Gume - iskustva, proizvodjaci ...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dima
    CBC Senator
    • 14.02.2007
    • 200
    • Niš

Trebaju mi zadnje gume za kadeta 175/70 13, pa se dvoumim izmedju Trayala T400 i TG621. Znam da su T200 bile *ranje ali ne znam za ove T400.
    OPEL ASTRA G 1.4 16V

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

tg

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Flavio
        CBC Senator XXL
        • 13.06.2006
        • 1926
        • 012 Centar
        • KaraWagon 1.4T.Spark

Ajd malo i ja da piskaram u ovoj temi .Dobro bi dosao neki savet sta & gde pazariti (u BGD-u).
        LM,treba kupiti 2 nove (letnje,eventualno AllSeason) gume u dimenziji 205/60R15.Budzet je 180-190,najvise 200 veverica za obe (samo za gume,bez montaze isl.).Auto je Vectra B 1.6 16V Karavan.Nacin voznje je "gas patos" vrlo cesto tako da je pozeljan "H" indeks,mada mogao bi i "T" sobzirom da Vektra i tako jedva moze nesto preko 190 km/h .Felne su Opelove alu,druge 2 gume su par meseci stare Barum Bravuris (isto 205/60) a pitanje je moze li se pazariti nesto (malo) bolje od njih za pomenuti budzet ???
        Malo sam "Serch"-ovao po temi,pa se pitam moze li se recimo Uniroyal Rallye 550 uklopiti u pricu?Toyo ima solidnu ponudu u AP Sportu mada se secam kako su prosle godine bile bucne na jednoj Alfi koju sam kratko provozao .Takodje,cini mi se da Semperit Speed comfort moze upasti u pricu.
        Svaki koment dobrodosao !

Comment

• g60
          CBC Senator XXL
          • 20.10.2006
          • 1011
          • Vrachar je majka ;)

Evo i ja da dodam nesto.. . Samo ne domace gume vise poznatije pod imenom yajare

Comment

• Srdjan
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 2416
            • Bajina Basta/Beograd

@ Flavio

Da probas sa Vredestein? Npr. konkretno mislim na Sporttrac3 model...
            Izgleda ovako:

Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• g60
              CBC Senator XXL
              • 20.10.2006
              • 1011
              • Vrachar je majka ;)

Bash tu ja imam i prezadovoljan sam... Ne da lezi nego razbija
              Vozio sam je jednom ispumpanu bog te pita koliko po blatu onog romskog naselja altina. Po sredini se pojavio trag ojedenosti ali ni jedno jaje nije izaslo! Karkas boli glava!
              Josh sam ih ja nesto dzabe marnuo ali ono sto je mene zapanjilo! Daju 5 godina garancije!!!!!

Djudjaro dizajn, tu sam se prvo smejao kao blesav ali sam posle video da je ozbiljan proizvod
              Topla preporuka od mene!

Comment

• Srdjan
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 2416
                • Bajina Basta/Beograd

Gde si ih dzabe marnuo? Da marnemo i mi... Ozbiljno koja je cifra u pitanju i kad si ih uzeo?
                Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Keketarac
                  CBC Senator XXL
                  • 01.09.2007
                  • 588
                  • Novi Sad
                  • Seat Ibiza 1.2 TSI

Dizajn kao dizajn.....vaznija je smesa gume....Svojevremeno je Trayal prekopirao Michelin saru MXT na svoju gumu T-100 ali je smesa bila drek, pa su mi se gume bukvalno raspale sa 6mm profila.

Za Logan sam uzeo Continental PremiumContact 2 u dimenziji 185/65R15 i prezadovoljan sam, cena je oko 200 evrica, 3D sara i razne perverzije. Toplo je preporucujem.

