Zezanje [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nik2yu
    CBC Senator
    • 19.11.2007
    • 298
    • belgrade

Jaše čovek kamilu pustinjom i kamila polako počne da posustaje, ali na svu sreću on naiđe na oazu i tamo na čoveka koji može da popravi kamilu. On objasni čoveku svoj problem. A ovaj će samo:
    -Na kanal...
    Čovek parkira kamilu na kanal. Majstor uzme bejzbol palicu i udari svom snagom kamilu i ona potrči 100 km/h.
    A čovek će na to:
    - Jesi li ti normalan, kako da je stignem?!
    - Na kanal...

Ispred prodavnice, gledajući u izlog, žena kaže mužu:
    - Što je lep onaj brushalter, idem da ga kupim.
    - Šta će ti kad ti imaš male grudi i ravna si kao daska?
    - A zašto ti onda kupuješ gaće?

Ostareli gastarbajter rešio da obiđe svet i vidi sve što nije stigao tokom radnog veka. Za vreme posete jednom starom zamku u Škotskoj, na groblju u dvorištu ugleda on jedan prilično veliki nadgobni spomenik na kome nešto piše ćirilicom. Kad je prišao bliže, pročita: "Prijatelju, ako si Srbin, budi mi brat pa skloni ovu stenu što mi je neuki na grudi postaviše pa mi dušu pritiska". Čiča zapne i jedva posle dosta muka uspe da skloni kamenčinu i ugleda ispod ploču na kojoj takođe ćirilicom piše: "Prijatelju, ako si Srbin, budi mi brat pa vrati onu stenu na mesto da za**** još nekog".

Leteli avionom Amerikanac, Francuz, Srbin i Nemac. Avion se sruši na ostrvo i samo njih četvorica prežive. Na ostrvu ih uhvate domoroci i kažu im da će ih pustiti ako uguraju po deset voćki u ****. Uzme Amerikanac deset jabuka i krene da ih gura. Prva, druga, treća, on ne može više i ubiju ga. Uzme Francuz deset banana i krene. Prva, druga, treća i ne može više, oni ga ubiju. Uzme Srbin deset ribizli i krene da gura. Prva, druga, treća,...osma, deveta i počne da se smeje i ubiju ga. Posle ga na nebu pitaju Amerikanac i Francuz:
    - Što nisi ugurao i desetu, pustili bi te?
    Odgovara im Srbin:
    - Ja taman da gurnem desetu ribizlu kad vidim donosi Nemac deset lubenica.
    Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

• milan_g1
      CBC Senator XXL
      • 07.02.2007
      • 863
      • Karaburma

Covek na samrti kaze doktoru -
      Doktore molim vas napisite da sam umro od side!!
      Zasto od side?
      Tako mi niko neće j***** ženu, a oni koji su je već j***** umreće od straha
      "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• wuchkica
        CBC Senator XXL
        • 18.04.2008
        • 709
        • Bgd-Cerak
        • Metla :)

Dolazi crvenkapa kod bake u kuću, a tamo naravno vuk prerušen leži u krevetu i kaže Crvenkapa

Bako, Bako, zašto su ti tako velike oči?

-da bih te bolje videla

Bako, Bako, zašto su ti tako velike uši?

- da bih te bolje čula

Bako, Bako, zašto ti je tako veliki piiii, ah ah aaahhhh Bakooo, uhhhh...
        Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

Kakva je razlika izmedju baterije i zene?

Baterija ima i pozitivnu stranu!

wuchkice -
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• wuchkica
            CBC Senator XXL
            • 18.04.2008
            • 709
            • Bgd-Cerak

ZAGORAC

Zagorac pred sudom jer je zgazio dva Slovenca.

Sud: Optuzeni, ispriccajte sto je bilo.

Zagi: Cijenjeni sude, bila je poledica, izgubio sam kontrolu nad autom i eto...

Sud: Optuzeni, avgust je!

Zagi: Ma dobro, padala je kisa, cesta je bila puna mokrog lisca, auto se zanio i...

Sud: Kisa nije padala vec mjesec dana! Prestanite pricati bajke, recite istinu!

Zagi: OK, vozim ja tako i vidim ta dva smrdljiva Janeza. Lupio sam po gasu i frontalno se u njih zaletio, jedan mi je proletio kroz sofersajbu, a drugi se odbio od auta i odletio 100 metara dalje.
            Ne kajem se, opet bih da mi se ukaze prilika!

