e ovo je stvarno kvarno. Pitam se slucajnost ili namera? Ne verujem da bi mogao vlasnik ovako nesto da ucini.
Za Doru: jel tebi deda bio apotekar? - posto postoji jedan losion bas sa tim imenom (prezimenom)
Za Doru: jel tebi deda bio apotekar? - posto postoji jedan losion bas sa tim imenom (prezimenom)
Nije, moje deda je bio prvi čovek u selu po dva pitanja
Ovo me svi pitaju, nisam u srodstvu sa tim doktorom ili šta je već ali vidjam te losione i kreme po apotekama. I nisam iz Doroslova
Sasha, sa onim tekstom gore dao si mojoj gospodji, kako ona kaže, strašnu ideju, koju će ona koliko je znam da razradi i usavrši......A ja inače jedva čekam da dodje 2028 godina! Daće BOG!
Dosadi coveku zivot i traganje za smislom istog, pa je resio da ode u Indiju jer je cuo da tamo, iza sedam gora, mora, suma, jezera i ostalih prirodnih lepota ima jedna visooka planina, na cijem vrhu sedi premudri Svami koji je dokucio smisao zivota. Odluci da ode do njega da ga pita u cemu je smisao ovozemaljskog bitisanja...
Ode tamo, popne se na snegom zavejani vrh planine, a tamo cica sedi, meditira i lagano se smeska.
Pita on njega: "Oooo, premudri Svami, u cemu je smisao zivota?"
Ovaj odgovara: "Smisao zivota, sine moj je Ljubav!"
A covek ce: "Ma nije bre to smisao zivota, Svami..."
A Svami uspaniceno skoci na noge, pogleda ga i vrisne: "NIJE!!????"
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment