Zbrka je pochela

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CLD
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2005
    • 1225
    • Belgija - ranije Luna-Chico

Ja ne znam sta vam je danas, ako niste imali nista pametnije da kazete niste se trebali ni javljati.
    Decko je postavio slike svog auta, a vi se prozivate izmedju sebe, odlicni ste domacini nema sta.

Comment

• Byk
      CBC Veteran
      • 24.01.2007
      • 105
      • Kragujevac

fino izgleda.Samo neke felnice i tamna stakla i izgledace extra.Nego al su ovo ona kao fabricka recaro sedista?
      vectra 2.0 DI
      kangoo 1.9D

Comment

• scarab26
        CBC Senator XXL
        • 27.09.2006
        • 353
        • bgd

Opel GT

..za 2 soma, 70-o godiste, 1,9 motor, u voznom kaze lik, u kaludjerici, ja krenuo da vidim i verovatno kupim i lik kaze prodat upravo (zvao sam oko 12 prvi put).

steta prava, ja ga nikad nisam video uzivo, cuo sam da ima u palanci na francuskim tablama jedan u xtra stanju.

Comment

• NemanjaNS
          CBC Veteran
          • 26.10.2004
          • 121
          • Novi Sad

Bio je pre godinu-dve na najlonu jedan zuti, super izgleda autic, mini-korveta mislim da je covek trazio 3000e..
          Citao sam na netu da u njih ubacuju motore 2.0 iz calibre, ne znam koliko je GT tezak ali verujem da leti sa tim motorom
          Jedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..

Comment

• TETAK
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3034
            • Čačak, Srbija

Moj drug je relativno skoro prodao jednog GT-a.Bio je predivan, crne boje,a tek oni farovi koji se mehani?ki rotiraju, ma prava mala bombona!
            Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Meda
              CBC Senator XXL
              • 01.09.2006
              • 415
              • Vračar

Da li znas kome je prodao, da nadjemo da otkupimo?
              What is the sound of shit happening?

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

Pita?u, pa pišem!
                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• starac vujadin
                  CBC Senator XXL
                  • 27.08.2005
                  • 2617
                  • Stari grad

Bio je skoro jedan na oglasima za 6000 i koliko sam cuo nije bio nesto, onako dobro nalickan...

U svakom slucaju za 2000 evra ne moze se ocekivati nista sem mozda 2000 problema.

Kad kazem dobro stanje, mislim na originalno stanje - bez ikakvih spojlera i nekih motornih transplatacija.

Comment

• CLD
                    CBC Senator XXL
                    • 08.02.2005
                    • 1225

pa bilo bi bolje da te je uhapsio jel vozis auto bez dokumenata i onda lepo da platis i sudske troskove i kaznu, a to ne bi bilo onda 1000 dinara, znas da ne smes, a ti se parkiras, pa sto se bunis onda, inace davanje epiteta kerina je stvarno nesto ruzno.

Comment

• scarab26
                      CBC Senator XXL
                      • 27.09.2006
                      • 353
                      • bgd

starce, kako znas da ima 2000 problema kad nisi ni video auto. nisam ni ja i zao mo je zbog toga, ali znamo svi da kod ovakvih auta nema trzista jer ih nema na prodaju, pa ko zna da li je vlasnik uopste upucen koliko moze da dobije, i na kraju da li uopste ima kupaca koji su zainteresovani.

Comment

• starac vujadin
                        CBC Senator XXL
                        • 27.08.2005
                        • 2617
                        • Stari grad

Postoji trziste za takav automobil, nije to nekakav nepoznat auto niti suvise skup i ekskluzivan.

Naravno da su vlasnici upuceni, proslo je to vreme kada su se rasprodavale starine budzasto. Cak su nasi postali i bezobrazni po tom pitanju.

Comment

• zola_
                          CBC Senator XXL
                          • 24.06.2006
                          • 319
                          • Novi Beograd

za voznju bez dokumenata se placa kazna od 1000 dinara, ili ako je potrebno ide se na utvrdjivanje identiteta. ovaj policajac jeste kerina iz nekoliko razloga
                          1. gledao je u mene dok sam se parkirao tu i nije rekao ni rec nego je cekao da krenem pa da mi uzme hiljadu dinara, a svrha njegovog stajanja tu je da ne pusta ljude da parkiraju na tom mestu
                          2. kada sam ga zamolio da uradi ono sto je duzan po zakonu da uradi on je odbio i trazio mi je mito, a ja kao gradjanin niti sam duzan da znam niti da obavestavam policajca kako da me kaznjava tj. da obavi svoju duznost

ja sam uvek spreman da odgovaram za svaki prekrsaj koji napravim, a svaki napravim svesno i uvek obracam paznju da nikome ne predstavljam smetnju u saobracaju

Comment

• CLD
                            CBC Senator XXL
                            • 08.02.2005
                            • 1225

nije njegov posao da ti kaze da ne parkiras tamo, za to postoji znak, a ti si svesno prekrsio, posle nisi hteo ili imao dokumenta da mu pokazes koja si duzan da mu pokazes i na kraju si pobegao.
                            Bas je kerina taj pandur, a ti jadan ni kriv ni duzan!!!

Comment

• RANK
                              CBC Senator XXL
                              • 28.02.2007
                              • 1635
                              • Beograd
                              • FIAT MAREA WEEKEND 1

ne razumem, kose parkira na medjunarodnim dolascima nego neko ko je dosao da saceka nekog ko dolazi iz inostranstva, baku npr?!

pa ne parkiraju valjda oni koji dolaze iz inostranstva, ne nose valjda auto sa sobom pa ga uparkiraju kad slete?
                              "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• CLD
                                CBC Senator XXL
                                • 08.02.2005
                                • 1225

pa ne mozes da se parkiras tamo, to je parking za taxiste, a za privatna lica postoji parking koji je 50 metara od tog mesta gde je se parkirao Zola, sad sto bi bilo najbolje da se parkiramo pored aviona je nesto drugo.

Comment

Working...
                                X