Ovde je tema nagodba sa saobracajnom policijom, diskusija koju vodite nema veze sa ovim, a sve vise lici na temu o svadji oko brenda auta.
Drzite se teme!
Hvala.
Dovoljno je samo to sto je upravljanje vozilom pod zabranom prekrsaj za izricanje nove (duze) zabrane i sto je voznja sa drugom tablicom krivicno delo falsifikata (par godina zatvora).
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
evo ga danas na oglasu, ali sada za 5 soma, isti tekst i broj telefona. izgleda da se lik predomslio. mene za 5 soma ne zanima nijedan oldtimer, pa bi meda mogao da ode u kaludjericu da snimi situaciju .
Ja sam razumeo da si radio generalnu na 117000km mislim tako je napisano i iskreno to mi je bilo cudno a sto se tice mercedesa posto vidim da bas nepoznajes te motore generalna se radi na
700000-750000km.Vozio sam ja dve alfe 33 i 146 dok nisam skupio pare za mercedes jer zbog prirode mog posla /cesta putovanja/ potreban mi je kvalitetan i pouzdan auto sto alfa nije niti ce ikada biti
Mozda je i istina da Alfa nije kvalitetan automobil, mozda nikada nece ni biti, ali odakle ti poriv da to kazes na Alfinom forumu...verovatno ni sam sebi ne bi mogao to da objasnis.
Zamisli da ti neko udje u kucu i pocne da pljuje po svemu...
Ja licno na Mercedesovom forumu ne bih vredjao i nipodastavao ni 200d...
dok nisam skupio pare za mercedes jer zbog prirode mog posla /cesta putovanja/ potreban mi je kvalitetan i pouzdan auto
Reci to mom drugaru koji je njegov c180 platio kao 2 perfektne 145-ice,u njega ulozio jos jednu 156-icu,a na kraju mu je dokurcilo i prodao ga za vrednost jednog golfa 3,pa ti sad vidi,to sto ti pricas o alfama, on prica o mercedesima...
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Ja sada vozim neki sud koji je presao preko milionce , dva puta su menjane karike , jednom je zamenjem klip , e sad da li da menjam ceo motor ili da teram iz ljubavi ,a na 164 ts , prvi set kvacila menjan na 160 hiljada , neki bas bez veze kvalitet .
27.5 god za djevrekom auta snova :
Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????
NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA
Comment