Zbrka je pochela

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cveleBMW
    CBC Senator XXL
    • 21.03.2006
    • 370
    • Beograd, Banovo Brdo

s

AU... Nisam znao da "M" zna da vozi nesto sto nema pomocni ili glavni motor....

P.S.Cuo sam od "bajkera"
    da moze dobro da se smrsa i na onim vasim nocnim vozilima... Takozvanim zujkama!!! Pozdrav

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

da se smrsa mozda ne moze ali da se osedi...
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

ALFA ROMEO 155

Postovane dame i gospodo evo za Vas zarazene jedan solidan primerak alfice 155-ice

Ovako,auto je 1997god. ima klimu,alarm,cb,cd-mp3,xenon svetla,alu felne
        el.podizace(prednje),el.retrovizore sa grejacima. Ima nekoliko ogrebotina na autu koje se ne vide na slikama i na nekoliko mesta je oljusten lak sa farbe(deo krova i deo gepeka). U globalu auto je dobar i redovno servisiran,neki dan su uradjene kocnice i auspuh(original).
        Preso je 157000km(pravih),auto je uvezen iz Italije i poseduje kompletnu dokumentaciju-papirologiju.

Cena: 4700eur.

Mozete na PP za dalje informacije.

Evo neka slicica:
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• U globalu Jaka Cena

Comment

• dare156
            CBC Senator
            • 07.03.2007
            • 282
            • Beograd

Da li ima plin? Kad je registrovan? Jer ima zimski set guma? Gde je servisiran?

Ja sam moju 1.6 16v prodao 3600e "97 sa plinom, verovatno nije to stanje, ali cena mora malo dole pa da se malo angazujemo da je udamo, Ovako ne ide od 5000 vec 156. Pozz

Comment

• Laki GSi
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2006
              • 2426
              • Beograd-Vozdovac

Plin nema,registrovana je upravo sad(danas),nema zimski set guma.
              Inace predhodni vlasnik ne znam tacno gde ga je servisirao ali moj drugar je za kocnice i auspuh vozio auto u Gazelu komerc.
              Inace kad je,skoro kupljena, bio je u Delti na kompletnom pregledu gde nisu konstatovali nikakav kvar.

Za cenu znam da bi spustio nekoliko stotina evra ali to za ozbiljnog kupca.
              Prema tome ko je stvarno zainteresovan cena ce se korigovati

Comment

• dekideki
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1914
                • Beograd

bez ikakvih sumnji u auto, samo da primetim da ima prednju masku sa neke crne 155 iz '92/'93. nalepnice/oznake pozadi ne stoje u liniji takodje. alufelne su ako se ne varam - 14"?! ostatak je - model '96/'97, nema sumnje...
                u kakvom su stanju gume, daj slike enterijera, motora, desne strane kola... koliko kljuceva ide, ima li kod karticu, itd...

pozdrav i srecna prodaja
                .

Comment

• @Laki55: Ti nisi citao pravilnik izgleda? Ovakve automobile slobodno terati na halooglase ili bubanj potok pa prodavati papcima za te pare. Brisanje oglasa za 24h, osim ako cena ne padne za minimum 800 evra koliko i eventualno vredi (pa onda da se cenjka).

Hvala na NE razumevanju!

/ARCS

Comment

• TOKYO
                    CBC Senator XXL
                    • 17.07.2006
                    • 1696
                    • Beograd- NBGD

Mislim da je jedan od rekordera u ceni

Cisto radi poredjenja : Jedna alfa je prodata pre neki dan u FULLLLLer stanju, mnogo lepsa a tvrdim i 100% bolja od ove sa slika za dosta manje para!

Realna cena oko 3500 evrica!
                    MY ex RWD Alfa
                    Drift & Donuts & Track

Comment

• marek
                      CBC Senator
                      • 16.09.2005
                      • 243
                      • Beograd

Ja sam ovo sve gledao i hteo da napisem ali reko necu da ja prvi izlecem. Pazi auto extra a ogulila mu se farba ma dajj.... a pogle cenu kao da je alfa 156 doduse ona pandurska

Comment

• Laki GSi
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2006
                        • 2426
                        • Beograd-Vozdovac