Na zalost EcoContact3 se ne proizvodi u dimenziji 205/60R15, a mnogo je jeftinija od CPC2.

www.conti-online.com idi pa vidi sta nude

www.tyretest.com

Comment

• g60
                    CBC Senator XXL
                    • 20.10.2006
                    • 1011
                    • Vrachar je majka ;)

30 evra komad 16" kod baba boze
                    Ima josh ali meni treba nizi profil pa cekam...

Moj drugar kupio tigrice i kaze mi - novo je novo a volan poceo da mu se trese na 5.000 Pa me stalno pita sta to moze da bude... A sta da mu kazem? Ima garanciju pa nek se zali

Comment

• Srdjan
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 2416
                      • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by Keketarac
                      Za Logan sam uzeo Continental PremiumContact 2 u dimenziji 185/65R15 i prezadovoljan sam, cena je oko 200 evrica, 3D sara i razne perverzije. Toplo je preporucujem.
                      Izabrao si extra gumu... Znaci sam vrh... Ali ne znam da li se one uklapaju u budzet od 200eur koliko Flavio raspolaze...
                      Originally posted by g60
                      30 evra komad 16" kod baba boze
                      Ima josh ali meni treba nizi profil pa cekam...
                      Ok, uzeo si polovne... Ko je baba bozo? Gde se nalazi? Sta ima sve u ponudi? Cene?
                      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Keketarac
                        CBC Senator XXL
                        • 01.09.2007
                        • 588
                        • Novi Sad
                        • Seat Ibiza 1.2 TSI

2 kom sa balansom na alu felnu sam platio 17.200 din

verovatno je pametnije uzeti za 30 E kod baba sere, mora da je prva klasa gume

Comment

• g60
                          CBC Senator XXL
                          • 20.10.2006
                          • 1011
                          • Vrachar je majka ;)

Kod novog merkatora... Uvoz iz shvice oko 30-40 e su... Ima i alu felni...
                          Komplet je bio zimus alufelni sa novim zimskim gumama (par iljada presle) bridgestone zimska sara - 300 e.
                          Moje su bile kao nove - imale su one sare... dlacice... Stajale su preko

Da stavish na logana i pozlacene on ostaje samo rumunomobil

Comment

• Srdjan
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 2416
                            • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by g60
                            Kod novog merkatora... Uvoz iz shvice
                            To je neki servis, radnja? Ima li kakva reklama? Sa koje strane merkatora? Ajde malo detaljnije za nas koji nismo iz bg...
                            Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• g60
                              CBC Senator XXL
                              • 20.10.2006
                              • 1011
                              • Vrachar je majka ;)

Uff... Nisam trenutno u zemlji pa kad se vrnem mogu da ti pustim pp sa telefonom i adresom Moras da se cujesh pa proveris sta ima...
                              Ja dodjem pa se cenjkam... Kapiras?

To je garaza... Lik je pouzdan, daje garanciju.. . Ja ga znam vec 7-8 godina

Ima i neki danko van beograda kaze mi drugar, lik ima isto jako dobre gume

Kad se vrnem - turam ti pp za jedno nedelju dana.
                              Pozz

Comment

• Flavio
                                CBC Senator XXL
                                • 13.06.2006
                                • 1926
                                • 012 Centar
                                • KaraWagon 1.4T.Spark

Momci,tnx na preporuci !
                                Hmm,gume trebaju bratu.U startu sam mu predlozio Vredestein jer sam na Zastavi ranije imao sjajno iskustvo sa T-Trac modelom medjutim mrsti se nesto (cim mu predlazem za Opel nesto sto je bilo OK na Z. ).E,a sad imam jake preporuke sa Corada i Lancie.Samo jos da vidim gde i posto ih ima.
                                Keketarac,koliko sam danas pretresao ponudu,videh Conti Premium Contact 2 za 10k din. sto je nazalost solidno preko budzeta(100?/kom je pik ipak) ali,tnx anyway.

p.s.
                                Idem sutra do radnje gde sam pazario T-Trac da vidim drze li jos marku pa javim razvoj situacije .

Comment

Working...
                                X