Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
-Znaš li šta je brachna tuga?- Kada ti zazvoni telefon, javi se nepoznat sexy ženski glasi? i mazno kaže:- "Gde si kuronjo..."a ti moraš da kažeš:- "Pogrešili ste broj...
-Mujo ode na skakanje padobranom, ali kad dođe red na njega, on kaže kapetanu:
• Kapetane, ja ne smem.
• Zašto?
• Pa juče mi je tetka gledala u dlan i rekla mi je da padobran neće da mi se otvori.
• Ma gluposti! Evo ti, zamenićemo padobrane.
Tako oni zamene padobrane, skoči Mujo, povuče ručicu i padobran se otvori. Kad, pored njega pada kapetan, i viče:
• Muuujoooo, jeeebeeemtiiii teeetkuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
4. EKONOMISTA - ekspert koji će znati sutra zašto se ono što je predvideo
juče nije dogodilo danas
5. GINEKOLOG - osoba koja radi tamo gde se drugi zabavljaju
6. INTELEKTUALAC - osoba koja je u stanju da misli dva sata na drugo osim
na seks
7. MIGRENA - najviše upotrebljavana kontracepcija kod žena
8. BRAK - zajednica u kojoj dvoje ljudi rešavaju probleme koje ne bi
imali da su ostali sami
9. ZUBAR - mađioničar koji vam stavlja u usta deo onoga što vam je izvukao
iz džepa
10. PESIMISTA - optimista koji ima iskustva
11. PROGRAMER - osoba koja na neobjašnjiv način reši problem za koji
nisi ni znao da ga imaš
12. PSIHOLOG - osoba koja gleda ostale kad u prostoriju uđe lepa žena
13. BUDILNIK - instrument izmišljen da budi one koji nemaju malu decu
14. ZVEZDA - osoba koja celi život teško radi da bi bila poznata, a
zatim nosi velike tamne naočare da je niko ne prepozna.
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Koja je uloga propelera u avionu? Hladi pilota. Ako ne vjerujete, zaustavite propeler u zraku i vidjet ćete pilota kako se znoji.
-------------------------------------------------------------------------
Objašnjava stari student svom cimeru brucošu: - Znaš, na faksu su ti najteže prve tri godine. A onda upišeš drugu.
A on će mu na to: 'E, blago tebi, moja je još živa.'
------------------------------------------------------------------------------------
Upravnik zatvora završava proceduru nad osuđenim koji sjedi na električnoj stolici...
Viče žena na muža: 'Bilo bi mi bolje da sam se udala za samog vraga.'
'Ženidba između rođaka je zakonom zabranjena', odgovori on.
-------------------------------------------------------------------------------------
Podstanar se obraća gazdarici: 'Žao mi je, ovog mjeseca neću moći platiti stanarinu.'
'To ste rekli i prošli put.'
'Jesam, i vidite da držim riječ!'
------------------------------------------------------------------------------------
Razgovaraju dva pijanca u kavani: 'Uvjeren sam, hik, da nesreća nikad ne dolazi sama.'
'U pravu si. Upravo ulaze moja i tvoja žena.'
-------------------------------------------------------------------------------------
'Kako si se osjećao na zadnjem satu u školi?', pita majka Ivicu.
'Kao general! Stojim u stavu mirno i promatram svoje jedinice.'
Vode Mujo i Fata ljubav. Mujo stenje, vrišti, uživa, a od Fate ni glasa i ne mrda.
Bacač koplja kaže klupskom kolegi: 'Danas se moram jako potruditi, u gledalištu mi je punica.'
Kolega odgovara: 'Čovječe, to je preko sto metara, teško da ćeš je pogoditi!'
----------------------------------------------------------------------------------
Razgovaraju dvije prijateljice: 'Ne mogu vjerovati da si se udala za tog starca!'
A druga će: 'E, draga moja, kad uzmeš lovu, ne gledaš koje je godine štampana.'
Comment