video sam je na TV, jel to nije dovoljno da bih delio savete???
Treniranje
Collapse
X
-
Originally posted by KabiJel probao neko onu spravu za trbusnjake sto reklamiraju u top shopu?
Comment
-
-
Medicinka je zakon za trbusnjake ali treba jedan a mozda i dva asistenta.
I nemoj da trujete decu tim bilderskim metodama, kazem jos jednom, za svaku vezbu iz teretane postoji supstitucija van nje. Mada se moze imati izlivene tegove od betona, lako se prave od konzervi i starih felni. Tako da ne moras da ides u zagusljive teretane, mozes da treniras u prirodi kad hoces.
Comment
-
-
Ta koja nema nije ni bitna. Oni sto prave opreme za teretetane verovatno ce te ubedjivati suprotno. Sustina treninga je podrazavas poteze koji ti trebaju u odredjenom sportu sa operecenjem a ne da radis sa nekim fensi gladijatorima pokrete i uglove koji ti ne trebaju. Sve se lako improvizuje, ja sam dugo trenirao na ravnoj drvenoj klupi za sedenje i tegovima od felni od jugica. Bucice sam napravio od velikih konzervi. I kad batalis te bilderske koncepte pocnes da treniras kako je Bog zapovedio misici ce ti se posle izvesnog vremena navici na masivno sagorevanje i napredovace i od velikog broja ponavljanja i dzaka. I nece izglededati onako nateklo i spadati kad prestanes. Jak si onoliko koliko imas u plucima i kolika ti je eksplozivnost misica a ne koliki ti je biceps, i ja sam dugo bio u zabludi.
I tocak imam ali sam se malo prilagodio na njega. Za njega je potrebno dobro zagrevanje donjeg dela ledja.
Comment
-
-
Dobar jeste ali i pored toga sto pogadja veliki broj misicnih grupa vise je onako sto bi se reklo dopunska vezba da dotuces na kraju stomak, ledja i grudi i da ih izvuces malo. Moze da se radi i malo u stranu za bocne trbusnjake. Dobra priprema za njega je pulover.
Comment
-
Comment