Zezanje [ARHIVA]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stevak
    CBC Senator XXL
    • 31.05.2009
    • 1215
    • Zemun
    • Saab 9000 cs 2.0T

Re: Zezanje

Kako skinuti bravu sa Juga (preuzeto sa foruma "sam svoj majstor")

a jebote ta brava ko da je od ili na mercedesovom ,,actrosu,,šleperu,slušaj vamo.govori ti čovek koji je razvalio bar 15 brava na koje kakvim zastavinim vozilima,elem kad sam imao 15-16 godina možda i 17,mnogo sam voleo auta,ali nisam imo auto ,mislim otkud maloljetniku auto,ali bio rat ja mlad ,lud ko struja,pi....iju napravit sad sad.jbg bilo tih auta kolko hoćeš.šta ćeš ,daje vozat ,mislim moraš ga marnut,to su kod nas sve generacije ratne prošle,i tako ja 41, A sa svojim isto pametnim kolegama kao ja što sam bio,ajmo mi marnut auto,vlasnik ko zna gdjeje,i dal je živ uopšte ko ga j...,otvorimo mi ,čuj otvorimo razbijemo staklo,i šta sad,malo volan levo malo desno ,kad ono puče brava,ispipaj probaj sve moguće žice,upalimo mi to čudo ,pih ima i goriva unjemu,vozaj vozaj,dok ga vojska ne ote,pa tako redom ,dosta smo s.....i tih brava,mladost ludost,i kozna da se neprijavih u vojsku ,,dobrovoljno,,možda bi bio lopov krao automobile,uh što mije želja nekom guzonji, drmnut nekog ljubimca pa zapaliti pred njim,ali vojska ko vojska napravi od mene nešto,naučiše me svemu i svačemu,,ali eto osta iz djetinjstva to kako se najlakše skida brava,sad će neko reć vidiš kakav je on,ali to mene zabole,nikad nisam gledo nit mislio štaće ko reć,pa eto samo sam ispričo mali dio svog poznavanja motornih vozila,a otome krađi od oca ključeva ,pa čak sam i kopirao ključ,pa stari zaspi ,a ja u auto i vožgega vožge,da se pohvalim sa12 godina sam bio bolji vozač nego i jedna danas žena koju poznajem,mislim nisam bio toliko loš vozač,strašan,a i danas kad sam riješio dosta stvari u svom ovom kratkom životu kad vidim dobar auto ili alat za obradu drveta neka jeza me uvati,pola ljudi koji me znaju mislili su da ću davno da izgubim glavu za volanom,ali nikad nije kasno ,samo što sad ne prelazim 80 i poštujem sve saobraćajne znakove,i ograničenja,i nemam nikakav besan auto,ne daga nisam mogo priuštiti,nego ne brže od života,mogu ja kuckati još svedno nemogu da spavam naloko sam se neke kafurine dok sam bio na chat-u,samo sam malo otišo sa teme A A A A A malo jedno 3000slova,ali brište ako hoćete,samo neznam kako da ti pomognem da zamjeniš bravu,ja ti znam kako da je se na najlakši način riješiš,ko će tu da brusi i buši odvrće zavrće,samo smotaj kontra volan cimni par puta i gotovo,a i ne moraš možda voliš to polako natanane,e onda brusi,ja nemogu ništa polako,kad jedem jedem brzo ,sve brzo čitav život u brzini, neznam možda sam oborio svjetski rekord u veličini posta,ako nisam to mi je u cilju,ako ne uspije ti javi dati ukratko dam dalja upustva,e a jesi probo majstora da zovneš,mislim ljude koji su se školovali za to,probaj sa tim,jer ćeš svedno nešto s.....i pa ćeš morati da zoveš majstora.zato ova država propada što niko neradi svoj poso ,nije što neće nego što drugi misle da to mogu da urade,kad bi svako radio svoj poso i ne mješo se u tuđi poso to bi bila država,jer svi bi imali šta da radimo,a ne ovako stolar radi autoelektriku,autoelektričar ,zida zgrade,profesori rade po štandovima na pijaci,stoka i majmuni nam vode državu,i mi se svi pitamo šta to nije kod nas uredu ,alo štaće bit uredu kadniko neradi ono što treba da radi,evo ja prvi kuckam ovdje umjesto da spavam,sutra da se igram sa djecom,ne ja ću sutra da spavam i ustanem nervozan,itd,
    sad ad si ti dao da ti majstor to uradi ja bi sad spavao,znači ti si kriv, A A niko nije kriv ribice su krive,
    ex SAABotražitelj

