Definitivno nije, a nije ni za pocetak treninga, obavezno pre njega zagrevanje, trbusnjaci, upijaci sklekovi. Oce da povredi rame i donji deo ledja.
Treniranje
Collapse
X
-
tochak je majka, moze i da se improvizuje sa shipkom i togovima, ali kao shto je vec recheno nije za pochetnike nikako
fensi gladijetori jesu uglavnom shit, ali ja ne pricham o teretani u tom kontekstu, ja recimo sprave slabo koristim, uglavnom shipku i bucice, ma u ostalom sve zavisi od zeljenog cilja, za masu je teretana neprikosnovena, za definiciju aerobni trening
Comment
-
-
Ma zezam se gde cemo modri da jedemo rostilj. Pola ljudi bi bilo daskvalifikovano kad bi se racunale one seoske discipline, pivo i prasetina, ali to se ne racuna, verovatno tu ima i profesionalaca. To treniramo gotovo svi redovno. Ja ne mogu da prodjem kroz Mladenovac a da ne svratim na kilo tog treninga.
Comment
-
-
Ajd' i ja nesto da pitam. Bolje nego da na****m.
Sto se mojih aktivnosti tice, malo sam se ''re-organizovao'' i to izgleda ovako:
Ponedaljak: Teretana
Utorak: Setam se sa psom (od 6 - 10km)
Sreda: Teretana
Cetvrtak: Setam psa
Petak: Teretana
Vikendom u principu ne radim nista koristno.
E sada, uzeo sam program vezbi iz Men's Healtha sta koje vezbe za npr. ledja, grudi...
Pa radim ponedeljkom grudi, sredom ledja i petkom ramena Normalno tu svaki put ubacim trbusnjake. Valja li to ili ne, ako ne da iznosim vise detalja pa da mi neko kaze sta i kako treba.
Sto se ishrane tice 'leba ne jedem, izbacio sam ona govna kapucino i to, gazirane sokove... Pijem samo mleko i vodu. Ne znam da li bi trebao da drukam energetska pica oko treninga? Sto se tice hrane, jedem supe, pasulj, piletinu, ribu (tunjevinu) za dorucak one pahuljice (corn flakes)...
Treba li da nastavim tako ili da menjam neke stavke?
E da, da dodam ne koristim nikakve suplemente mada me zanima surutka u prahu. Kazu da je hranljiva. Sta mislite o tome?Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Izvini sto pitam, ali jel imas ti ruke i noge
Posto si napisao da vikendom ne radis nista korisno, probaj da ubacis trening u jos jedan dan, u tom slucaju moze to bolje da se podeliDon't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Comment
-
-
Moram se pohvaliti da odlicno napredujem, grudi postaju super izdefinisane a i extra misicave(odvajaju se, nisu u radni sa stomakom). Jedno pitanje oko bradavica imam jos malko sala, kako to zategnuti kojim vezbama?Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
Comment