Replike renomiranih satova, gde u BG?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Sorry, zaboravih da naglasim da je meni kicast nekako, jednostavno mi ga ne hvata oko - stvar ukusa

Cekam da vidim kako crna verzija lezi na ruci, pa mozda Tag dobije konkurenciju

Comment

• Sasha
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 4126
      • Novi Sad

Ako nekog interesuje, verna kopija ovog sata je na prodaju

Audemars Piguet

Vise informacija na PP
      www.arcs.org.rs/forum

Comment

• nikolaf7
        CBC Veteran
        • 23.12.2007
        • 181
        • beograd

Pa reci cijenu ovdje
        If God rides a Harley............
        The Devil rides a Duke!

Comment

• dr_mire
          CBC Veteran
          • 10.01.2007
          • 104
          • Beograd, Banovo BrDo

Vidim da se ponovo aktivirala moja tema pa reko da iznesem neka svoja iskustva.
          Pre manje od godinu dana uzeo sam repliku Breitling navitimera na buvljaku i ZEZNUO se najgore. Kada jednom vidite original sat, replika vam izgleda kao igračka.

ZNAČI REPLIKE IZBEGAVAJTE U ŠIROOKOM LUKU!!!!!!!

E sada...
          u poslednje vreme počeo sam da malo tražim satove po internetu, i vrlo se iznenadio. Ima veći broj satova, sa kvalitetnim AUTOMATSKIM mehanizmima, za relativno male pare.
          Evo mog izbora (original satova):
          1. TIMEX
          inače skoro sam ga uzeo

cena kod nas 200 eura, automatskim mehanizam sa 32 rubina...
          2.RENATO-Vulkan
          sat preko interneta košta oko 600 $, ali sat je vrhunske izrade, ručno se sklapa

3.Zodiac satovi, swiss made, šta više reći...
          više informacija na http://www.bpmwatches.co.yu/ (inače kod nas višestruko skuplji nego bilo gde....)
          4. INVICTA, kod nas ih nema, znači samo preko interneta, vrlo liče na Rolex

Inače na ovom sajtu imate, izbor replika i originala, pa ako vam se svidi, licitirajte. http://www.limundo.com/podkategorija-Ga ... atovi-5x27

Znači, moja preporuka, SAMO ORIGINALI, za početak jeftiniji a za kasnije....

...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

Naravno - samo original. Nosenje kopija satova je laganje samog sebe. Nisu to farmerke i kosulje da se nose laznjaci i da nas bas briga.

Ko kupuje preko interneta neka bude oprezan, ima i tu prevara, ali zato moze super da se prodje. Ja imam pozitivna iskustva sa takvom kupovinom, pogotovu u Americi.

Comment

• zoranbg
              CBC Senator XXL
              • 23.03.2005
              • 4098
              • Rooster's Hill , Beog
              • Grande Punto 1.2

meni zena ,pre neki dan,za rodjendan kupila Festinu F16243 (normalno orginal)

platjen ovde 110 evra u svetu je oko 90 ... to je OK nije neka razlika.

Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• dr_mire
                CBC Veteran
                • 10.01.2007
                • 104
                • Beograd, Banovo BrDo

Možda je ovo interesantno, obzirom na veći broj kvalitetnih satova koji mogu da se nađu na internetu, za male pare

Ministarstvo trgovine i usluga prihvatilo je inicijativu Privredne komore Beograda za donosenje mera za unapredenje razvoja e-trgovine u sadasnjim uslovima, do donosenja odgovarajucih zakona (dopis Ministarstva od 22.aprila 2008.god).

Izmene se odnose na:

Izmenu visina vrednosti robe koja je oslobodena od placanja uvoznih dazbina , a koju domaci i strani drzavljani prime iz inostranstva u posiljkama, po osnovu clana 192. tacka 4.Carinskog zakona , tako da se vrednost robe poveca sa sadasnjih 20 evra na 100 evra.

Ajd malo iskustva sa naručivanjem robe preko neta...
                ...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...

Comment

• Bzuva
                  CBC Senator
                  • 17.09.2006
                  • 269
                  • Bgd

Postao sam ponosni vlasnik sledecjeg sata.

