Replike renomiranih satova, gde u BG?
Collapse
X
-
Brabus druze da li ti imas Tag Heuer carrera tachymetre???
Koja su tvoja iskustva sa tim modelom....
Nameravam da uzmem ovih dana limidet verziju J.M.Fangio...
napravljeno je 4000 komada u cas Fandja i 50 godina trke pan america...
Pa me zanimaju iskustva sa tim modelom....posto mi je to favorit za kupovinu...
Pozdrav svima...
Comment
-
-
Za mene je sat ipak uredjaj za merenje vremena. Doduse treba da izgleda lepo kada ga pogledam ali to je sve...
Znaci, za mene su dosta i CASIO digitalni satovi. Kod nas se mogu kupiti originali i za male pare imate odlican sat. Ovakav sam pazario pre 1,5 godinu, lepo me sluzi (mislim da je bio nesto oko 30e).
http://www.casio-europe.com/euro/watch/ ... 80d-1avef/"You are reading this for the wrong reason..."
ENDYMION, Dan Simmons
Comment
-
-
CASIO pokriva taj segment trzista. Pogledaj na net-u cene, taj sat kosta otprilike toliko i u svetu. Njima G-Shock serija mislim da ne probija 150 e (krecu od 80e pa na gore).
Po meni, dobri satovi za male pare."You are reading this for the wrong reason..."
ENDYMION, Dan Simmons
Comment
-
-
Originally posted by DareSWEBrabus druze da li ti imas Tag Heuer carrera tachymetre???
Koja su tvoja iskustva sa tim modelom....
Nameravam da uzmem ovih dana limidet verziju J.M.Fangio...
napravljeno je 4000 komada u cas Fandja i 50 godina trke pan america...
Pa me zanimaju iskustva sa tim modelom....posto mi je to favorit za kupovinu...
Pozdrav svima...
Da, imam od pre par meseci Carrer-u Tachymeter ovakav kao sto sam postavio sliku gore i prezadovoljan sam, obradujem se svaki put kad pogledam koliko je sati
Mnogo mi se svidja ova Fangio verzija, prelepa je. Samo napred, neces se pokajati.
Jel ga uzimas u Srbiji?
Comment
-
-
Pozdrav!
U potpunosti te razumem odakle taj osmeh kada se pogleda na sat....
Uzeo sam sat pre nedelju dana i za sada sam prezadovoljan....kupio sam ga u Swedskoj standardno garancija na 2 godina plus su me castili godinu dana full osiguranje sta god da se desi sa satom... sat je isti kao i tvoj samo sto ima potpis Fandja i uradjen je u seriji od 4000 komada....Tag mi se kao marka sata uvek svidjao....i provaljuju sta je samo otprilike oni koji se razumeju u prave vrednosti....ostali se loze na kopije ili besne zlatne rolexe...svako ima svoj izbor...
Pozdrav svima!!
Comment
-
-
Neka te u zdravlje sluzi, druzeZnam o cemu pricas
BTW. Ja sam odlepio za ovim Tag-ovim konceptom
http://www.professionalwatches.com/2008 ... rs_ca.html
Comment
-
-
Pa ako je u pitanju koncept onda verovatno josh nije formirana cena...
Ako medjutim vec "zastarela" SLR serija koshta onoliko koliko koshta, onda mogu da pretpostavim koliko ce tek OVO da koshta...
Comment
-
-
Ako neko ima mogucnost kupovine preko neta, sajt overstock.com ima opasno dobru rasprodaju satova, cene su od 50% do 80% nizhe za vecjinu...
Ja sam se namerio na neke Jacques Lemans satove, ali videcju josh...
Inache, onaj fossil budjavi mi josh nije stigao...Alfista u povoju
Comment
-
Comment