Re: Zezanje
Kako skinuti bravu sa Juga (preuzeto sa foruma "sam svoj majstor")
a jebote ta brava ko da je od ili na mercedesovom ,,actrosu,,šleperu,slušaj vamo.govori ti čovek koji je razvalio bar 15 brava na koje kakvim zastavinim vozilima,elem kad sam imao 15-16 godina možda i 17,mnogo sam voleo auta,ali nisam imo auto ,mislim otkud maloljetniku auto,ali bio rat ja mlad ,lud ko struja,pi....iju napravit sad sad.jbg bilo tih auta kolko hoćeš.šta ćeš ,daje vozat ,mislim moraš ga marnut,to su kod nas sve generacije ratne prošle,i tako ja 41, A
sa svojim isto pametnim kolegama kao ja što sam bio,ajmo mi marnut auto,vlasnik ko zna gdjeje,i dal je živ uopšte ko ga j...,otvorimo mi ,čuj otvorimo razbijemo staklo,i šta sad,malo volan levo malo desno ,kad ono puče brava,ispipaj probaj sve moguće žice,upalimo mi to čudo ,pih ima i goriva unjemu,vozaj vozaj,dok ga vojska ne ote,pa tako redom ,dosta smo s.....i tih brava,mladost ludost,i kozna da se neprijavih u vojsku ,,dobrovoljno,,možda bi bio lopov krao automobile,uh što mije želja nekom guzonji, drmnut nekog ljubimca pa zapaliti pred njim,ali vojska ko vojska napravi od mene nešto,naučiše me svemu i svačemu,,ali eto osta iz djetinjstva to kako se najlakše skida brava,sad će neko reć vidiš kakav je on,ali to mene zabole,nikad nisam gledo nit mislio štaće ko reć,pa eto samo sam ispričo mali dio svog poznavanja motornih vozila,a otome krađi od oca ključeva ,pa čak sam i kopirao ključ,pa stari zaspi ,a ja u auto i vožgega vožge,da se pohvalim sa12 godina sam bio bolji vozač nego i jedna danas žena koju poznajem,mislim nisam bio toliko loš vozač,strašan,a i danas kad sam riješio dosta stvari u svom ovom kratkom životu kad vidim dobar auto ili alat za obradu drveta neka jeza me uvati,pola ljudi koji me znaju mislili su da ću davno da izgubim glavu za volanom,ali nikad nije kasno ,samo što sad ne prelazim 80 i poštujem sve saobraćajne znakove,i ograničenja,i nemam nikakav besan auto,ne daga nisam mogo priuštiti,nego ne brže od života,mogu ja kuckati još svedno nemogu da spavam naloko sam se neke kafurine dok sam bio na chat-u,samo sam malo otišo sa teme A
A
A
A
A
malo jedno 3000slova,ali brište ako hoćete,samo neznam kako da ti pomognem da zamjeniš bravu,ja ti znam kako da je se na najlakši način riješiš,ko će tu da brusi i buši odvrće zavrće,samo smotaj kontra volan cimni par puta i gotovo,a i ne moraš možda voliš to polako natanane,e onda brusi,ja nemogu ništa polako,kad jedem jedem brzo ,sve brzo čitav život u brzini, neznam možda sam oborio svjetski rekord u veličini posta,ako nisam to mi je u cilju,ako ne uspije ti javi dati ukratko dam dalja upustva,e a jesi probo majstora da zovneš,mislim ljude koji su se školovali za to,probaj sa tim,jer ćeš svedno nešto s.....i pa ćeš morati da zoveš majstora.zato ova država propada što niko neradi svoj poso ,nije što neće nego što drugi misle da to mogu da urade,kad bi svako radio svoj poso i ne mješo se u tuđi poso to bi bila država,jer svi bi imali šta da radimo,a ne ovako stolar radi autoelektriku,autoelektričar ,zida zgrade,profesori rade po štandovima na pijaci,stoka i majmuni nam vode državu,i mi se svi pitamo šta to nije kod nas uredu ,alo štaće bit uredu kadniko neradi ono što treba da radi,evo ja prvi kuckam ovdje umjesto da spavam,sutra da se igram sa djecom,ne ja ću sutra da spavam i ustanem nervozan,itd,
sad ad si ti dao da ti majstor to uradi ja bi sad spavao,znači ti si kriv, A
A
niko nije kriv ribice su krive,
Kako skinuti bravu sa Juga (preuzeto sa foruma "sam svoj majstor")
a jebote ta brava ko da je od ili na mercedesovom ,,actrosu,,šleperu,slušaj vamo.govori ti čovek koji je razvalio bar 15 brava na koje kakvim zastavinim vozilima,elem kad sam imao 15-16 godina možda i 17,mnogo sam voleo auta,ali nisam imo auto ,mislim otkud maloljetniku auto,ali bio rat ja mlad ,lud ko struja,pi....iju napravit sad sad.jbg bilo tih auta kolko hoćeš.šta ćeš ,daje vozat ,mislim moraš ga marnut,to su kod nas sve generacije ratne prošle,i tako ja 41, A

sad ad si ti dao da ti majstor to uradi ja bi sad spavao,znači ti si kriv, A

Comment