Sud: Eto, mogli ste odmah tako reci. Jednog cemo optuziti za provalu u auto, a drugog za bijeg sa mjesta nesrece.

skyline - ccccc a šta bi vi i bez nas ovako negativnih

Comment

• skyline
              CBC Senator XXL
              • 31.07.2007
              • 3149
              • Cacak

hhhah, znas kako sam se smorio kad sam video da je prvi post iznad, zensko

ali eto, svi mi volimo nekada malo da budemo sovinisti, nebitan je pol, a ovo je vecinom muski forum

a sto se tice onog, strogo muskog, vica, respect
              Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• audex
                CBC Član
                • 09.07.2008
                • 90
                • BGD

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                  CBC Senator XXL
                  • 13.11.2007
                  • 684
                  • Sabac

Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• wuchkica
                    CBC Senator XXL
                    • 18.04.2008
                    • 709
                    • Bgd-Cerak

KEFALICA: "Šta je tajna?"......"Pa tajna je kad mama dodje po mene u školicu i onda idemo kod čika Srdjana u stan".

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

hhaa, vrhh
                      jao, klinci su katastrofa

scena iz prepunog GSP-a
                      tata, ajde da mi kupis autic
                      ne moze
                      aaaajde
                      ma ne moze, imas vec puno
                      aaajde, kupi mi, molim te
                      ma, nema i tacka
                      ako mi ne kupis, recicu mami da si piskio u lavabo

tako je kad sam ja bio u vrticu, bio kao neki roditeljski, i vaspitacica kaze "Pazite sta govorite kuci. Sve upijaju kao sundjeri i prenose ovde. Sve znam sta radite kuci"

iz kefalice

sta je to brak
                      brak je kad se dvoje vole dugo godina i na kraju se vencaju, ali prvo moras da varas svog buduceg muza, kao sto je to moja tetka radila

Comment

• wuchkica
                        CBC Senator XXL
                        • 18.04.2008
                        • 709
                        • Bgd-Cerak

Socijalizam: Imaš dve krave i jednu daš komšiji.
                        Komunizam: Imaš dve krave. Vlada ti uzme obe i da ti malo mleka.
                        Fašizam: Imaš dve krave. Vlada ti uzme obe i proda ti malo mleka.
                        Nacizam: Imaš dve krave. Vlada ti uzme obe i strelja te.
                        Birokratizam: Imaš dve krave. Vlada ti uzme obe, strelja jednu, pomuze drugu i baci mleko
                        Tradicionalni kapitalizam: Imaš dve krave. Prodaš jednu i kupiš bika.Tvoje stado se množi i prihodi rastu. Prodaš ih sve i penzionišeš se sa velikom penzijom.
                        Američka korporacija: Imaš dve krave. Prodaš jednu i teraš drugu da proizvodi mleko kao četiri druge. Kasnije zaposliš experta da ispita zašto je krava crkla.
                        Francuska korporacija: Imaš dve krave. Stupiš u štrajk zato što hoćeš tri.
                        Japanska korporacija: Imaš dre krave. Redizajniraš ih da budu veličine desetog dela obične krave i daju 20 puta više mleka.
                        Nemačka korporacija: Imaš dve krave. Prepraviš ih da žive 100 godina, jedu jednom mesečno i same se muzu.
                        Britanska korporacija: Imaš dve krave. Obe su lude.
                        Italijanska korporacije: Imaš dve krave, ali ne znaš gde su. Odeš na ručak.
                        Ruska korporacije: Imaš dve krave. Prebrojiš ih ponovo i shvatiš da imaš 5.Prebrojiš ih ponovo i shvatiš da imaš 42.Prebrojiš ih ponovo i shvatiš da imaš 2. Prestaneš da brojiš i otvoriš drugu flašu votke.
                        Indijska korporacija: Imaš dve krave i obožavaš ih do kraja života.
                        Srpska korporacija: Imaš dve krave. Država proda tvoje krave na tenderu, a tebe proglasi tehnološkim viškom.

Comment

• doc Leon
                          CBC Član
                          • 07.11.2007
                          • 52
                          • Jajce

Krdo bizona moze se kretati onom brzinom kojom se moze kretati najsporiji bizon, nikako brze od toga jer bi inace najsporiji bizon zaostao za krdom.
                          Kad je krdo napadnuto, najslabiji ili najbolesniji bizoni su obicno prvi na udaru i oni prvi stradaju jer se nalaze na zacelju krda. To se zove prirodna selekcija, i ona je dobra za cijelo krdo bizona, jer se tako krdo rjesava onih koji ga usporavaju u kretanju. Dakle, regularno ubijanje najslabijih clanova krda je u principu dobra stvar za cijelo krdo.