Comment

• zoranc
      CBC Senator XXL
      • 31.03.2005
      • 1313
      • Beograd
      • AR 147

Stranac

Nekoliko godina nakon što sam došao na svijet, moj tata je upoznao stranca koji je tek došao u naš gradić. Od samog početka tata je bio opčinjen pridošlicom i brzo ga pozvao da živi s našom porodicom. Stranca smo brzo prihvatili i od tada je živio sa nama.Dok sam odrastao nijednom se nisam zapitao o njegovoj ulozi u našoj porodici.U mom dječjem umu on je imao posebno mjesto. Roditelji su me odgajali komplementarno: mama me je učila da razlikujem dobro od zla, a tata me učio da budem poslušan. Ali stranac, on je bio pripovjedač. On bi nas držao opčinjene satima svojim avanturama, misterijima i komedijama.Kad sam želio da saznam nešto o politici, povijesti ili nauci, on je uvijek znao sve odgovore o prošlosti, razumio je sadašnjost i činilo se da je čak u stanju da predvidi budućnost! Moju porodicu je odveo na prvi veliki nogometni meč. Nasmijavao me i rastuživao. Stranac nikad nije prestajao pričati, ali tati to izgleda nije smetalo.Ponekad, mama bi tiho ustajala i odlazila u kuhinju gdje je bilo tiho i mirno, dok smo mi jedni druge stišavali da čujemo što ima da nam kaže.Ponekad, mama bi tiho ustajala i odlazila u kuhinju gdje je bilo tiho i mirno, dok smo mi jedni druge stišavali da čujemo što ima da nam kaže.Tata je upravljao našim domom s određenim moralnim normama, ali stranac nikad nije osjećao obavezu da ih prati.Proste priče, nisu bile dozvoljene u našoj kući. Ni od nas, ni od naših prijatelja, ni od posjetilaca. Naš dugogodišnji posjetilac, s druge strane, glatko bi se provlačio s psovkama koje su parale moje uši i tatu tjerale da pobjesni, a mamu da pocrveni. Tata nije dozvoljavao liberalnu upotrebu alkohola, ali nas je stranac poticao da ga redovno pijemo.On je učinio cigarete da izgledaju privlačno, cigare džentlmenski, a muštikle prefinjeno.Slobodno je govorio o seksu, čak i previše. Njegovi komentari su ponekad bili provokativni, ponekad sugestivni, a ponekad jednostavno besramni.Danas znam da su moja shvaćanja o ljubavnim vezama u velikoj mjeri formirale strančeve priče. Iz dana u dan stranac je proturječio vrijednostima mojih roditelja, ali su ga ipak rijetko ušutkavali. I NIKAD ga nisu zamolili da napusti našu kuću.
      Više od 40 godina je prošlo od kad se stranac uselio u život naše porodice. Jako se brzo uklopio pa danas ni izbliza ne izgleda tako očaravajući kao što je bio s početka.Međutim, čak i ako danas uđete u kuću mojih roditelja i dalje ćete ga pronaći kako sjedi u svom ćošku, iščekujući nekoga da ga sasluša, da priča s njim dok mu pokazuje svoje slike.Kako se zvao stranac? Mi smo ga prosto zvali – TV.U međuvremenu je dobio i suprugu.Zovemo je kompjuter.Njihovo prvo dijete zovemo mobilni telefon.A njihovo drugo dijete – Facebook.
      Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• Sava R4
        CBC Član
        • 10.07.2008
        • 90
        • Beograd,Braće Jerković

Malaysian firms shows Jebat, its version of the Mitsubishi Evo X, and Satria Neo hot hatch.

Uploaded with ImageShack.us
        www.renault4serbia.com

Comment

• sri98
          Admin od Trpeze
          • 24.10.2004
          • 7262
          • Republic of Konjarnik
          • Toyota Corolla E 210

Ovo ne bi trebalo u zezanje, Kia je pocela sa kopijama Mazde, Hyundai sa kopijama Mitsubishia, tako da.......
          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• skijash
            CBC Senator XXL
            • 07.09.2007
            • 1354
            • Beograd
            • wrx

Promašio si poentu, zove se Jebat

Comment

• kamango
              CBC Senator
              • 31.05.2009
              • 205
              • KS-BG

Pa nije kopija vec rebadge sa nekim izmenama.

