dizajn je kao sto rece covek dunlop racing tire iz 60ih godina.... e sad meni nije jasno daj je ona i napravljena od gume ili je pravljena od presocane krokodilske koze ... u specifikaciji pise da je ovo drugo
dizajn je kao sto rece covek dunlop racing tire iz 60ih godina.... e sad meni nije jasno daj je ona i napravljena od gume ili je pravljena od presocane krokodilske koze ... u specifikaciji pise da je ovo drugo
Narukvica je kozna ali je na gornjem delu vulkanizirana guma, i to izgleda jako dobro. Par puta sam ga stavio na ruku i osecaj je odlican
to nepise u specifikaciji..... pise samo da je koza... to je odlicna varijanta, siguran sam da je fenomenalan osecaj... nadam se da cu kad prodam dusu djavolu imati love za njega
Ja obozavam satove i za razliku od mob telefona, kvalitetan sat ne gubi na vrednosti, vec moze i da dobije... Kupovina replike je kao i oblacenje firmirane garderobe ali iz Kine ili Turske, lici na original, ali nije. Bolje jeftiniji sat, model, marka, ali da se zna ko mu je mama, a ko tata, nego da je ko zna od koga!!!!!
chuka kod muskog dela populacije je oduvek predstavljala statusni simbol. obratite paznju kakve sprave fura milo djukanovic ili beba popovic.
Ja se nesto ne lozim na rolex i te munje ali omega sto sumaher reklamira stvarno izgleda mnoooogo dobro i da imam para verovatno bi je pazario.
Breitling na svom sajtu navodi da je 99% njihovih satova na netu lažno.
E sada vi predpostavite da izdvojite par hiljada evra i kupite sat na netu (ili u radnji, nije bitno) i ispostavi se da je LAŽAN
U današnjem svetu, takav kakav je, pojam originala je veoma relativan
Ovaj sat u kombinaciji belog i žutog zlata u originalu, naravno, košta 139 000 $, ko voli nek izvoli
...za Klein se otuda Edipov kompleks ne fokusira primarno na oca, ili na penis, ili na simbolički falus, ili na pretnju kastracijom. Fokusira se pre na majku i na grudi, koji su dobri objekti ako zadovoljavaju, ili loši objekti ako se odbijaju...
Breitling is obsessed with quality resulting in beautifully crafted & precise watches. Discover our brand new watch collection!
Super je sajt, a prvo sto vam se otvori je upozorenje "Beware of frauds"
Objasnjavaju kako je vecina satova lazno, ali isto tako imaju adrese njihovih dilera za Srbiju, pa kontam ako ima za Srbiju, ima i za dosta drugih zemalja...
Kod nas postoji 3 dilera za Breitling...
A sto se tice replika, vecina ovih koji se prodaju kod nas su Singapurci.Ti satovi se tamo (u zavisnosti od kvaliteta i cene originala) krecu od 1 do 10 dolara...naravno ima i skupljih, ali to je to 30 dolara...
Ako imate nekoga ko ide u Singapur ili poznajete nekog stjuarta ili stjuardesu, mogli bi preko njih i da kupite nesto tako.
Odlican sat, samo pazi gde menjas baterije. Ja sam menjao u Bomaru i kreten mi nije dobro namestio dihtung (sto sam tek kasnije shvatio kada sam usao u Dunav). Usla voda u sat, ja ga reklamiram, on pocne da se vadi da mu nisam napomenuo da hocu da sat ide u komoru!?
Ocisti ga on, i kaze da nemoze da mi garantuje da ponovo nece pustiti vode?#$@ Kaze, da ni u ostalim radnjama rade tako isto.
Znaci u Bomar nikad vise!!!
Odneo sam sat u Pintilu na popravak zato sto mi neradi pozadinsko osvetljenje posle njihove "strucne popravke"
Imam odlicnog casovnicara kom mogu da verujem, tako da baterije nisu problem. Ako se ne varam i u tvom satu su 4 baterije. Kada sam uzimao ovaj sat razmisljao sam i o PRG_40 ali posto volim vodu a imam i camac to je morao da bude Sea-Pathfinder
Darwil iz 1968 god .. nekad sam ga nosio ali mobilni je ucinio svoje.
sad ga navijem ponekad..radi svajcarac ... inace Darwil marka vise nepostoji ,otkupio je Omega.i nepravi Darwil satove.
ovaj sto ima @dekideki je po mom ukusu...,lep dizajn mesavina novog i starog. a ova dva Steve McQueen su extra.
hebeni mobilni ... ( video kill radio star )
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment