volan za W124

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ebay

Comment

• Gazda Milutin
      CBC Senator
      • 31.01.2008
      • 267
      • Pancevo

OTJU I RAMCIC OKO MENJACA !!!!

Poludeo sam za HROMOM ARGHHHHH !!!!!!!!!!

DAJTE HROMA !!!!!!!

LUD!!!!!!!!!!
      - Govori tiho i vodi psa sa sobom! -

Comment

• Qwerty
        CBC Član
        • 05.02.2008
        • 28
        • Beograd/Zaklopacha

Poludeo covek SVE

Evo ti hroma koliko hoces...
        "Horse Power is how fast you will hit the wall,but TORQUE is how far you will move the wall after you hit it..."

Pod ovim se podrazumeva da vozis MB,a ne VW...

Comment

• bmilojevic
          CBC Član
          • 13.03.2008
          • 44
          • Kragujevac

Ima ljudi i kod nas sto prave te prstenove ewo i sajta www.boracompany.com pa malo bolje pogledajta, ja sam zvao i pitao ih za instrument tablu su mi trazili oko 20 - 25 e, a mogu i da naprave i za druge prekidace npr. za grejanje, svetla itd. u ostalom pogledajte!!!
          Prati svoju zvezdu!!!

Comment

• Durango
            CBC Senator XXL
            • 01.02.2006
            • 590
            • Zemun, Srbija

Danas je prstenove preuzeo Vaskemica!!!
            MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Qwerty
              CBC Član
              • 05.02.2008
              • 28
              • Beograd/Zaklopacha

Originally posted by myokis
              Hoces li da hromiras felne? Mogu ti srediti hromiranje aluminijuma.
              Jedno pitanje,koliko kosta hromiranje???
              Znaci ne poliranje,to vec znam gde mogu da uradim,nego pravo hromiranje...
              "Horse Power is how fast you will hit the wall,but TORQUE is how far you will move the wall after you hit it..."

Pod ovim se podrazumeva da vozis MB,a ne VW...

Comment

• kardanko
                CBC Član
                • 22.05.2007
                • 75
                • Beograd

www.boracompany.com cuo sam za njih ali nikada nisam video uzivo njihov proizvod.Koliko vidim njihovi prstenovi su za audi i volksvagen

Comment

• Originally posted by bmilojevic
                  ... a mogu i da naprave i za druge prekidace npr. za grejanje, svetla itd. u ostalom pogledajte!!!
                  Proverite dobro pre nego što kupite, ja sam prvo to pokušao kod nas sam da napravim, pa sam tražio nekog da mi napravi, pa sam kupio u Nemačkoj pravljene i hromirane (zna Myokis kako to izgleda, one moje stare), video sam u medjuvremenu kineske, plastika boje hroma, ne može ništa garantujem da se poredi sa ovima što mi sada imamo ni po kvalitetu, ni preciznosti izrade, ni po izgledu.

E sad biće dobro ako nadjemo takve krugove za grejače, ovi što ja imam su jako dobri ali sam ih kupio davno i ne sećem se gde.

Originally posted by bmilojevic
                  Ima ljudi i kod nas sto prave te prstenove ewo i sajta ...
                  Nije to nimalo lako napraviti, da budu kao ove što smo kupili, i ovi naši specijalisti za sve, što prave sve živo...

Da li rade sa 3D CNC mašinom, i ako rade kakav projekat (nacrt) imaju jer prstenovi su 3D?

Kakav je konačan izgled i kakva je završna obrada?

Kako pašu na kola, jer je oblik tog kruga u satu npr. vrlo specifičan i stoji pod dosta nezgodnim uglom

Da li isecaju iz komada metala, ili savijaju metalnu trakicu?

Ima ljudi koji kod nas prave i kola, jel tako ...

Comment

• Gazda Milutin
                    CBC Senator
                    • 31.01.2008
                    • 267
                    • Pancevo

Gosn' ShaQ - ue ima sasvim ispravan rezon.

Ne kazem da je sve sto je deuche erste klasse al' ja bih, konkretno, voleo da mi je stil hroma u kolima isti kao i na tabli!

Znam sve o NC masinama (isao u skolu za to i piso' programe za iste) i mnogo je kvalitetnije glodati prsten iz bloka Al nego raditi iz trake pa spajati i polirati.

Ja sam za varijantu da se poruce iz deuche sve komplet i prstencici i za prekidace (nek' svako prebroji kolko' ih ima)

Mada... Ni ovi Borini na oko ne izgledaju loshe ovako na slikama...

Ja tju da skoknem danas do njih da proverim pa vam javnem i kvalitet a i CIJENE...

Comment

• Gazda Milutin
                      CBC Senator
                      • 31.01.2008
                      • 267
                      • Pancevo

Stvarno sam pavijan i nish' ne citam!

Firma je iz Vrnjacku-banju bre!

U svakom slucaju ih zovem...

Comment

• Originally posted by Gazda Milutin
                        ...Ne kazem da je sve sto je deuche erste klasse..
                        Ne kaže se erste klasse, nego samo klasse, ili einfach klasse

Da je sve nemačko prva liga, to misle samo tupsoni, a to mi nismo na CBC. Pravo je čudo kakvog sve bofla pravi nemačka mala privreda, ja sam se toga u životu poprilično nagledao.

Ali kad neko nešto napravi kako treba...to je napravljeno i tačka.

Što bi Hitler rekao : Hergestellt in Deutschland

Comment

• Gazda Milutin
                          CBC Senator
                          • 31.01.2008
                          • 267
                          • Pancevo

Upravo pricah sa Borom iz istoimene kompanije.

Co'ek je mlad i lud za stajlingom enterijera i moze sve da napravi...

E sad, ja sam , probe radi, naruchio prstentjitje za grejanje od njega (cena 10 evr komplet!) platjam pouzetjem.

Javljam svima kakvog su kvaliteta...

Po prichi covek radi ko' svabo iz komada Al.

Videtjemo...

Javljam...

PS Otje da da veliki popust na group buy + otje da pravi hromirane prstentjitje oko svih prekidacha ( i krug i kvadrat samo da proveri dimenzije za kvadrate i dal' se moze prekidach koristiti kada se utisne prsten okolo) u merdzi i na sve to POPUST na kolicinu...

Comment

• Zvuči suviše dobro da bilo istinito, ali ako su one slike sa sajta od njegove proizvodnje (nisu skinute sa interneta - jer mi jako lice na tachoringe-ove) onda mu svaka čast, kupovaćemo od njega radije nego od švabe.

Ove ostale slike (deo sajta radionica) su sve neki grubi mašinski delovi, na kojima ne vidim neku preciznost u izradi, ali da više ne gatamo u pasulj, sačekaćemo lepo da tebi stignu pa da nam javiš kakvi su utisci.

BTW prstenovi oko grejača koje sam ja kupio u nemačkoj su kineska visoka tehnologija, od čelika su, nisu od aluminijuma i ispolirani su i hromirani i ravni kao staklo. Ako može da napravi iste ili bolje ja mu skidam kapu.

shaq

Comment

• Gazda Milutin
                              CBC Senator
                              • 31.01.2008
                              • 267
                              • Pancevo

Danke her ShaQ-ue na malom kursu nemeckoga jezika!

Sto se prstenaca tiche-bumo zivi pa videli!!!

Trebalo bi da stignu u petak pa javljam sta i kako!

Comment

• kardanko
                                CBC Član
                                • 22.05.2007
                                • 75
                                • Beograd

Cena je odlicna,jos i ako je kvalitet priblizan svapskim bilo bi stvarno odlicno

Comment

Working...
                                X