Comment

• zoranc
                CBC Senator XXL
                • 31.03.2005
                • 1313
                • Beograd
                • AR 147

Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• kuntalo
                    CBC Senator XXL
                    • 02.03.2007
                    • 342
                    • Predgradje

Originally posted by sri98
                    Ovo ne bi trebalo u zezanje, Kia je pocela sa kopijama Mazde, Hyundai sa kopijama Mitsubishia, tako da.......
                    + što, koliko ja znam, Proton uopšte nije bezveze proizvođač, za razliku od krvavog barjaka... na primer...
                    Save the Panda!

Comment

• rajmax63
                      CBC Prijatelj
                      • 02.04.2005
                      • 1415
                      • Bačka Palanka
                      • AUDI A6 2.0TDI 170KS

evo kako neko prodje a ne plati za uslugu
                      veoma kreativno

ima i link
                      Code:
                      http://www.olimpia.rs
                      blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
                      Audi ima crveno T

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... i=1&_rdc=1
                        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• wuchkica
                          CBC Senator XXL
                          • 18.04.2008
                          • 709
                          • Bgd-Cerak
                          • Metla :)

Oglasi:

1. Potrebna sekretarica za rad u firmi, atraktivna i slobodnih shvatanja.
                          Radno vreme dvokrevetno.

2. Prodajem mečku, '96 godište, ful oprema: daire, motka i lanac.

3. Menjam papagaja zelene boje za svinju od 120 kilograma.
                          Napomena: ''Boja svinje nije bitna''.

4. Prodajem celokupnu enciklopediju ''Britanika''.
                          Nije upotrebljavana. Moja žena sve zna.

5. Dobr daktlogrfkinja tžari poaso. Tpkam 30 solva u minuti.

6. Menjam zdravstvenu knjižicu za štednu, poželjno oročenu.
                          Šifra: ''Zdravlje je najveće bogatstvo''.

7. Menjam 2 kanarinca za jednu dobru ševu.

8. Menjam taštu za kombajn.
                          Šifra: zmaj za zmaja

9. Prodajem kuću na klizištu. Požurite, cena raste! Još malo, pa je
                          u centru grada.

10.Šahista traži partnerku koja zna kako idu sve figure.
                          Šifra: figure veneris

11.Menjam dečka s motorom za dečka s kolima.
                          Šifra: dolazi zima

12.Prodajem kravu: crna metalik boja, HI-FI mukanje, spušteno sportsko
                          vime, prohrom rep i aluminijumska kopita.

13.Devojka, 23 godine, visoka, zgodna, crna kosa, plave oci, uspešno
                          zaposlena i bogata traži mušku osobu slicnih osobina kojoj bi prodala
                          deset kubika čamove građe.

14.Ako neko želi da ostavi alkohol i cigare, nek ih ostavi kod mene.
                          Šifra: Ne biram.

15.Makedonska reklama za kondome:
                          "Ko saka da se keca, a ne saka deca, da koristi kurtobranka od fabrika
                          Partizanka!"
                          Pre nego sto pustis jezik u pogon proveri da li ti je mozak ukljucen!

Comment

• wuchkica
                            CBC Senator XXL
                            • 18.04.2008
                            • 709
                            • Bgd-Cerak