Narucen preko neta, cena ce mu biti oko 100e.
                  Alfista u povoju

Comment

• zoranbg
                    CBC Senator XXL
                    • 23.03.2005
                    • 4098
                    • Rooster's Hill , Beog
                    • Grande Punto 1.2

izvini sto se "petljam" ali mogao si kod nas da kupis i da imas normalnu

garanciju i da prodjes sa 80 evra.
                    izaberes narukvicu,kajsh kakav hotjes..bla, bla

Comment

• Bzuva
                      CBC Senator
                      • 17.09.2006
                      • 269
                      • Bgd

Veliki sam detaljista, ovi utisnuti brojevi na ramu mi se nisu svidjali, elegantniji mi je onaj bio E sad za garanciju bozhe moj, valjda mu se necje deshavati neshto loshe...

Nego, nigde nisam mogao da pronadjem koliki je precnik tog sata chiji si mi link dao, jer mi je on jedina referenca za ovaj moj... Da ne znash mozhda brojku?
                      Alfista u povoju

Comment

• zoranbg
                        CBC Senator XXL
                        • 23.03.2005
                        • 4098
                        • Rooster's Hill , Beog
                        • Grande Punto 1.2

da slazem se..najvaznije da se tebi svidja,model koji kupis..ali verovatno je ako ne u ovoj onda u nekoj radnji u Beogradu bio i ovaj model koji si ti narucio .. pa onda vidis dali ti i velicina odgovara...
                        moj sat festina na slici gore je u precniku 40 mm
                        ovaj fossilov takodje : http://4-watches.stores.yahoo.net/mefosidiwaam.html

tako da mislim da je i ovaj sto si ti narucio tu negde..
                        ako ne i tacno 40 mm

Comment

• Bzuva
                          CBC Senator
                          • 17.09.2006
                          • 269
                          • Bgd

Moj je 43, nadam se da na ruci ne izgleda preterano veliko jer nisam bash razbacan
                          Nego, obishao sam sve fossil radnje u gradu i nije ga bilo...
                          Alfista u povoju

Comment

• dr_mire
                            CBC Veteran
                            • 10.01.2007
                            • 104
                            • Beograd, Banovo BrDo

Pre kupovine preko neta obavezno probajte sat. Zamislite da kupite cipele, a da ih niste probali.
                            Sat je vrlo lična stvar i on mora da predstavlja VAS.
                            Veoma je bitna veličina i naročito debljina sata, da ne bi ispalo da na ruci nosite budilnik

Pogledajte u radnji u makedonskoj ul, pored zgrade Politike, tamo ima veliki izbor satova, pa čak daju i na rate

Ajd jos jedno pitanje....

DA LI JE SAT STATUSNI SIMBOL ILI JEDNOSTAVNO POKAZIVAČ VREMENA?

Comment

• BRABUS
                              CBC Senator XXL
                              • 15.10.2004
                              • 2399
                              • London

Sat ima slican tretman u mojoj glavi kao i automobil. Kao sto je nekom auto prevozno sredstvo od A do B, tako je nekom i sat sprava za pokazivanje vremena.

Za mene je sat odraz licnosti pre svega. Naravno, treba da bude u skladu sa garderobom i licnim stilom. Sat sam birao kao i auto, dosta sam dugo gledao, uporedjivao, premisljao i na kraju su se sve kockice sklopile. Najbolji dokaz je to sto kad god pogledam u njega, mi krene kez, kao sto je bio slucaj sa mojim bivsim autom

Bolestan sam zar ne?

BTW. Ja ga ne vidim kao statusni simbol, ali naravno da ima ljudi koji ga sa strane vide kao takav, ali nikad me za to nije boleo, pa nece ni na dalje...

Comment

• Bzuva
                                CBC Senator
                                • 17.09.2006
                                • 269
                                • Bgd

I za mene je sat kao i automobil. Dosta pazhnje obracjam na celokupni stil, mada satove nisam nikad nosio, ali kako sam stariji tako kontam da je tome vreme doshlo... Mada, moram priznati da nisam previse izbirljiv po pitanju marke sata, dok je to kod automobila to skroz drugachije...
                                Alfista u povoju

Comment

Working...
                                X