Isto kao i početak teme... Na leru radi klima, a dodaš gas ugasi se pa se uključi. U vožnji hladi i svremena na vreme čujem da ukljiči. A hladi za sve pare. Sve ispravno na klimi. Pritisci, presostat, sonda na isparivaču, napunjena koliko treba, kompresor ispravan, ventilator normalno radi, prošle godine menjan hladnjak klime... Dijagnostika OK, nema greške u BSI, BSM... Tri majstora za klimu gledala. Na kraju mi majstor koji radi i dijagnostiku i klime rekao da jednostavno tako radi. Imao je takav slučaj na Xsari karavan(njegovoj, vozio tako bez ikakvih problema i posle prodao) i na Astri H, sa istim simptomima. Ni vlasnik Astre nije uspeo da reši. Tako rade neke klime i to je to. Kaže da bez problem vozim.
Iščitao sam celu temu, malo se pogubio u materiji jer je ne poznajem kao neki, sli nisam našao rešenje za postavljanje teme(pitanje u prvom postu)...
Ako neko ima ideju ili majstora u BG gde bih mogao da odem da možda to sredi, bio bih zahvalan....ili jednostavno tako radi klima i to je to?!
Iščitao sam celu temu, malo se pogubio u materiji jer je ne poznajem kao neki, sli nisam našao rešenje za postavljanje teme(pitanje u prvom postu)...
Ako neko ima ideju ili majstora u BG gde bih mogao da odem da možda to sredi, bio bih zahvalan....ili jednostavno tako radi klima i to je to?!
Comment