Ajde da mi od ove teme ne pravite dnevno političke novine. Deki je dobro protumačio ali na pogrešnom mestu, za to postoje drugi forumi.... A seljaka kojima smeta jedno ili drugo ima na oba mesta...
Mladi bracni par dobio dete, oboje su belci a dete crnče.
Bude to mužu sumnjivo i upita ženu, dobro ženo žasto je naše dete crno, a mi smo beli?
Žena mu kaže, znas kada sam se porodila, nakon kraćeg vremena dete zaplače zbog gladi, a pošto ja nisam odmah imala mleka zamolim jednu crnkinju da ga podoji. I eto tako naše dete postade crno...
Muž ode kući...
Kod kuće ga čeka majka i pita ga kako je unuče.
Znaš, dobro je, kaže on, ali moram nešto da te pitam...
Moja žena nije imala odmah mleka pa je naše dete podojila crnkinja i sada je crnče, da li je to moguće!?
Jeste sinko moguće, ja kad sam tebe rodila nisam imala dovoljno mleka, pa sam ti dala kravlje mleko i zbog toga si glup kao tele, odgovori mu majka...
blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
Audi ima crveno T
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
-Dobar dan bakice.!
-Evo perem gacice.!
-Ma nisam te to pitao. Nego gde ti je mile?
-Pa da prljave su bile.!
-E je bem te u usi.!
-Ma nema veze vetar ce da osusi.
Postoje određeni dani u mesecu kada muškarac može jednostavnim otvaranjem usta da dovede svoj život u neposrednu opasnost. Ovo je jako praktičan vodič, koji bi trebalo da se kao vozačka dozvola, nalazi u novčaniku svakog supruga ili dečka...
OPASNO: Šta imam da jedem?
BEZBEDNIJE: Mogu li da ti pomognem da spremiš večeru?
BEZBEDNO: Gde bi želela da ideš na večeru?
ULTRA-BEZBEDNO: Evo, uzmi još malo čokolade..
OPASNO: TO ćeš da obučeš?!
BEZBEDNIJE: WOW, baš lepo izgledaš u braon haljini...
BEZBEDNO: Opa ! Gledaj ti nju !!
OPASNO: Opet se, bre, nerviraš ni oko čega?
BEZBEDNIJE: Jel' si sigurna da ne preterujemo?
BEZBEDNO: Evo, uzmi 1000 dinara.
ULTRA-BEZBEDNO: Evo, uzmi još malo čokolade.
OPASNO: Jel' si sigurna da bi trebalo da jedeš to, sa tvojom težinom?
BEZBEDNIJE: Ima još dosta jabuka u kuhinji.
BEZBEDNO: Hoćeš li čašu vina uz to, draga?
OPASNO: Šta si radila celog dana?!
BEZBEDNIJE: Nadam se da nisi previše radila danas...
BEZBEDNO: WOW, taj bade mantil ti je uvek stajao odlično...
ULTRA-BEZBEDNO: Evo, uzmi još malo čokolade ..!!
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Na intenzivnom odjelu sarajevske bolnice pacijenti su uvijek umirali u istom krevetu i to svake nedjelje u 11 sati, a bez obzira na njihovo stanje.
Liječnici su postali vrlo zabrinuti jer nikako nisu mogli ustanoviti što je uzrok umiranju pacijenata. Neki su liječnici čak pretpostavljali da se radi o nekakvoj natprirodnoj pojavi.
Jedan dan su odlučili okupiti radnu grupu koja će konačno uspjeti odgonetnuti što se događa.
Jednu su se nedjelju okupili oko kreveta nekoliko minuta prije 11 sati i to zajedno sa sestrama i specijalistima iz
svih područja medicine. Neki od njih su uzeli drvena raspela, neki Bibliju,a neki bijeli luk kako bi se zaštitili od zla.
Kad je sat konačno otkucao 11 odjednom se u sobi pojavila Rasmira Safić, čistačica koja radi nedjeljne smjene, uđe u sobu, isključi sistem, koji pacijenta održava u životu i uključi u****vač.
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Direktor kompanije poziva sekretaricu i kaže joj: "Hajde, spremaj se, idemo na nedelju dana na službeni put u inostranstvo..."
Sekretarica po povratku kući obaveštava muža: "Dragi, moram na službeni put na nedelju dana, moraćeš sam da se brineš o sebi..."
Muž obaveštava svoju švalerku: "Moja žena putuje na nedelju dana, provešćemo to vreme zajedno..."
Švalerka obaveštava svog đaka kome daje časove iz matematike: "Biću veoma zauzeta, imam puno posla i pauziraćemo nedelju dana..."
Đak, sav srećan, obaveštava svog dedu: "Dedice moj, biću slobodan nedelju dana i nemam časove, jer mi je nastavnica zauzeta, hajde da idemo na pecanje!!!"
Deda (direktor kompanije) ponovo zove svoju sekretaricu: "Plan je promenjen, moj unuk me moli da provedemo vreme zajedno. Putovaćemo drugi put..."
Sekretarica zove svoga muža: "Dragi, moj službeni put je odložen..."
Muž zove švalerku: "Nećemo moći ove nedelje, žena je odložila put..."
Švalerka zove đaka: "Nastave će ipak biti kao i obično."
Đak zove dedu" "Dedice, nastavnica je rekla da će nastave biti kao i obično, ne mogu da ti pravim društvo..."
Deda zove svoju sekretaricu: "Ipak putujemo ove nedelje!"
"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment