Zezanje [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

kolega kaze da ima puno pokazatelja, al' ako je niko ne ferma onda ona (krava) preduzima odgovarajuce mere. Dakle, kad "dotera cara do duvara" desi se da kad neko udje u stalu da je nahrani - ona zaskoci !

Posle se pogledas u ogledalo i mislis se "sta li je nasla na meni" Na kraju ti milo , pa se pre ulaska u stalu lepo obrijes, doteras...

ponekad bas jedem go.vna
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• wuchkica
      CBC Senator XXL
      • 18.04.2008
      • 709
      • Bgd-Cerak
      • Metla :)

Konačno je uspeo!!! )))

Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• Čiča
        CBC Senator XXL
        • 14.12.2005
        • 1621
        • Beograd, Vidikovac

@ sky i deki-askona, aj vi kao pitate nekoga na forumu da vama dvojici (ako vem se neko jos pridruzi, vama jos lepse) otvore posebnu sobu jer vidim da ste se nasli u ovoj "animalnoj" raspravi
        Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
        "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

Ušao Milisav u štalu da pomuze kravu. Uzeo kofu, stavio je pod kravu i počeo da
          muze. Taman malo napunio kofu, krava mlatne repom, obori kofu i prospe mleko.
          Milisav, šta će, podigne kofu, stavi je opet pod kravu, krene dalje da muze,
          taman opet malo napuni kofu, krava opet mlatne repom po kofi i obori je. Milisav
          gleda šta će, kako da reši sad taj problem? Pogleda gore i vidi gredu tačno
          iznad krave. Stane iza krave, uzme hoklicu, popne se na nju, uzme rep i prebaci
          ga preko grede. Medjutim, kako sad da ga pričvrsti da ostane gore? Seti se on,
          pa uzme jednom rukom i skine učkur sa pantalona da veže rep za gredu. Kako je
          vezivao rep, spadnu mu pantalone. U tom trenutku mu ulazi žena u štalu i ima šta
          da vidi!
          - Crni Milisave, šta radiš to?!?!?!
          Milisav pogleda u ženu, pogleda u kravu, tj. u kravino ****, pogleda sebe bez
          pantalona, pa opet u ženu i reče:
          - Eto, Milunka, ****m kravu! Sta god bi’ ti drugo rek’o, ne bi mi verovala…
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• nik2yu
            CBC Senator
            • 19.11.2007
            • 298
            • belgrade

bas ste se primili na
            mislim imam ja neku rodbinu u Barajevu, imaju svasta od stoke u dvoristu pa ako je neko zainteresovan
            Ponude na PM
            popust za clanove ARCS, po sistemu 2 po ceni 1.
            Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!

Comment

• dario opel kadett
              CBC Senator XXL
              • 22.09.2008
              • 373
              • ljeskovica

Halo hitna!

Jedan čovjek zove hitnu pomoć:
              - Hitna, odmah dolazite, moj mali je progutao prezervativ.
              Nakon pet minuta, isti čovjek ponovo zove hitnu pomoć:
              - Hitna, nema veza, našao sam drugi.
              Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!

Comment

• Superbird
                CBC Senator XXL
                • 06.02.2006
                • 384
                • Sabac ---> Novi Sad
                • Audi 100 Typ 43

Deki-ascona je bas upoznat sa mlacenjem gloginja, teranjem krava i slicnim perverzijama

Comment

• mixer
                  CBC Senator
                  • 13.04.2005
                  • 202
                  • Skopje

[/img] mozzda je vec bilo, ali je jako dobro!
                  Jahači magle

Comment

• ssteva2206
                    R.I.P. CBC Drug XXL
                    • 22.04.2005
                    • 106
                    • Beograd