Možda staro..ali..dobro je

ŠTA ĆU PRE

Kažu da svaki dan trebamo pojesti jednu jabuku, a i jednu
                            bananu radi kalcijuma. Takođe i pomorandžu zbog
                            vitamina C ! I obavezno popiti jednu šolju zelenog čaja
                            ( bez šećera za prevenciju dijabetesa ) za smanjenje
                            masnoće u krvi!
                            Svakog dana moramo popiti dve litre vode ( i posle je
                            ispiškiti, što udvostručuje vreme koje smo da sad
                            provodili u WC-u )
                            Svakog dana treba uzeti barem jedan bioaktiv ili jedan jogurt
                            da biste imali sve dobre bakterije, za koje niko ne zna
                            šta su tačno, ali ako se ne opskrbiš sa barem milion tih
                            bakterija, videćeš!
                            Svakog dana jedan aspirin, za prevenciju infarkta, i jedna čaša
                            crnog vina, također protiv infarkta. I jednu čašu
                            belog, za nervni sistem! I jednu čašu piva, ne mogu da
                            se setim za šta! Ako ih popiješ odjednom, međutim,
                            možeš dobiti moždani udar, ali ne sekiraj se, nećeš ni
                            primetiti.
                            Svakog dana treba jesti zrnaste stvari. Mnogo, mnogo, gomilu
                            zrnastih stvari. Potrebno je 4 do 6 dnevnih obroka,
                            laganih, s tim da ne smeš zaboraviti žvakati svaki
                            zalogaj najmanje 36 puta. Tako da ti samo za jelo treba
                            5 sati!
                            E da, iza svakog jela trebalo bi oprati zube, tako da zube
                            treba oprati i posle jabuke, bioaktiva, banana,
                            poslije zrnastih stvari. I tako sve dok imaš zube u
                            ustima, s tim da ne zaboraviš zubni konac, masažu desni
                            i ispiranje vodicom za usta. Bilo bi dobro srediti
                            kupatilo, možda staviti unutra CD player ili TV, jer s
                            obzirom na vodu, zrnaste stvari i zube, provešćeš puno,
                            puno vremena unutra.
                            Treba spavati 8 i raditi preko 8 sati, plus 5 za jelo, to je
                            21. Ostaje ti 3 sata, ako nije gužva u saobraćaju. Prema
                            statistikama, TV se gleda prosječno 3 sata dnevno. Sada
                            to više ne možeš, jer svakog dana treba hodati najmanje
                            pola sata ( savjet: Nakon 15 min kreni nazad jer u
                            protivnom pola sata postaje cio sat. ) Treba njegovati
                            prijateljstva, jer su poput biljaka, treba ih održavati
                            svakodnevno
                            Između ostalog, moraš ostati informisan, i čitati barem dvije
                            dnevne novine i nekoliko nedeljnih, da bi imao kritički
                            stav.
                            Seksati se treba svaki dan, ali bez upadanja u rutinu: treba
                            biti inovativan, kreativan i iznova osvajati. Za sve ovo
                            treba vremena. Da ne govorimo o tantričkom
                            seksu.
                            Treba imati vremena i za dodir sa porodicom, pranje poda,
                            suđa, veša, da ne govorimo o tome šta sve treba ako imaš
                            djecu ili kućnog ljubimca.

Računica kaže da je za sve to potrebno minimalno 29 sati. Jedina
                            mogućnost koja se nameće je raditi nekoliko stvari
                            istovremeno!
                            NPR: Tuširaj se hladnom vodom i drži usta otvorena, tako ćeš
                            popiti dve litre vode. Dok izlaziš iz kupatila s
                            četkicom za zube u ustima, istovremeno se seksaj s
                            partnerom koji istovremeno gleda TV i čita novine dok ti
                            pereš pod.
                            Ostala ti je jedna ruka slobodna. Nazovi prijatelja i rodbinu.
                            Popij vino nakon razgovora ( trebaće ti )
                            Uuuuu

No, ako ti je ostalo dva slobodna minuta, pošalji ovu poruku
                            svojim prijateljima ( koje treba paziti kao biljke ) dok
                            jedeš kašičicu meda, koja je vrlo
                            korisna.
                            Sada te pozdravljam, jer između jabuke, jogurta, piva, prve
                            litre vode i trećeg obroka s dnevnom dozom zrnastih
                            stvari, ne znam više šta trebam, ali moram hitno u
                            WC.
                            Uštedeću par minuta istovremeno perući
                            zube!

Comment

• wuchkica
                              CBC Senator XXL
                              • 18.04.2008
                              • 709
                              • Bgd-Cerak

KAKO MUJO RJEŠAVA UKRŠTENICU

Vrsta metala (4 slova): PLEH
                              Dio pribora za jelo (3 slova): ZUB
                              Zensko dijete (3 slova): ONA
                              Mjera za tezinu (4 slova): UTEG
                              Sestrin muz (5 slova): SAFET
                              Zlato (2 slova): ZL
                              Mjera za dragocjenost (5 slova): NOVAC
                              Dragi kamen (4 slova): MILI
                              Zajednica zene i muskarca (4 slova): STAN
                              Kokosji proizvod (4 slova): JUHA
                              Neizljeciva bolest (3 slova): KAP
                              Vidi sliku (5 slova): JESAM
                              Svecano odjelo (4 slova): CRNO
                              Muzjak vrane (6 slova): VRANAC
                              Kisik (1 slovo): K
                              Stanovnik Tirane (7 slova): TIRANIN
                              Dozivljaj pri spavanju (3 slova): SEX
                              Dio kupaonice (4 slova): VODA
                              ****** (4 slova) = HASO
                              Africki dizac utega (10 slova) AFRODIZJAK

p.s. izvinjavam se svim borancima

Comment

• banekg
                                CBC Senator XXL
                                • 06.09.2010
                                • 1274
                                • Nis
                                • Toyota Carina e 2.0

Vidi sliku (5 slova): JESAM
                                Long Live CBC!!!

Comment

Working...