Ebote al ste se vi navrzli na mene

Narode ne prodajem je ja tako da....mene preskocite,sto se tice oglasa izbrisi ga odma ako ti toliko bode oci.
                        Drugar je reko stavi toliku cenu pa cu videti koliko ce ici dole,ako je neko extremno zainteresovan za auto ja cu mu dati broj pa neka prica sa vlasnikom tj.prodavcem! Niti stoji da je cena fixna,a u ostalom svako ima neki razlog zasto trazi toliku cifru(verovatno...).
                        Ti mozes izbrisati oglas ali ne mozes meni reci da je auto preskup i kao takav ne sme da se pojavi u oglasima jer je to za papke ili neke budale!
                        Nisam ga ni hvalio ni kudio,napisao sam sta jeste i kako jeste prema tome malo obrati paznju na prozivke koje upucujes nekome. Niti ja koga smatram budalom niti bilo sta slicno,jednostavno to je cene koju sam ja cuo i napisao.

Nesecam se da sam napisao negde da je ja prodajem tako da ko god to bio,malo smiri strasti i stane na loptu sa nekim objasnjavanjima meni jer niti me zanima taj oglas niti cena auta.

Comment

• Majstor BOB
                          CBC Senator XXL
                          • 27.04.2006
                          • 340
                          • Zemun

Dajte stvarno ubismo čoveka ni krivog ni dužnog....

Mislim jeste cena visoka i tako to al je čovek dao slike i PM... a i ima postova iha tako da nije od juče... sumnjam da je hteo nekog da uvredi.. tako da se svi malo cool down

Al da ga je Laki usro - usro ga je ŠALIM SEEEEEEE.....

Opušteto momčići opušteto...

BTW.. tko je pod nickom ARCS?.. Mi... ARCS FORUM... Admin... nešto sam propustio izgleda?
                          Astra GSI

Comment

• dare156
                            CBC Senator
                            • 07.03.2007
                            • 282
                            • Beograd

@laki 55 - Komso donesi gajbu piva u garazu i sve ti je oprosteno.

Na ovu temu vecih cena je vec bila prica, pa covek moze da trazi i 10k, ne vidim problem, ralno to bas i nije za ovaj forum ali sto da ne, subjektivno misljenje.
                            Ja bih za dobru 155 dao i vece pare sto ova stvarno nije.

@ARCS - kad se javio veliki ARCS onda je stvarno uslo u crveno.
                            ps. nisam ni ja citao pravilnik da nisam negde pogresio?

Comment

• Originally posted by Majstor BOB
                              Mislim jeste cena visoka i tako to al je čovek dao slike i PM... a i ima postova iha tako da nije od juče...
                              -U tome i jeste problem, jer kao aktivni ucesnik foruma mora procitati pravila.
                              +ARCS je neko ko se stara o Alfistima.

Laki 55:
                              -Sve imas objasnjeno u pravilniku.
                              -Oglas koji je u ovom slucaju tvoja usluga drugome, je totalna kontradiktornost.
                              -Ako nisi siguran sta oglasavas, bolje izbegavaj (opet pise u pravilniku).

+Savet: Nemoj ulaziti u raspravu samnom, neces imati nikakve koristi od toga. Ovde ARCS kreira pravila igre.

dare156: Sada si ga procitao, nadam se.
                              -Tvoja subjektivnost je imaginarna, pa se cak i u ovom slucaju ne moze primeniti.
                              +Moje misljenje je delanje.

Comment

• Laki GSi
                                CBC Senator XXL
                                • 15.10.2006
                                • 2426
                                • Beograd-Vozdovac

Originally posted by ARCS
                                +Savet: Nemoj ulaziti u raspravu samnom, neces imati nikakve koristi od toga. Ovde ARCS kreira pravila igre.
                                Ma slobodno ti kreiraj pravila to ti je verovatno dozvoljeno i u to uopste mene ne zanima,postujem to odlikovanje jer ga verovatno i zasluzujes ne znam.
                                Sto se tice rasprave,ja to nevidim tako! Ja sam napisao nesto sto se tebi nije svidelo i ti si uputio neke prozivke na moj racun!?Niti se svadjam niti se raspravljam vec se branim od tvojih recenica-prozivki!Taman me i banovao TI sa ovog foruma necu ti precutati neke stvari koje mislim da nisu u redu i da nema potrebe da se tako obracas meni ili bilo kom drugom. Cena je ta,verovatno bi se i spustila,a tvoj ili bilo ciji izbor je hoces-neces!
                                Lepo sam objasnio sta je i kako,a ti se opet javljas sa nekom porukom poput govornog automata

@Dare 156
                                Pa necu valjda samo ja da pijem!?
                                Hvala na pozivu,vrlo rado

Comment

Working...
                                X