Kazu da svaki dan moramo da pojedemo jednu jabuku, a i jednu bananu zbog kalijuma.Takodje i pomorandzu zbog vitamina C... i obavezno da popijemo jednu soljicu zelenog caja ( bez secera za prevenciju dijabetisa)za smanjenje masnoce u krvi...Svakog dana treba da popijemo dva litra vode (da, i posle je ispiskiti, sto udvostrucuje vreme koje smo do sada provodili u WC/u) Svakog dana treba uzeti bar jedan Bioaktiv ili jedan jogurt da biste imali sve dobre bakterije, za koje niko ne zna sta je tu tacno, ali ako se ne opskrbis bar sa milion i po tih bakterija, videces svog Boga...Svakog dana jedan aspirin, za prevenciju infarkta i jedna casa crnog vina, takodje protiv infarkta.I jednu casu belog vina, za nervni sistem... I jednu casu piva, ne mogu da se setim za sta... Ako ih popijes odjednom, medjutim, mozes da dobijes mozdrani udar, ali ne sekiraj se, neces ni primetiti... Svakog dana treba jesti zitarice.Mnogo, mnogo, gomilu zitarica, dok ne poseres ***** velicine pulovera.Potrebno je 4 do 6 dnevnih obroka, laganih, s tim da ne smes da zaboravis da svaki zalogaj zvaces 100 puta.Tako da ti samo za jelo treba 5 sati...E da, iza svakog jela trebalo bi oprati zube, tako da zube treba oprati i posle jabuke, posle bioaktiva, posle banana, posle zitarica... I tako sve dok imas zube u ustima, s tim da ne zaboravis zubni konac, masazu desni i ispiranje vodicom za usta...Bilo bi dobro da sredis kupatilo, mozda da stavis unutra CD plejer ili TV, jer s obzirom na vodu, zitarice i zube, mnogo, mnogo vremena ces provesti unutra...Treba spavati 8 i raditi preko 8, plus 5 za jelo, to je 21.Ostaje ti 3 sata, ako nije guzva u prevozu.Prema statistikama, TV se gleda prosecno 3 sata dnevno.Sada se to vise ne moze, jer svakog dana # treba da se seta najmanje pola sata (savet, posle 15 min kreni nazad jer u suprotnom, pola sata postaje ceo sat).Treba negovati prijateljstva, jer su kao biljke, treba ih odrzavati svakodnevno.Pretpostavljam i kada ides na put...Izmedju ostalog, moras da ostanes informisan, i citas bar dve dnevne i jednu nedeljnu novinu da bu imao kriticki stav...Treba da imate seks svaki dan, ali bez upadanja u rutinu, treba da ste inovativni, kreativni i da osvajate iznova.Za sve ovo treba vremena...Da ne govorim o tantrickom seksu. Treba da imate vremena za dodir sa prirodom, pranje poda sudova vesa, da ne govorimo o tome sta sve treba ako imas kucnog ljubimca ili decu... Racunica kaze da je za sve to potrebno minimalno 29 sati.

Jedina mogucnost koja se namece je da se radi nekoliko stvari istovremeno.Npr tusiraj se hladnom vodom i drzi usta otvorena, tako ces popiti 2l vode. Dok izlazis iz kupatila sa cetkicom za zube u ustima,istovremeno se seksuj (tantricki) s partnerom koji istovremeno gleda TV i cita novine dok ti peres pod. Ostala ti je jedna ruka slobodna? Nazovi prijatelje i rodbinu. Popij vino (posle razgovora sa rodbinom ce ti trebati) Uuuuf Ipak, ako ti je ostalo dva slobodna minuta posalji ovu poruku svojim prijateljima (koje treba paziti kao biljke) dok jedes kasicicu meda, koji je vrlo koristan.

Sada te pozdravljam, jer izmedju jabuke, jogurta, piva, prvog litra vode i treceg obroka sa dnevnom dozom zitarica, ne znam vise sta mi treba, ali moram hitno u WC.

Usicaricu par minuta istovremeno
                    peruci zube...
                    Pozz

Comment

• wuchkica
                      CBC Senator XXL
                      • 18.04.2008
                      • 709
                      • Bgd-Cerak
                      • Metla :)

Bosanski help desk

Podrska: Kakav kompjuter Vi imate?
                      Korisnik: Bijeli ...
                      __________________________________________________ _____

