ebay
volan za W124
Collapse
X
-
Ima ljudi i kod nas sto prave te prstenove ewo i sajta www.boracompany.com pa malo bolje pogledajta, ja sam zvao i pitao ih za instrument tablu su mi trazili oko 20 - 25 e, a mogu i da naprave i za druge prekidace npr. za grejanje, svetla itd. u ostalom pogledajte!!!Prati svoju zvezdu!!!
Comment
-
-
Originally posted by myokisHoces li da hromiras felne? Mogu ti srediti hromiranje aluminijuma.
Znaci ne poliranje,to vec znam gde mogu da uradim,nego pravo hromiranje..."Horse Power is how fast you will hit the wall,but TORQUE is how far you will move the wall after you hit it..."
Pod ovim se podrazumeva da vozis MB,a ne VW...
Comment
-
-
www.boracompany.com cuo sam za njih ali nikada nisam video uzivo njihov proizvod.Koliko vidim njihovi prstenovi su za audi i volksvagen
Comment
-
-
Originally posted by bmilojevic... a mogu i da naprave i za druge prekidace npr. za grejanje, svetla itd. u ostalom pogledajte!!!
E sad biće dobro ako nadjemo takve krugove za grejače, ovi što ja imam su jako dobri ali sam ih kupio davno i ne sećem se gde.
Originally posted by bmilojevicIma ljudi i kod nas sto prave te prstenove ewo i sajta ...
Da li rade sa 3D CNC mašinom, i ako rade kakav projekat (nacrt) imaju jer prstenovi su 3D?
Kakav je konačan izgled i kakva je završna obrada?
Kako pašu na kola, jer je oblik tog kruga u satu npr. vrlo specifičan i stoji pod dosta nezgodnim uglom
Da li isecaju iz komada metala, ili savijaju metalnu trakicu?
Ima ljudi koji kod nas prave i kola, jel tako ...
Comment
-
-
Gosn' ShaQ - ue ima sasvim ispravan rezon.
Ne kazem da je sve sto je deuche erste klasse al' ja bih, konkretno, voleo da mi je stil hroma u kolima isti kao i na tabli!
Znam sve o NC masinama (isao u skolu za to i piso' programe za iste) i mnogo je kvalitetnije glodati prsten iz bloka Al nego raditi iz trake pa spajati i polirati.
Ja sam za varijantu da se poruce iz deuche sve komplet i prstencici i za prekidace (nek' svako prebroji kolko' ih ima)
Mada... Ni ovi Borini na oko ne izgledaju loshe ovako na slikama...
Ja tju da skoknem danas do njih da proverim pa vam javnem i kvalitet a i CIJENE...- Govori tiho i vodi psa sa sobom! -
Comment
-
-
Originally posted by Gazda Milutin...Ne kazem da je sve sto je deuche erste klasse..
Da je sve nemačko prva liga, to misle samo tupsoni, a to mi nismo na CBC. Pravo je čudo kakvog sve bofla pravi nemačka mala privreda, ja sam se toga u životu poprilično nagledao.
Ali kad neko nešto napravi kako treba...to je napravljeno i tačka.
Što bi Hitler rekao : Hergestellt in Deutschland
Comment
-
-
Upravo pricah sa Borom iz istoimene kompanije.
Co'ek je mlad i lud za stajlingom enterijera i moze sve da napravi...
E sad, ja sam , probe radi, naruchio prstentjitje za grejanje od njega (cena 10 evr komplet!) platjam pouzetjem.
Javljam svima kakvog su kvaliteta...
Po prichi covek radi ko' svabo iz komada Al.
Videtjemo...
Javljam...
PS Otje da da veliki popust na group buy + otje da pravi hromirane prstentjitje oko svih prekidacha ( i krug i kvadrat samo da proveri dimenzije za kvadrate i dal' se moze prekidach koristiti kada se utisne prsten okolo) u merdzi i na sve to POPUST na kolicinu...- Govori tiho i vodi psa sa sobom! -
Comment
-
-
Zvuči suviše dobro da bilo istinito, ali ako su one slike sa sajta od njegove proizvodnje (nisu skinute sa interneta - jer mi jako lice na tachoringe-ove) onda mu svaka čast, kupovaćemo od njega radije nego od švabe.
Ove ostale slike (deo sajta radionica) su sve neki grubi mašinski delovi, na kojima ne vidim neku preciznost u izradi, ali da više ne gatamo u pasulj, sačekaćemo lepo da tebi stignu pa da nam javiš kakvi su utisci.
BTW prstenovi oko grejača koje sam ja kupio u nemačkoj su kineska visoka tehnologija, od čelika su, nisu od aluminijuma i ispolirani su i hromirani i ravni kao staklo. Ako može da napravi iste ili bolje ja mu skidam kapu.
shaq
Comment
-
Comment