • 03.06.2006
        • 364
        • Novi Sad, 45°15'14.67"N, 19°50'58.96"E

Oprosticu ti ovog puta
        Evo jednog foruma koji je ekvivalent ovom nasem ali u svetu satova http://forums.watchuseek.com/index.php
        It floats on fluid

Comment

• low rider
          CBC Senator XXL
          • 03.04.2006
          • 613
          • Beograd

Nemoj mnogo da verujes tom avijaticarskom kalkulatoru dok pilotiras, da ne bi zavrsio u nekim kukuruzima mesto na aerodromu .

Comment

• Austin
            CBC Senator XXL
            • 03.06.2006
            • 364

Originally posted by luci
            dizajn je kao sto rece covek dunlop racing tire iz 60ih godina.... e sad meni nije jasno daj je ona i napravljena od gume ili je pravljena od presocane krokodilske koze ... u specifikaciji pise da je ovo drugo
            Narukvica je kozna ali je na gornjem delu vulkanizirana guma, i to izgleda jako dobro. Par puta sam ga stavio na ruku i osecaj je odlican
            It floats on fluid

Comment

• luci
              CBC Senator XXL
              • 13.03.2006
              • 1103
              • odzaci

to nepise u specifikaciji..... pise samo da je koza... to je odlicna varijanta, siguran sam da je fenomenalan osecaj... nadam se da cu kad prodam dusu djavolu imati love za njega

Comment

• Eon
                Moderator
                • 10.03.2005
                • 4225
                • Beograd-NBG-44
                • Superb 2.0 4x4 DSG

Ja obozavam satove i za razliku od mob telefona, kvalitetan sat ne gubi na vrednosti, vec moze i da dobije... Kupovina replike je kao i oblacenje firmirane garderobe ali iz Kine ili Turske, lici na original, ali nije. Bolje jeftiniji sat, model, marka, ali da se zna ko mu je mama, a ko tata, nego da je ko zna od koga!!!!!
                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

chuka kod muskog dela populacije je oduvek predstavljala statusni simbol. obratite paznju kakve sprave fura milo djukanovic ili beba popovic.
                  Ja se nesto ne lozim na rolex i te munje ali omega sto sumaher reklamira stvarno izgleda mnoooogo dobro i da imam para verovatno bi je pazario.
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Manfred
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2007
                    • 905
                    • Beograd

Mozda bih ga i prodavao, ako je neko zainteresovan, moze ponuda na PP

Rech je o originalu. Tissot T-touch (thermo, meteo, altimeter, compas, stopwatch, alarm)

Comment

• dr_mire
                      CBC Veteran
                      • 10.01.2007
                      • 104
                      • Beograd, Banovo BrDo

Breitling na svom sajtu navodi da je 99% njihovih satova na netu lažno.
                      E sada vi predpostavite da izdvojite par hiljada evra i kupite sat na netu (ili u radnji, nije bitno) i ispostavi se da je LAŽAN

U današnjem svetu, takav kakav je, pojam originala je veoma relativan

Ovaj sat u kombinaciji belog i žutog zlata u originalu, naravno, košta 139 000 $, ko voli nek izvoli

http://www.aquacrown.com/index.php?page ... 1&Itemid=1
                      ...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...

Comment

• Manfred
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2007
                        • 905
                        • Beograd

Ko nije bio na Breitlingovom sajtu.. preporucujem mu da ode

Breitling is obsessed with quality resulting in beautifully crafted & precise watches. Discover our brand new watch collection!

Super je sajt, a prvo sto vam se otvori je upozorenje "Beware of frauds"

Objasnjavaju kako je vecina satova lazno, ali isto tako imaju adrese njihovih dilera za Srbiju, pa kontam ako ima za Srbiju, ima i za dosta drugih zemalja...

Kod nas postoji 3 dilera za Breitling...

A sto se tice replika, vecina ovih koji se prodaju kod nas su Singapurci.Ti satovi se tamo (u zavisnosti od kvaliteta i cene originala) krecu od 1 do 10 dolara...naravno ima i skupljih, ali to je to 30 dolara...

Ako imate nekoga ko ide u Singapur ili poznajete nekog stjuarta ili stjuardesu, mogli bi preko njih i da kupite nesto tako.

Comment

• barda
                          CBC Veteran
                          • 28.11.2005
                          • 154
                          • Novi Sad

@ austin

Imamo slicne satove. Moj je Protrek PRG_40

Odlican sat, samo pazi gde menjas baterije. Ja sam menjao u Bomaru i kreten mi nije dobro namestio dihtung (sto sam tek kasnije shvatio kada sam usao u Dunav). Usla voda u sat, ja ga reklamiram, on pocne da se vadi da mu nisam napomenuo da hocu da sat ide u komoru!?

Ocisti ga on, i kaze da nemoze da mi garantuje da ponovo nece pustiti vode?#$@ Kaze, da ni u ostalim radnjama rade tako isto.

Znaci u Bomar nikad vise!!!

Odneo sam sat u Pintilu na popravak zato sto mi neradi pozadinsko osvetljenje posle njihove "strucne popravke"

Zemlja Srbija!

Comment

• 230
                            CBC Senator XXL
                            • 02.04.2007
                            • 775
                            • Semberija

Ja ih volim jednostavne...

155+75=230
                            VIVA LA VITA!!!

Comment

• Austin
                              CBC Senator XXL
                              • 03.06.2006
                              • 364

@ barda

Imam odlicnog casovnicara kom mogu da verujem, tako da baterije nisu problem. Ako se ne varam i u tvom satu su 4 baterije. Kada sam uzimao ovaj sat razmisljao sam i o PRG_40 ali posto volim vodu a imam i camac to je morao da bude Sea-Pathfinder
                              It floats on fluid

Comment

• zoranbg
                                CBC Senator XXL
                                • 23.03.2005
                                • 4098
                                • Rooster's Hill , Beog
                                • Grande Punto 1.2

Darwil iz 1968 god .. nekad sam ga nosio ali mobilni je ucinio svoje.
                                sad ga navijem ponekad..radi svajcarac ... inace Darwil marka vise nepostoji ,otkupio je Omega.i nepravi Darwil satove.
                                ovaj sto ima @dekideki je po mom ukusu...,lep dizajn mesavina novog i starog. a ova dva Steve McQueen su extra.

hebeni mobilni ... ( video kill radio star )
                                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
                                X