^
skijanje je kardio samo tako. Ne znam kako to mozes da kazes ako si skijao ikad, pretpostavljam da jesi, kad provedes 6 sati na stazi. Mozda ljudi ne racunaju skijanje u kardio jer skijas 7 dana godisnje u najboljem slucaju, al da to radis 2 puta nedeljno cele godine bio bi maximalno fit
skijanje je kardio samo tako. Ne znam kako to mozes da kazes ako si skijao ikad, pretpostavljam da jesi, kad provedes 6 sati na stazi. Mozda ljudi ne racunaju skijanje u kardio jer skijas 7 dana godisnje u najboljem slucaju, al da to radis 2 puta nedeljno cele godine bio bi maximalno fit
Ali bih naglasio da je to spas od pretreniranosti. Kada odete u minus fazu, mlecne kiseline napune misice, onda postajete spori, umorni, itd. onda samo tim laganim futingom razbijate mlecne kiseline i sagorevate ih. Takodje i bicikl, jer znamo da je Armstrong sportista cije srce sagoreva najvise mlecnih kiselina od svih na svetu!
Shonsy divim ti se! Kada palis za USA?

h daj nemoj da me zasmejavas, mlecne kiseline nestaju za 2-3 sata?! Pa daj covece, mozda nestanu ali neki mikro promil. Opet ti kazem pricam iz sopstvenog iskustva, ne lupam bezveze. Nakon jednih priprema sa tako reci "trenerom" sam toliko upao u minus fazu da iz nje nisam mogao da izadjem ali bukvalno 2-3 meseca, kakva 2-3 dana... U pitanju je OKK Beograd i moja prva sezona tamo, naravno zelis da se dokazes, "trener"na nivou i tako nastade preforsiranost koja me je 2-3 meseca ukopala. Tako da mogu nestati za 2-3 sata ali mogu i za 2-3 meseca. A ja pricam o tom drugom primeru, gde je ozbiljno treniranje u pitanju vodjeno nestrucnim licem.
Comment