Okviri satova su 28.50 ali pošto,kao što vidiš,se skuplja nas više da bismo dobili popust biće jeftinije.Samo moramo videti sa Shaq-om oko dostave,dal može ići svakom na adresu ili na jednu pa da se pošalje dalje.Ako si zainteresovan upiši se,nije definitivno dok svi ne potvrde i ne počnu uplate.Samo da imamo otprilike koliko nas ima.
Nije dozvoljen link prema drugom forumu, promenio Dora
Drugari jel niste razmisljali malo o tim prstenovima. Ja sam pre dve godine skenirao sat iz w124 uradio negativ ostampao kod fotografa na photo papir extra sjajni i onda to sve lepo ubacio u sat i dobio bele satove koji extra nocu sijaju lepo belo i drugar mi od inoxa isece 3 kruga srednji malo savije pri dnu da ubaci u km sat i eto prstenova i jos sjaja a trebalo mu je 2 minuta da mi to uradi i nisam nista lepio jedina razlika je sto ti ,,kupovni" imaju malu ivicu.
Aj postavi ti neku sliku toga,pa cemo mozda da narucimo prstenje kod tebe,a ne kod nemaca,mada... da budem iskren,beli satovi me ne interesuju,pa se usredsredi da slikas te okvire malo krupnije.... Hvala unapred
A mogli bi i ovo porucivanje malo da pozurimo,jer ako ovako nastavimo> porucicemo ih nikad,a mozda ni tad!
Drugari jel niste razmisljali malo o tim prstenovima. Ja sam pre dve godine skenirao sat iz w124 uradio negativ ostampao kod fotografa na photo papir extra sjajni i onda to sve lepo ubacio u sat i dobio bele satove koji extra nocu sijaju lepo belo i drugar mi od inoxa isece 3 kruga srednji malo savije pri dnu da ubaci u km sat i eto prstenova i jos sjaja a trebalo mu je 2 minuta da mi to uradi i nisam nista lepio jedina razlika je sto ti ,,kupovni" imaju malu ivicu.
Papir extra sjajni, to sam se i ja igrao nekada davno. I sta je bilo kad je malo povukao vlagu iz vazduha?
(moj je odmah toliko dobio talase kad se gleda sa strane i izvitoperio se da je odmah zavrsio u Recycle Bin-u)
Slikaj to sto ti je drugar pravio da dzabe ne narucujemo i ne saljemo devize van zemlje ako vec imamo strucnjaka za prstenove u Sr. Mitrovici
...mada ovi sto mi hocemo da narucimo su frezovani 3D iz jednog komada aluminijuma i stvarno covek ima tehnologiju proizvodnje, ali ako ima to jos neko u nasoj zemlji jos bolje
Shaq kad porucujemo robu? Kad da dostavimo lovu i kako? Mislim da nas je sasvim dovoljno na spisku.
Ajde da potvrdimo uplate da covek poruci, treba i cekati da sve stigne u Srbiju i da se dog. uopste kako da iskeshiramo to najlakse i problematiku sto se transporta tice. Sto se tice mene ok je i logicno naravno da sve ide u NS pa cemo onda lako preuzeti sve...
Vazi, sve dogovoreno. Vi koji ste u BG i okolini mozete odneti lovu Durangu, Myokis je u NS on moze dati meni i nema problema. Durango i ja se svakako vidimo krajem ove ili sledece nedelje.
Ja imam lovu na racunu u nemackoj, tako da za one koji su sigurni nije problem da uplatim svabi...
E sad opcije su sledece: Da svabo posalje svakom njegove prstenove na adresu kao Gift (da se izbegne carina i PDV) i da nam da popust ne osnovnu cenu a postarina kako ispadne. U tom slucaju ne znam sta da radimo sa grillovima moram da vidim koliko je cena slanja za njih.
Druga opcija je da vidim sa prijateljem iz Stutgarta kad ce dolaziti pa da nam sve pokupi tu stedimo dosta na postarini jedino da vidim sa njim koliko bi se ugradio da nam to donese i koliko da casti ove na carini da nam propuste paket. Ova opcija je mozda mnogo bolja, samo zavisi od toga kad covek dolazi.
Treca opcija da svabo posalje jedan veliki paket koji prolazi kroz nasu carinu i PDV, gde sigurno placamo na cenu nekih 50% dadzbina drzavi sto je najnepovoljnija varijanta.
Resicu to danas - sutra, a vi prikupljajte lovu i krajem nedelje porucujemo.
Sad sam zvao Stutgart, drugar dolazi izmedju 7 i 10. marta tako da tada roba dolazi brze ne moze
Meni je ova varijanta sa Drugarom najbolja, nekako je najsigurnija. Ajde onda da sredimoi sve do kraja nedelje da lova bude kod Duranga pa da za 3 nedelje imamo robu sigurno.
Comment