Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Vidim da si već upoznat sa novim Zakonom o saobraćaju, pa bih te konsultovao u vezi jednog saobraćajnog problema, kako je pravilno postupiti:
Pitanje: Vozis uskim putem sa dve trake, punom linijom i postavljenim znakom o zabrani preticanja, a onda naidješ na sporog biciklistu. Da li ćeš:
(a) pratiti sporog biciklistu naredna 3-4 kilometra, ili ćeš
(b) prekršiti zakon i preteći ga?
Koji odgovor je ispravan, šta je pravi izbor?
Scroll down...idi do dole
MA, TO JE SAMO 3-4 KILOMETRA?!!!!
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Pripremi se da odgovoris na
jedno jednostavno pitanje ....
Koje boje je auto?
Kada se budu organizovali izboru da se smakne tiranija onoga sa zahebanim avatarom sto izbusi zemlju do Kine svakako cu dati sve od sebe da ga smaknemo sa vlasti, a do tada cu se kandidovati za predsednika na burek forumu , jer ovo je ipak strucan auto forum
A i kako bezveze zvuci slogan
"Sa Čičom u budućnost"
Dve drugarice posle dugog ubeđivanja sa muževima dobiju dozvolu da izađu same jedno veče u restoran na večeru.Reč po reč,čaša po čašu uspeju da popiju po tri piva dve rakije flašu vina i pola litre likera.Posle fjronta krenu kući oslanjajući se jedna na drugu,i tako krećući se prema kući se pripiša obadvema.Posle par minuta konsultacija gde to obaviti a da ih niko ne vidi ugledaju groblje i odluče da se tamo olakšaju.Prva skine gaće ispiša se i obriše istim gaćama i baci ih,a ona druga je nosila Versaći gaćice i nije joj bilo baš svejedno da se briše sa njima pa da ih posle baci nego ih je stavila u džep a obrisala se sa trakom od venca koji joj je bio najbliži.Istog jutra u muž one prve zove na mobilni onog drugog i žali se:"Jao burazeru ona moja je jutros došla kući u 5,mrtva pijana i bez gaća...
Na to će ovaj drugi:"Šta da ti kažem brate moj kad sam ja u još goroj poziciji,ona moja se vratila isto u 5 mrtva pijana sa gaćama u džepu i sa crvenom trakom na zadnjici na kojoj piše nikada te nećemo zaboraviti:Žarko,Dule,Mirko,Stojan,Draško,Prokopij e,Radojko,Milutin,Stanimir i kolege iz treće smene
Jedan kineski šoping centar otvorio je parking isključivo za žene.
Ovo ništa ne bi bilo neobično da parking mesta nisu skoro pa duplo veća od uobičajenih, a na mestima predviđenim za parkiranje dama postavljen je i poseban znak.
Menadžer trgovačkog centra je kineskim medijima objasnio da ovo nije omalovažavanje žena već da samo damama žele da obezbede što veći "komfor" prilikom parkiranja.
"Pri izgradnje parkinga posebno smo vodili računa o bojama, a mesta za parkiranje su šira i duža za po jedan metar zbog toga što žene imaju različite osećaje za prostor".
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
samo da Vam pozelim sve najbolje u '10 jednom lepom slikom
Comment