Dobar dan, ja sam Marta, ne mogu da štampam. Svaki put kada pokušam pojavi se poruka "Ne mogu da nađem štampač". Čak sam podigla štampač i stavila ga ispred monitora, ali kompjuter još uvijek kaže da ne može da ga nađe...
                      __________________________________________________ _______________________________
                      Korisnik: Imam ogroman problem. Kolega je postavio skrinsejver na moj kompjuter, ali svaki put kada pomjerim miš, on nestane!
                      __________________________________________________ _______________________________
                      Korisnik: Moja tastatura ne radi uopšte.
                      Podrska: Da li ste sigurni da je utaknuta u kompjuter?
                      Korisnik: Ne. Ne mogu da vidim zadnju stranu kompjutera.
                      Podrskaodignite tastaturu i napravite 10 koraka unazad.
                      Korisnik: OK
                      Podrska: Da li je i tastatura pošla sa Vama?
                      Korisnik: Da.
                      Podrska: To znaci da tastatura nije priključena. Ima li tamo još jedna tastatura?
                      Korisnik: Da, ovdje je još jedna tastatura. Aaaa...ova radi!
                      Korisnik: ne može da se "nakači" na internet.
                      Podrska: Da li ste sigurni da koristite ispravnu lozinku?
                      Korisnik: Da siguran sam. Vidio sam da je i moj kolega unio istu.
                      Podrska: Mozete li da mi kažete koja je vaša lozinka?
                      Korisnik: Pet zvjezdica.
                      Podrska: Kliknite na ikonicu "My computer" na lijevoj strani ekrana.
                      Korisnik: Vaše lijevo ili moje lijevo?
                      Podrska : Dobar dan. Kako Vam mogu pomoći?
                      Korisnik: Zdravo... Ne mogu da štampam.
                      Podrska: Hoćete li da klikčete onako kako ja budem i...
                      Korisnik: Slušaj drugar; nemoj da počinješ stručno sa mnom! Nisam ti ja Bil Gejts!
                      __________________________________________________ ______________ _________________
                      Korisnik: Imam problem da štampam u crvenoj boji...
                      Podrska : Da li imate kolor štampač?
                      Korisnik: Ne.
                      __________________________________________________ ______________ _________________
                      Podrska : Šta je sada na vašem monitoru gospođice?
                      Korisnik: Medo koga mi je moj dečko kupio u supermarketu.
                      Podrska : A sada pritisnite F8.
                      Korisnik: Ne radi.
                      Podrska: Šta ste tačno uradili?
                      Korisnik: Pritisnuo sam F taster 8 puta, bas kao što ste mi rekli, ali se ništa ne dešava...
                      Podrska : Vaša lozinka je malo slovo j kao jabuka, i veliko slovo V kao Viktor i broj 7.
                      Korisnik: Da li je 7 velikim ili malim slovima?
                      Podrska :Koji antivirusni program koristite?
                      Korisnik: Netscape.
                      Podrska : To nije antivirusni program.
                      Korisnik: Jao, izvinite...Internet Explorer.
                      Podrska : Majkrosoftova tehnička podrška, mogu li vam pomoći?
                      Korisnik: Dobar dan! Čekao sam više od 4 sata na vas. Možete li mi reći koliko dugo treba da čekam prije nego što budete mogli da mi pomognete?
                      Podrska : Uff..? Izvinite, ne razumijem Vaš problem?
                      Korisnik: Radio sam u Word-u i kliknuo na help dugme prije više od četiri sata. Možete li mi reći kada ćete konačno moći da mi pomognete?
                      Podrska: Kako Vam mogu pomoći?
                      Korisnik: Pišem svoj prvi e-mail.
                      Podrska: U redu, i, kakve vrste je vaš problem?
                      Korisnik: Pa, napisao sam pismo, ali kako da ga ubacim u poštanski sandučić?
                      Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• Stefan Gta
                        CBC Član
                        • 11.05.2007
                        • 16

sta je zajednicko za partizan i medeno srce?

oboje se pune u pioniru

Comment

• Čiča
                          CBC Senator XXL
                          • 14.12.2005
                          • 1621
                          • Beograd, Vidikovac

Razgovaraju dva velika psa u čekaonici kod veterinara. Veći pita manjeg: šta ti je? Kaže manji: burazeru najebo sam. Bio je neki dečji rođendan, bilo je preko 30-toro dece, čupali mi rep, uši, dlaku, ja dreknuo na jednoga ovaj se usro, počeo da viče nastala panika i stampedo, pa su me doneli da me poklone nekom. Ako me niko ne bude hteo idem na kremiranje. A što si ti došao pita manji većeg. Burazeru ja imam strašno zgodnu gazdaricu, živi sama pa me je uzela ovako velikog da je branim. Jednog dana ja ležim u kupatilu, ona uđe gola, sagne se da pere kadu, kad sam ja video to, meni pala kapija na oči, poludeo sam skočim na nju.......straga.....

i .... jasno, sada ćeš ići na kremiranje, kaže manji pas.

Ne, nego će da mi seku nokte.
                          Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                          "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• goxee
                            CBC Veteran
                            • 20.03.2007
                            • 119
                            • Beograd, Vozdovac

Photoshop magija

Completeall, all creative stuff, education, creative, articles, movies, videos, art and design, history, nature, sculptures, Photoshop Magic, Adobe photoshop, computer graphics, Auto Cad, Corel Draw, design, arts, weird, fantasy, humor, pictures, tutorials, images, pics
                            Don't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!

Comment

• Vucko_Alfista
                              CBC Senator
                              • 04.04.2008
                              • 219
                              • Niš
                              • Alfa 166

Ludoo! Photoshop je cudo!

Comment

• prolupator
                                CBC Senator XXL
                                • 02.09.2005
                                • 3968
                                • Zemun

OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
                                X