Na vise-manje isti nacin, ljudski mozak je nakupina zivcanih stanica, a kao cjelina funkcionira onoliko brzo koliko najsporija stanica moze funkcionirati. Svi znamo da pretjerana konzumacija alkohola unistava zivcane stanice u mozgu. No, zbog bioloskih razloga, alkohol prvo napada i unistava najsporije i najslabije stanice u mozgu. Na taj nacin, kontinuirana konzumacija gemista eliminira najslabije karike u lancu prijenosa informacije u mozgu, sto cini mozak brzim i efektivnijim.

Zato se covjek uvijek osjeca pametnijim nakon par gemista...
                          tek kad sam se ozenio shvatio sam sta je sreca...
                          ali tad je vec bilo prekasno
                          http://www.foto-video-micko.blogspot.com/ check it out

Comment

• StudentBGD
                            CBC Senator XXL
                            • 18.12.2007
                            • 1027
                            • Beograd

Originally posted by wuchkica
                            .
                            Francuska korporacija: Imaš dve krave. Stupiš u štrajk zato što hoćeš tri..
                            Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• kalibaR
                              Moderator
                              • 03.04.2006
                              • 352
                              • Beograd
                              • AE86 rolle, Eclipse 1G

Comment

• zoranc
                                CBC Senator XXL
                                • 31.03.2005
                                • 1313
                                • Beograd
                                • AR 147

Biseri turbo folka

-Lazes kao pas, gledas me ko zver, stvarno nije fer.
                                -Sve, sve, sve, sve ces da mi das,al ja necu s tobom jer si mafijas.
                                -Daj zagrli me, daj daj daj, vodoravno a i uspravnooooo
                                -Ajde Jelo smrci belo,pa nek vidi celo selo.
                                -Plitak potok, a voda duboka??????
                                -Mala lezi tuku mitraljezi, ja cu na te, ne boj se granate!
                                -Ocu kuci da te vodim,ali ja sam izbjeglica nemam kuce, boze boze zar ja trazim nemoguce...
                                -Vetar duva kisa sipi a pod nama krevet skripi.
                                -Zbog nje su me zvali papak... ja to nisam znaoooo
                                -Jel te peku u daljini moje suze na haljini?
                                -Skocit cu sa sedmoga sprata, rodila mi zena a ja nisam tata.
                                -Moj se dragi u autu voza a ja jadna u sumi kod koza!!!!
                                -Kazu nismo par zato sto si podstanar...
                                -Uz malu pec i radio svasta sam joj radio.
                                -Sto na kafu zoves mene kada nemas samlevene!
                                -Sta ce meni vencanje i zena, kad sa tudjom zivim bez problema.
                                -Ti ode na zeleno ja osta na crveno, rastavi nas semafor.
                                -Da dogovor kucu gradi rek'o je nek'o, s tobom kako stvari stoje temelj je daleko.
                                -Mala moja na vrh kola stani, da te moje oko nanisani.
                                -Skini skini kosulju al nemoj brushalter, ostavi bar nesto mala da pocepa panter.
                                -Kuce laje a ja mislim ti si, otis'o si sarmu probo nisi.
                                -Ja te volim ja te obozavam, ja bih s tobom da se razmnozavam.
                                -Ja sam dama visokog morala, zato svoju nikom nisam dala.
                                -Alal vera mili moj, kad me stegnes joj joooj
                                -Cveta cvece listaju banderre, ja te volim, ti si mi devojka! (????)
                                -Ispred kuce metar drva, ti si moja ljubav prva.
                                -Mala moja dodji da sviramo malkice, ja dok sviram ti mi skini gacice.
                                -Ja sam svoju Raziju miniro, poginut ce ko je bude diro.
                                -Pletem dzemper, dzemper mi u ruci, dodji mala pa mi ga navuci.
                                -OOOO, otpala ti ruka ako drugu taknes oko struka.
                                -Otisoooo si e pa nek siii, nisi bio bog zna kako seksiiiiii.
                                -Nisam zgodan al sam neophodan, ko me proba zeli me do groba.
                                -Mala moja na vrh sela moga, ti zivis u oblacima, ja zivim u opancima (?????)
                                -Ja ti kazem odlazi pokido se lanac, a ti ne razumes ko da si Bosanac.
                                -Pevaljka sam od glave do pete, oko mene sve valute lete.
                                -Neko vozi motor, neko vozi traktor, ja i moja mala motokultivator.
                                -Sutra kada prodje sto je noci milo, ti ne pricaj drugovima sta je sinoc bilo!!!!
                                -Dva bunara dva bunara a velika susa, dodji dragi izgore mi i srce i dusaaaa
                                -Rodno mesto Banja Luka, jedem cevap s mnogo luka, u Becu sam
                                Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

Working...
                                X