Gume - iskustva, proizvodjaci ...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bruyoni
    CBC Član
    • 28.09.2006
    • 53
    • NS

Ima li neko iskustva sa Amtel pneumaticima? Kolko sam razumeo to je neka Rusko Holandska kompanija koja je kupila Vredestein 2005. A cene su im otprilike u rangu Tigra cak i malo jeftinije.

Comment

• Williams
      CBC Senator XXL
      • 07.02.2006
      • 556
      • Beograd- Cerak

Uzeo sam Michelin Energy danas, posto sam ih nasao po jako povoljnoj ceni u Eurogumi za 6700 po komadu, neki sajamski popust. Inace cena na tigrovom sajtu je 107e po komadu. Prvi utisci su dobri (ne trese vise hehe), a pravo lice videcemo na prvoj kisi i kad prodje malo vremena.

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Javi bas kako se ponasa taj Michelin...
        A za Amtel jos nisam cuo ?!
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Neko je negde napisao broj ovih shto rade sa gumama zi Rume neki magacin.
          Ako nije teshko da ga opet napishe jer ja ne mogu da nadjem gde je pisano.

I love my

Comment

• g60
            CBC Senator XXL
            • 20.10.2006
            • 1011
            • Vrachar je majka ;)

@Kanarinac
            Kontaktiraj me na mail jer ne mogu da ti odgovorim na pp za onaj broj - blokiran mi je.

Molim moderatora da obrati paznju na pravopis jer u suprotnom ja ispadam nepismen.
            Pozz

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

Originally posted by Williams
              Uzeo sam Michelin Energy danas, posto sam ih nasao po jako povoljnoj ceni u Eurogumi za 6700 po komadu, neki sajamski popust. Inace cena na tigrovom sajtu je 107e po komadu. Prvi utisci su dobri (ne trese vise hehe), a pravo lice videcemo na prvoj kisi i kad prodje malo vremena.
              Inace kod Tigra su ubedljivo najskuplje sve gume,cak i njihove,a vade se na to da jedino oni prodaju prvu klasu a svi ostali neki skart vise puta dobio tu informaciju

Comment

• Relja
                CBC Član
                • 07.02.2005
                • 30
                • Niš
                • Opel Monza

Kupih prosle nedelje 4 Michelin Energy E3A, polse prvih kisa, utisci su dobri, a kako se ponasa na auto putu, videcu uskoro, pa cu preneti utiske. Inace guma je u Agrohimu 5100 din. (185/65x14) a u Tigrovoj prodavnici, Hitris u istoj dimenziji je 5300, a u Agrohimu oko 4400.

Comment

• Kanarinac
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2004
                  • 2870
                  • BG,Weedikovac

@g60
                  Nashao sam broj ali nema ni on gume

I love my

Comment

• djukank
                    CBC Član
                    • 02.04.2007
                    • 40
                    • vojvodina - banat

gume

pozdravljam
                    ja sam na 20 km od granice sa madjarskom i zelim da vam prenesem iskustva o povracaju pdv a to jest af e
                    nije problem nasa carina posto ti mozes da uvezes stvari po 100 evra za svaku osobu u olima
                    naravno oni to tumace i po kolima ali se to resava malom dopunicom ili slicnom sitnicom
                    najveci problem je cekanje u redu do madjarske carine koje moze biti i vise (2-12) satno cekanje
                    zatim nevolje koja vas moze zadesti je da niste adekvatno odradili papire tj da vam fali sitnica od pecata ili nesto slicno pa od toga posla nista.
                    i naravno najgore za kraj. ukoliko gume ne kupite u nekom megamarketu tipa metro, baumaxx cora itd onda po taj porez tj pare morate da se vratite u radnju u kojoj ste kupili gume ili nesto drugo u roku od 30 dana verovatno ako se dobro secam i kada na to dodate troskove zelenbog kartona vize i atesta plina neznam sta da vam kazem...
                    ja imam poznanika koji tamo radi sa gumama pa cu ga zvati i okacicu nekoliko cena franko srbija i mozda radimo posao.
                    Jos samo malo smaranja : najbolje je da se nalicu mesta dogovorite o tom pdv koji oni veoma rado podele sa vama u odnosu 30 - 70%
                    izvinite na duzini

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

Samo ti piskaraj U tvojoj okolini sam svakih 7 dana i jaako me interesuje kako doci do dobrih guma za nesto manje para?

prolupator.mojblog.rs

Comment

• zec
                        CBC Senator XXL
                        • 05.01.2005
                        • 450
                        • bgd

Procitao sam topic dva puta. Za sada pohvale imaju:
                        Uniroyal Rallye 550
                        Michelin Energy E3A (ne iz rusije)
                        TG 635 (zbog cene i iskustva jos nekih ljudi)

Ja jos uvek ne mogu da se odlucim koje da kupim za seata. Prednja vuca, mali auto, vozi se van grada povremeno, 970kg prazan, ne zelim da idem preko 20 000 din ali izgleda da cu morati.
                        Ako ima neko neki predlog za jos neki model?
                        "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• Williams
                          CBC Senator XXL
                          • 07.02.2006
                          • 556
                          • Beograd- Cerak

Nisi rekao koja dimenzija?

Comment

• g60
                            CBC Senator XXL
                            • 20.10.2006
                            • 1011
                            • Vrachar je majka ;)

Guma glavu chuva... Pa zato ako odaberete tigar, kupite i kacigu

Comment

• zec
                              CBC Senator XXL
                              • 05.01.2005
                              • 450
                              • bgd

Pardon. Dimenzija 185/60 R14
                              "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• prolupator
                                CBC Senator XXL
                                • 02.09.2005
                                • 3968
                                • Zemun

Toliki tocak na tako malom autu Moraces preko 20K din cini mi se...
                                Eh, sad, obrati paznju na load i speed index, tu moze dosta da se ustedi, a tebi ne treba ni brza ni guma s velikom nosivoscu.

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...